Eiti į turinį

Vainius_Lasara

Nariai
  • Turinio skaičius

    702
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Vainius_Lasara

  1. prieš 29 minutes(-ių), Cloud_Dobye rašė:

    Taip sutinku, bet norėdamas pašaudyti mieste ar dar kažką užsiimti turi nusiimti /spalva, o šaudymamas norėdamas išsikviesti gp ar np tau spalva kiekviena karta vėl užsideda po iškvietimo ir tu net nepastebi kartais ir nesureaguoji ir šaudai ar kažką veiki su ADMIN /spalva, todėl tai erzina ir nesaugu. Jei parašiau /spalva tai vadinasi noriu kad ji visada išliktų pilka/žalia iki to laiko kol vėl parašysiu /spalva..

    Su spalva ar be spalvos tu vis tiek būni adminas, todėl šaudyti negalima.

    • Kaip prasidėjo Jūsų kelias į SARGFM2 Radijo klausymą? Viskas prasidėjo 2014 metais, kai dar sargfm pirmasis radijas priklausė Joes_Dream. Vieną dieną įsijungęs radiją išgirdau Nojų ir Rimą. Jų eteriai buvo nuostabūs. Labiausiai dėl jų grąsinimų, kad žaidėjo, kuris paskambinęs į eterį nekalbės, tel. numerį iškabinti ant Vilniaus gatvių stulpų. Po kiek laiko radijo valdymą perėmė Paimk_Serksnas, aš sužinojau apie jo ir Nojaus konfliktą. Sužinojęs visas smulkmenas, ėmiau nemėgti Šerkšno ir neklausyti jo radijo. Po kiek laiko, 2015-03-09 pasirodė versiją, kurioje rašoma, kad įkeltas SARGFM2 radijas. Nuo to laiko šio radijo ir klausau. Nepaisant visų sunkumų, visų skandalų, kai Šerkšnas pavogė radijo host'ą, Bogdanovo tingumas, pastovūs DDOS'ai - aš nenusisukau nuo radijo, visada jį palaikiau ir dabar be jokio atlygio rašau SARGO žinias, kūriu muzikos albumus.
    • Ką galvojate apie šiuos kalėdinius giveaway's, ar jų reikia ir kitais metais? O gal galima juos planuoti ir dar kažkokiom progom? Aš apie visa tai tik teigiamai. Taip, jų reikia ir kitais metais, taip pat neprošal būtų panašūs event'ai ir per Velykas.
    • Už 1
  2. Sveiki taigi esu lankęs krepšini 3 metus , nuo 9 iki 12 metu, veliau mečiau dėl asmeninių priežaščių, bet kašės aišku nemečiau žaidžiam pas save kieme , street basketball, ir tikrai turiu šioki tokį talentą, ar apsimoka dar eit lankyt? man 16 metu ar ne per velu? mastai i skm eit

    Eik futbola lankyk. Būti visų galų meistru yra labai gerai.

×
×
  • Sukurti naują...