Eiti į turinį

Domass_Minton

Nariai
  • Turinio skaičius

    47
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atnaujinimai parašė Domass_Minton

  1. tai kurie čia dar tikėjo, kad lt paims amerikiečius?:DDDDDD jūs logiškai galvokit, jeigu būčiau statęs, taj tik už amerikiečius, nes ten NBA ir visą kitą, pažiūrėkit jų pasafimus.

    1. Hydra_Pilot

      Hydra_Pilot

      padusk , už savus reik tikėt

    2. Racer_Squad
    3. Arnas_Player
    4. Olegass_Lifanov

      Olegass_Lifanov

      Nu nž šeip kiekvienam gerai mastančiam žmogui, yra taip, kad savaimė aišku, kad Amerikiečia laimėjo, bet ir yra sava šalis už kuria visada reikia palaikyti.

    5. Karolis_Kent
    6. Domass_Minton

      Domass_Minton

      būčiau lietuvius palaikęs, jeigu jie būtų ten lošę su serbais ar šiaip, bet prieš amerikiečius?.... jūs logiškai mąstykit, aš tik sakiau, kad amerikiečiai laimės, nes lietuvaj jokių šansų nebuvo, ten visi NBA, ta "SVAJONIŲ KOMANDA"...

  2. Sveiiki, kaip manot, apsimoka pirkt čia unbaną? (IP) tik IP, bėje, kiek gaučiau XP, jeigu iš kurio emigruoju ten turiu ~65 - 70k XP? Paargumentuokit, kodėl būtent grįšt į šitą serverį.. :)

    1. Deividas_Bear
    2. Edvis_Efes
    3. Vladimiras_Putinas
    4. Domass_Minton

      Domass_Minton

      išnyk šetone, noliferis over nain tausen.

    5.  Aurimas_Reader
    6. Domass_Minton

      Domass_Minton

      Bige nes čia ne ryžynas, o bumerynas :D nes ryžyne, žlugę yra, į mėnesį po keletą atnaujinimų, bugai už kiekvieno kampo... na ždž, žaidėjai kažkokie "DŪXAI" šaudo, gaudo... čia nors buvo normaliau, kaip freebano negavau, bet juška neatbanina...

×
×
  • Sukurti naują...