Eiti į turinį

Sergio_Tomusenas

Nariai
  • Turinio skaičius

    806
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Apie Sergio_Tomusenas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilio lankytojai

9.371 profilio peržiūros(-ų)

Sergio_Tomusenas pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

1,1k

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Sergio_Tomusenas

  1. As siulau padaryti eventa forume, kur zmones siulytu idejas su pilnu aprasymu, bumeris isrinktu keletas imanomu ivykdyti ideju kurios surinko didesni kieki reactu ir jos keliautu i 2 etapa, apklausos budu zmones subalsuotu kas jiems labiausiai atrodo idomaus ir taip sulauktume kokio nors didesnio updeito, o nugaletojas/ai, gautu prizus kokius nors. Aisku viskas gali vykti ir kitaip, bet +- tokiu principu. 

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  30 daugiau
    2. Lukas_Mirror

      Lukas_Mirror

      @Admin_Bumeris TIESA AKIS BADO AR NE? ANKSČIAU BŪDAVO ŠIMTAI NORMALIŲ, LOGIŠKŲ IR ĮGYVENDINAMŲ PASIŪLYMŲ ŽAIDĖJŲ NAUDAI, DABAR GAL UŽĖJUS Į SKILTĮ DAUG PADORIŲ NERASI, BET NATŪRALU, KAD DAR ČIA ESANTYS RIDOS BOTAI, MINIMUMO ĖMĖJAI IR 14-OS METŲ JAUNUOLIAI PRARANDA VISIŠKĄ VILTĮ KAŽKĄ JAU SIŪLYTI, KAI KŪRĖJUI KURIS ATSAKINGAS UŽ SERVERIO KASDIENINĮ TOBULĖJIMĄ VARDAN ŽAIDĖJŲ LABO YRA MAŽDAUG "MAN VIENODAI ŽYDI SODAI" FAZĖ. KAI TIK 150 PLAYERIŲ ONLINE PIKAS PASIEKIAMAS PER PARA REIKĖTŲ JAU ATSIBUSTI IR SUSIVOKTI, KAD ČIA VISKAS DĖL TO KAD SERVERYJE VYRAUJA VISIŠKA MONOTONIJA NE DĖL ŽAIDĖJŲ KALTĖS. IR NEREIKIA MAZINTIS, KAD ČIA VA PAVASARIS VASARA, ORAI BLA BLA BLA, O TAI KĄ PASTARUOSIUS 10 METŲ TOKIŲ PRIEŽASČIŲ NEBUVO? AIŠKU BUVO, BET TIKRAI BŪDAVO DVIGUBAI DIDESNIS ŽAIDĖJŲ SKAIČIUS.

    3. Karko_Snow

      Karko_Snow

      Px tam bumeriui tas sargas, ka jus cia pramusinet bandot, buvo rasyta ne syki ir ne du, bet kai pasakai, kad pilna geru ideju pasiulymu skilti, tai sako chujovos idejos ir jos neitakoja kaip viso serverio

    4. Arunce_Krusty

      Arunce_Krusty

      reik pakurt "servo" maršą prieš bumerį, visų mūsų nesustabdys

    5. Admin_Bumeris

      Admin_Bumeris

      Baikit pezėt vėjus, visuose samp serveriuose sumažėjo žaidėjų skaičius, pats net nežaidžia, bet pirmutinis loti forume ko nesupranta.

    6. Arunce_Krusty

      Arunce_Krusty

      vakar shitsaide kazkoki gunu update padare, tai zaideju skaicius nuo 35-40 iki 100 pakilo, sarge jei kazka panasaus didelio ipistum irgi kiltu

    7. Sergio_Tomusenas

      Sergio_Tomusenas

      @Karko_Space nesusireiksmink studente, niekas cia rimtai nekalba, gali toliau eit knyga skaityt. 

      @Admin_Bumeris as irgi taip sakyciau, jei tingeciau daryt kazka

    8. Karko_Snow

      Karko_Snow

      Tai niekas rimtai ir nekalba, bet galim pakalbet pokalbiu roome

    9. Karko_Snow

      Karko_Snow

      @Admin_Bumeris Tai nelosiu del atitinkamos priezasties. Ieskai cia kazkokiu pasiteisinimu, o ne sprendimu.

    10. Sergio_Tomusenas

      Sergio_Tomusenas

      Kas aš tau, kad su žemiausio luomo atstovais pokalbius veščiau ? o_O

    11. Karko_Snow

      Karko_Snow

      Tu paliubomu skrides ciuvas, kai turesi ka pasakyt - parasyk. Kalbi apie luomus taip uztikrintai, lygtai pats is aukstesnio butum :D Idomu pagal kokius aspektus i luomus skirstai, jaunuoli.

    12. Marius_Fassat

      Marius_Fassat

      @Arunce_Krusty ridyne nuo 70 žmonių krito, iki 30 :D

    13. Sergio_Tomusenas

      Sergio_Tomusenas

      Valstieti, as gi tik issipisineju is taves, nesusireiksmink gi rasiau jau... As tau ne boba, kad rasineciau, ko nepasakyciau is tavo rasliavu, nes kolkas atsisaudai kaip cielka is 5b su bsk didesniais papais. 

    14. Karko_Snow

      Karko_Snow

      Vedaras prasmirdes tu man nei zodzio neislementum, tad geriau net nerasyk nieko, nes nuo valstiecio iki duxo pakrisi su savo lievais prikoliukais, kurie ir tai kazkur jau girdeti

    15. Sergio_Tomusenas

      Sergio_Tomusenas

      tavo mocia pries miega tau tokius prikolus pasakojo, kaip baisiausia pasaka, nedrebek, kazkada visiems tenka susiduriti su savo baimem... inteligentiskas studentas perejo ant bazaro ? pasirodo ne toks ir intelektualas esi koki is saves statai ????!!!!

    16. Sergio_Tomusenas

      Sergio_Tomusenas

      E girdi studentas, bent i nemokama istojai ar uz saibas cia vierhatauji ?

    17. Karko_Snow

      Karko_Snow

      Iki tavo lygio nusileidziu, bent jau negalvoju para laiko ka atrasyti. Intelektualo is saves nestaciau, bet nvm, vistiek sizucha tave uzspaude tai fantazuot pradejai, bet prastai zinok, labai prastai.

    18. Karko_Snow

      Karko_Snow

      Ir tu siuksle net nerasinek tam forume, kol nepasirasysi i pokalbiu rooma, tol demesio nebegausi.

    19. Sergio_Tomusenas

      Sergio_Tomusenas

      As tau nebudetojas studente, kad 24/7 forume sedet, matosi koks tu ten studijuojantis, kad nuo forumo akiu nenuleidi, speju dar per paskaitas clash of clans pasijunges sedi? O jei tu taip man kojas laizai, kad ateiciau i tavo kazkoki pokalbiu rooma vadinama, tai davai uzsirasyk i eile, bosas reikalu turi, padarysiu as tau koncerta, svarbu issirink diena, kai mamos namie nebus, kad nereiktu garso prisitildyt ir i mikrofona bezdet. 

    20. Karko_Snow

      Karko_Snow

      Tai jeigu nebudi, tai kaip tu gali teigti, kad praleidziu prie forumo visa diena?:D Nefantazuok sakau velnes, nes kolkas tusciom tutelem baksnoji. Triochala esi daugiau nieko, atmazink toliau, neidomus esi. 

    21. Sergio_Tomusenas

      Sergio_Tomusenas

      Tai jei neidomus, tai ko tu cia prakaita varai cielka, kaip per pirma pasimatyma, sakai nefantazuok, pats priekaistauji, kad para neatsakau, tai reiskias sedi chekini ujobas, davai einam i discorda kalbininke, tik veliau laido neistrauk, kad nebutu nejaukios pauzes

×
×
  • Sukurti naują...