Eiti į turinį

Arturas_Artunivicius

Nariai
  • Turinio skaičius

    446
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Arturas_Artunivicius

  1. Šiame serveryje turbūt retas supras, kaip gavus mafijos direktorių yra sunku kariauti prieš kitą vieningą ir aktyvia mafiją ir prieš tuos kuriuos seniau laikei draugais serveryje. Išliko tik keletas su manim iki galo ir kuriuos gerbsiu turbūt ilgą laiką. Direktorius būsiu nemažiau mėnesio todėl jei matysite mane pralaimint, prašau nesmerkite ir pabandykite save įsivaizduoti mano vietoje. Niekam niekada blogo nelinkėjau ir nelinkėsiu. Rašiau aš Alexas_Vega

  2. Sėkmės būsimam The Ballas direktoriui

  3. Tipo jum lavonmaisiai zjbs ta privaloma kariuomene? Isivaizduokit turesit per sudus sliauzt,aukot savo sveikata,savo graziausius gyvenimo metus vardant nieko,algos net negausit.Pabutumet savaite ir begtumet pas mama.

  4. Tipo jum lavonmaisiai zjbs ta privaloma kariuomene? Isivaizduokit turesit per sudus sliauzt,aukot savo sveikata,savo graziausius gyvenimo metus vardant nieko,algos net negausit.Pabutumet savaite ir begtumet pas mama.

  5. Tipo jum lavonmaisiai zjbs ta privaloma kariuomene? Isivaizduokit turesit per sudus sliauzt,aukot savo sveikata,savo graziausius gyvenimo metus vardant nieko,algos net negausit.Pabutumet savaite ir begtumet pas mama.

  6. Tipo jum lavonmaisiai zjbs ta privaloma kariuomene? Isivaizduokit turesit per sudus sliauzt,aukot savo sveikata,savo graziausius gyvenimo metus vardant nieko,algos net negausit.Pabutumet savaite ir begtumet pas mama.

  7. Naujasis serverio ozys Eimantas_Pietka. Didziausi sveikinimai jam !!!

    1. Arturas_Artunivicius

      Arturas_Artunivicius

      galetu atnaujinima padaryt, adminas N-18, nes dbr kaip matau mazyciai verksniai nezino ka daryt :D

    2. (Žiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Chebra patarkit :/ nebeturiu ka siame serveryje veikti... Pasitraukti kuriam ilgiasniam laikui ar ne? Heiteriai nekomentuokit savo pasipiktinimo is mano direktoriavimu, Noriu zmoniu kuriuos esu mates ar pazinojes nuomones :)

×
×
  • Sukurti naują...