Eiti į turinį

Ignas_Malboro

Nariai
  • Turinio skaičius

    584
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Ignas_Malboro

  1. 1. Vardas_Pavarde:Ignas_Malboro
    2. Užimamos pareigos: Kariuomenės Pavaduotojas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat):3 gimtadieniai nusimato + kompas dar sugedo, tai iki antradienio susitaisyt turėčiau.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 09-16  09-20
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius bei įgaliotiniai.

     

    • Už 2
  2. 1. Vardas_Pavarde: Ignas_Malboro
    2. Užimamos pareigos: Kariuomenės pavaduotojas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Kaime dirbu, daug labai darbo, tad neberandu laiko prisijungti. FORUMĄ SUTVARKYSIU PATS.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 08-27 iki 08 29 gali būt, kad grįšiu ir 28d, priklauso, kaip seksis dirbti.
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius Tadelis_Litai, bei įgaliotiniai Krokodilas_Dandis, Rokas_Bilzerian, Nedas_Capnap.

    • Už 4
  3. 1. Vardas_Pavarde: Ignas_Malboro
    2. Užimamos pareigos: Armijos pavaduotojas.
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Esu santariškių ligoninėje. Ten atliekami tyrimai. Žadėjo laikyt tik parą, bet laiko jau dvi.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] Nuo 06-28 iki 06-29 (grįšiu po pietų, maždaug apie 14-15 val)
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius - Tadelis_Litai, įgaliotiniai: Osvaldas_Rupsa, Krokodilas_Dandis, Dozas_Siaulietis

    • Už 3
×
×
  • Sukurti naują...