Eiti į turinį

Name_Surname

Nariai
  • Turinio skaičius

    723
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Name_Surname

  1. Naudoju A4Tech Bloody pelę su kilimėliu, Logitech klavą ir webcam'ą su built-in mikrofonu, Cambridge Soundworks kolonėles, Phillips ausines žaidimams ir Audio-technica muzikai, Samsung monitorių... TP-Link ir Linksys routerius :D

  2. Populiarus formatas todėl visi naudoja. Jeigu visos dainos eitų ant flac, wmi ir t.t. - visi juos naudotų.

    Tas pats su windoze, 7/8 yra tas pats. Viskas veikia taip pat, 8 truputį turi daugiau funkcijų, greitesni, tik dizainas kitoks. Tad kai ateina atsiprašant asilas kuris sako "XP best" tai pats supranti, ant kiek tai yra durna.

    Jei kompiuteris caro laikų, tai XP tikrai best. Ir taip, XP yra aiškiai pasenę, nes jų net support'as seniai nutrauktas. Bet Windows 7 kol kas yra populiariausi ir daug kam geriausi, tad lieva OS vadinti tiesiog kvaila.

  3. pridusink siuksle kurva win7 kada isleisti ir jum dar zjbs tipo juos naudot? siukslini kazkokie

    ...nes OS lieva dėl to, kad išleista 2009 m... MP3, t.y. formatas, kuriuo duodu 99% kad visa tavo muzika sėdi, pasirodė 1995 m., ir kažkodėl naudoji, abejoju, ar mąstei kada prie flac/alac/aac/pono pereit :lol:

  4. Tas mitas tris kartus pilnai įkrauti ir iškrauti atėjo iš tų laikų, kai elektronikos prietaisuose buvo naudojamos nikelio kadmio baterijos, kurios turi atminties efektą ir kurias reikia taip tampyti. Ličio baterijoms tokių nesąmonių nereikia. Taigi mažiau bobučių pasakom tikėkit, nebe 20 amžius kad baterijas kaip vaikus prižiūrėt reikia. Išpakuoji telefoną, pakrauni iki 100% ir naudojies kaip patinka. Ličio baterijos nemėgsta tik su žema įtampa sėdėt, tad tie naujos baterijos dusinimai iki 0% pirmus kartus jai tik pakenkia. Geriausia yra stengtis neiškrauti telefono iki <40% ir ~ kartą per mėnesį padaryti pilną ciklą. Tada tarnaus ilgai.

  5. Mano pusbratkis turi S4,sako nelagina,pats paemiau jo ta S4 nueinu i YouTube,spaudziu video ir tik po 3 sekundziu ijungia ta video,dar zaidziant Asphalt 7 buvo uzsilagines 10 sekundziu.Daviau jam savo Lumia,sako: - Kas cia per sudas,telefonas ir dar su Windowsais?As taip galvoju,uzsilagink tu su tuo S4,jei Lumia nepatinka.

    Kai žmogus naudojasi kasdien, tai pripranta ir jam atrodo, kad nelagina. Aš kažkada Nokia 5800 su Symbian turėjau ir greitas atrodė, dabar paėmus norisi atgal į spintą padėt :)

    Tik čia ne ta tema.

  6. Bitai ne tik ramų apdorojimą duoda. Procesorius, veikiantis 64 bit'ais, gali apdoroti didesnį kiekį ir įvairovę informacijos. Net jei RAM mažiau nei 4 GB (bet daugiau nei kokis 1-1,5 GB), bet procesorius palaiko 64 bitus, apsimoka naudoti 64 bitų OS.

  7. 5s ar 5 ?

    5.

    Pasikuitęs kompe dar vieną visai vykusią atradau. Kas šiemet nesuspėjo, siūlau nepamiršti ir kitais metais atvažiuot į Vilnių sakurų pažiūrėti, net mane, šiaip nemėgstantį visokių kvietkų, tikrai sužavėjo.

    8eJvs.jpg

  8. Siusuosi zinai foto paziuret su kuo fotkinta :lol: Ir taip turiu ka kisti i HDD, siuksliu nereikia cia man :3

    Bet iskarto va matyt pagal instagrama tavo kad su i5

    Įdomu, kokios talpos tavo HDD, jei nuo 2 MB jau kišis..

    Patikau matyt tau labai kad taip stalkini, go on, negaila, tik verčia šiek tiek orientacija suabejoti :)

×
×
  • Sukurti naują...