Eiti į turinį

Lukas_Fletron

Nariai
  • Turinio skaičius

    916
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Lukas_Fletron

  1. Persirašyk Gta ir SAMP. Persirašyk taip pat SAMP versiją. Jeigu toliau bus bėdų tai kreipkis į tinklus dėl interneto.

    niekas nepasitaisė, o dėl tekėju tai kaip kokia bėda jiems sakyt, nes neaakysii kD nepasileidzia zaidimas.
  2. Tai va pirma problema, tai, kad kur yra rodomi visi serveriai, ten ant sargo ir ant kitu serveriu, rodo tiesiog, kad jie neveikia, ar neegzistuoja, o antra problema, tai, kad kai jungiuos i žaidimą, visuomet krauna, pamatysit ss. Ir beto meginau rr pc, per naujo isirašyti. bet nieko.

    Čia taip meta serveriu lentelėje;

    0f570aa88b64c40a8cd3d06e7bc35f4c615.png

     

    O čia taip kaip jungiuosi i betkoki serveri:

    201e4a807ae7eb4b3ecc8b1575678eec667.png

     

    Padėjusiam atsidėkosiu :*

  3. Anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lukas_Fletron
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Pirma įdėja būtu tokia, kad kaip žinome padarius /tpbull yra tokia arena kurioje stovi 4 mašinos, kurios skirtos buliu kautynems, tad būtu rungtis, tarkim vienu metu galėtu dalyvauti 4 žmones ir paskutinis išlikes keliautu i kita turą ir iki tol kol iš visų liktu tik 4 žmonės, tad iš 4 finalininku, likus tik 1, būtu event'o nugalėtojas.

    Anketa:

    Jūsų Vardas_Pavardė: Lukas_Fletron
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): 4x4 kova, tai būtu, kaip grupinės muštynes, vienas žmogus turėtu surinkti savo komanda ir ją užregistruoti, ir taip būtu, tarkim daug komandu ir būtu paskirtos datos, kada vyks ta rungis. Tos rungties metu būtu komandos kurios turėtu kovoti prieš kita komanda, bet ne su šaunamaisiais ginklais, o su Šaltais ginklais, tarkim su kastuvais arba su beisbolo lazdomis. Ir tą komanda kuri laimėtu, manau irgi būtu event'o laimėtoja.

×
×
  • Sukurti naują...