Eiti į turinį

Ignas_Predator

Nariai
  • Turinio skaičius

    545
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Ignas_Predator

  1. 1. Vardas_Pavarde: Ignas_Predator
    2. Užimamos pareigos: Taksi I Firmos pavaduotojas.
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Laikausi teises, todėl nėra laiko, kada galėsiu, tada prisėsiu sutvarkyti savo forumo temas. O 3-6 dienom išvažiuoju į Granatų festivalį.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2017-07-31 - 2017-07-07
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius Edgaras_Grimali, ir įgaliotiniai.

    • Už 1
  2. Ateina vasaraaa. Tai pradėkim. Tečiaus draugas, parvarinėja mašinas iš Vokietijos. Būna visokių. Esu matęs visokio šūdo. Net nepatikėjau, kad su tokia mašina galima važinėt. Nesiurbta kokius metus, nėra niekada nuvalytos buvusios dulkės. Nu vienu žodžiu, kartais būna labai baisu, na, dažniausiai, o labai retai, gaunu tokias, kur bereikia mažai pridėt rankas. Tai va, ryt, lygiai už savaitės bus 16 metų. Tai jau darysiu 3 sezoną. Ahujėnas darbas, išvis su mašinomis nuo 6 metų pradėjau susitikinėt. Dirbu ne dėl pinigų, o dėl patirties, bet aišku, pora euru į kišenę, penktadienį su draugais ir pasėdi ramiai. Tai va, laukiu kitų ciūvų pomėgiųų. Iki :D 

  3. Sarg'a normaliai pradėjau žaist prie kokius 4 mėnesius. Ir tikrai nesigailiu. Yra daug žmoniu, su kuriais eina paprikolint. Atradau profesija, Radistu darba. Noriu padėkot valdžiai. Tai, man smagiausias darbas. Patinka būti eteryje, bendrauti su žaidėjais. :)

×
×
  • Sukurti naują...