Eiti į turinį

Egis_Bryant

Nariai
  • Turinio skaičius

    412
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Egis_Bryant

  1. Pirma praeini medicininį, paskui turi gauti pirmąją pagalbą arba atvirkščiai čia kaip tau patogiau. Kai viską jau turi, gali pradėti mokytis. Perskaityk KET knygutę ir tada gali eiti mokytis spręsti bilietus internete. Aš pats mokiausi tarp alsket.lt ir ketbilietai.lt. Kai jau spręsi daugiau negu 90 proc, gali važiuoti į regitrą laikyti teisių. Dar kodėl reikia spręsti mažiausiai 90? Nes kai nuvažiuoji laikyti teisių dažniausiai atmesk 10proc kiek tu sprendiai namie net instruktoriai man yra taip sakė ir jie neklydo. Aišku ne visada taip pasitaiko. Dabar dėl papildomo mokymosi. Tai daryti tikrai neverta, tik be reikalo išleisi pinigus. Dabar dėl teisių laikymo. Tau bus duoti 35 klausimai, į juos turėsi atsakyti per 35min. Aišku jei atsakysi ten per 10-15 min nieko baisaus, ten nereikia sedėti visas 35min, tiesiog baigsi egzaminą ir tau kompiuteris parodys kiek surinkai procentų. Va ir visa pasaka, tikiuosi padėjau.

    Ačiū, tikrai padėjai. Žaidime susisiek bent kiek nors numesiu pinigų, kad netingėjai rašyti ;)

  2. Sveiki, sugalvojau laikyti motorolerio teises, bet nelabai viską žinau (Ko ten reikia). Apskritai norėčiau sužinoti, kaip ten viskas vyksta, ką reikia išlaikyti, ar reikia lankyti kažką papildomo ir t.t. Metų pakankamai turiu ir norėčiau, kad rašytumėte tik tie kurie turite teises.

     

    Atsiskaitysiu +repais, o gal net pinigais žaidime jei bus protingų atsakymų.

     

    Pagrindiniai klausimai - Kur geriausia internete mokintis/rengtis egzaminui? Ar reikia kažką lankyti norint išlaikyti teises? Kaip ten viskas vyksta, ar būna nustatytas laikymo laikas, ar pats pasirenki? Ar sunku išlaikyti (Čia tiesiog jūsų nuomonė kaip jums sekės).

     

     

     

    Laukiu protingų atsakymų ir patarimų. (Labiau norėčiau išgirsti, ką jūs darėt ir kaip jūs rengėtės egzaminui)

  3. Anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Egis_Bryant
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau)
    sarg serverio pavadinimas žiemą. Užduotis labai paprasta, serverio žaidėjas turės orginaliai nupiešti sarg serverio užraša sniege ir pnš.

     

    Anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Egis_Bryant
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau)
    gražiausias map darbas. Šis dalykas jau yra sunkesnis ir galės dalyvauti tik tie kurie moka mapinti. Dalyvis turs kažką sumapinti ir nufilmavus įkelti į forumą.

     

    Anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Egis_Bryant
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau) Lenktynės atbulomis. Tai viskas labai paprasta, viskas vyktų kaip ir per drago rungtį tik, kad dalyviai turėtų važiuoti atbulomis.

×
×
  • Sukurti naują...