Eiti į turinį

Anthony_Gonzalez

Nariai
  • Turinio skaičius

    904
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Anthony_Gonzalez

  1. vw mk3 1.9d

    vw mk2 1.9d

    vw mk4 1.9d

    vw r32 3.6 (AMAZING)

    seat toledo 1.6

    passat 2

    jetta 1.9d

    nissan almera bbz rodos 1.9d

    toyota kibiras kazkoks

    mazda premacy 2d

    vauxhaull corsa 1.2

    vauxhall vectra 2d

    bmw e36 2.5

    honda accord 1.8

    honda civic 1.6

    toyota avensis 2

    idomiausiai tai kad r32 ejo 3.2motoras..

  2. Imk Gilera Runner, Piaggio NRG arba Aprilia SR.

    Pirkdamas Aerox susimoki tik už firmą. O apie Speedfight vopše patyliu... Gali kad ir High-End setupa sukraut, vistiek daugiau 80 iš jo neišspausi :D (nebent dėsi sportinį degimą). O ant Piaggio motorų tau gali būt kad ir 49cc full stockas, uždėsi Gianelli Extra duslintuvą, su sankaba kažkiek pažaisi, ir nesunkiai įmanoma 100+ išspaust be jokių sportinių grupių.

    Dar žiūrint ka tu veiksi su motoroleriu. Jei stuntinsi, tada imk kokį Yamaha Slider arba Yamaha BWS (Booster'į). Dar stuntui tinka ir Aerox, tik turi būt oru aušinamas. Bet sakau, už jį Lietuvoj tikrai permokėsi :)

    Bet jei vistiek labai nori speedfight, tai už juos mokėt daugiau nei 1,5k yra tikrai neverta :).

    O kas liečia NRG... Senas ar naujas, skirias tik išvaizda. Tik neapsigauk netyčia ir nenusipirk įpurškimio, turėsi bėdos, nes nuo lietuviško benzino jie labai greit užsikemša.

    Iš nrg stocko ispaudes 85km/h sureguliavus. ipurskimas gerai bet labai jau reik priezuros.. ir benzina tik is degalkiu pilt. ir mieste tik vazinet.

  3. O kaip Piaggio NRG? :) Visai šitie sudomino.

    Puikus variantas,varikliai geri, detaliu yra pasirinkimas, tik zek nuo 2005metu jei vazinesi mieste tai uzteks ir oru ausinamo o jei toliau kur tai imk skysciu nes jei oru tai uzkais ir turesi stot vesint. ir jeigu su setupu irgi imk skysciu nes uzkais.

  4. Zodziu as labai daug nusimanau siuose mocuose tai gal pagelbesiu.

    1. Aprilia sr jei imi aprilia tai tik iki 2006metu imk nes stipriausi varikliai stovi,veliau prasideda pinponginiai..

    2. Roxas na roxo vardas labai jau ispustas lietuvos rinkoje roxa pirkti gali bet pinigu investuoti tikrai reikes daugiau negu kaip i koki nrg.

    3. Nrg Vienas is patvariausiu motoroleriu nebijo nei bjauriu keliu,duobetu stipri vaziuokle ir pats variklis nera is silpnuju,daliu rasti lengva ir jos pigios.

    4. Speedfightai tik y lauzyna situos sudus,plasmasiu gabalai daugiau nieko.

    del sf tiesa sakai, nrg tikrai vienas is geriausiu variantu. O sr nauji irgi laiko tik prieziuros reikia.

  5. Krc bauda buvo 10lt ten masinos nutempimas ir saugojimas gavosi 350lt. Bet sakiau kad pasiemiau tevu masina be ju leidimo, tai del to ir iki 16metu baudos kazkaip ten mazesnes ai dar tevai gavo ispejima del vaiko neprieziuros. o jei pagauna antra,trecia karta tai dideja bauda ir teises atideda.

  6. Motora svajonėse v16 gti (jeigu rasiu Lietuvoje ir už prieinamą kainą, jeigu ne, galvosiu kažką kito bet tikrai ne 1.6) ratus apie iki 2000, dar kartą sakau, dabar klausimas ne automobilio projekte o spalvoje, dabar pirmoj eilėj apsisprest reik su ja

    palik tamsiai zalia geriau nieko nesugalvosi ir koks cia motoras su 16 cylindru? gal 16v doch??

×
×
  • Sukurti naują...