Eiti į turinį

DannyPaska

Nariai
  • Turinio skaičius

    40
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė DannyPaska

  1. Jei grybauja vaizdas, tai logiška, kad trūksta arba vaizdo plokštei, arba monitorius pagedęs, kas yra abejotina. Na gal dar motininei. Nors daugiau nelabai kam ir reikia draiverių, nebent dar garso plokštę turi arba kompas toks carinis, kad ir tinklo atskira būtų. O dar geriau, užeini į Device Manager. Visur, kur rodo šauktukus, trūksta draiverių. Taigi, pasižiūri, koks komponentas grybauja, atsidarai dėžę jei nepatinka Speccy, pasižiūri modelį ir bėgi į gamintojo puslapį siųstis :)

    vaizdo plokštė integruota, garso irgi. parsisiunčiau driverpack solution, atnaujina dabar ten kažką.. gal sutvarkys. ;)

  2. Tikrai? O aš maniau, kad bet koks vyresnis nei 10 metų vaikas, kad ir koks negabus kompiuteriuose, sugebėtų pats išsiaiškinti vaizdo plokštės modelį ir atsisiųsti draiverius iš gamintojo puslapio. Matyt suklydau, pardon me :D

    Kas turėjo su tuo reikalų, tai gal ir sugebės, o pas mane ant tiek senukas ir gana sudrožtas, kad čia nesuprasi ko trūksta :)

  3. Nesuprantu, kur problema. Visų pirma, atsisiunti normalią programą (pvz., Speccy), kuri parodytų tikslią informaciją apie kompiuterio dėžės turinį, o ne per kažkokius juokingus Experience Index žiūri. Tada užeini į geležies gamintojų puslapius ir parsisiunti draiverius. Penkių metų vaikas tai mokėtų padaryt.

    Siunčiausi tą tavo speccy, visiškai nieko gero neparodė.. :)

  4. Kolkas viską gali drąsiai update'int. Ir svarbiausiai iš Optional įrašyk viską, nes ten driver'iai yra man rodos ;)

    Pabandysiu ;) nebesuprantu jau čia.. net žaidimam kenkia.. ech ;) geriausia iškart turėt tuos driverius.. nes šitom geležim paskui ieškot labai sunku.

  5. Na čia pusė tiesos yra bet kaip pirktas pc tai viskas normaliai pats siunčiaus iš pc svetainės pagal savo visus duomenis ir viskas veikia...

    Net nežinau to pavadinimo.. jau kokie 4-6 metai jam, kur žiūrėjau pavadinimo kur rodytų, tai rašo tiesiog PC.

  6. Tai tu pasidaryk win update'ą, kad tau suieškotų visus galimus update'us, bet tu galėtum pasirinkt kokį instaliuot, kokio ne ir pnš.

    O čia prašo, jog naujinčiau windows update'ą, jeigu jį įsirašyčiau, kažin netikrintų dėl legalumo?

    2628693372dac626421d25ce6065b2e8425.jpg

  7. Kiek žinau, tai patys win 7 parsiunčia ir įrašo tau tinkamus driverius. Įsijunk win updates ar kažkas panašaus, tik žiūrėk, paskaitinėk tuos visokius atnaujinimus, nes kiek skaičiau, tai yra toks kaip ir ,,atnaujinimas", kur skanuoja ar tavo pc legalūs ar ne. Tai dėl šito žiūrėk labiausiai.

    P.S Per galingus win 7 įsirašei. 64 bit win max galingumui reikia minimum 4gb ram, o pas tave 2gb. Bet jeigu nelagina tie win, tai kaip nors ištempsi.

    Tame ir esmė, kad baisiausia tą windows update'ą daryt. Masčiau šitą, bet jeigu pasigausiu, tai prašys patvirtint, o tada ne kažką.

    Patys windows'ai nelagina, bet su žaidimais bėda ;)

  8. Sveiki, mielieji IT žinovai, gal kažkas žino iš kur gaut normalius savo kompui driverius? Nes dabar gryyynai šūdas gavosi, kai įsirašiau win7..

    SA:MP lagina belekaip, Cs 1.6 software prašo.. aišku čia prisideda ir tai, kad mano pc nėra iš stipriųjų.. Pagelbėkit jei galit kas ;)

×
×
  • Sukurti naują...