Eiti į turinį

Ernestass_Bolt

Nariai
  • Turinio skaičius

    46
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Ernestass_Bolt

  1. Prisiminiau 3 seasoną ^_^ Kennen in meta

     

    Gal yra Kennen player'ių? Kaip buildai? Galvoju koks buildas geresnis ar full ap (Zhonyas>Rabadon>VS) ar mpen (Zhonyas>Liandry>VS) 

     

    3026b4d6afe68d88f5b632d710fb8e49489.png

     

    BTW prisiminiau kad turiu acc ru serve xD

     

    Prisiminiau 3 seasoną ^_^ Kennen in meta

     

    Gal yra Kennen player'ių? Kaip buildai? Galvoju koks buildas geresnis ar full ap (Zhonyas>Rabadon>VS) ar mpen (Zhonyas>Liandry>VS) 

     

    3026b4d6afe68d88f5b632d710fb8e49489.png

     

    BTW prisiminiau kad turiu acc ru serve xD

    as kennen pro ,buildai achujeni , free elo

  2. Tai tu ble nenori komandos status pažiūrėt??? 1/7, 6/15 o poto verkia Help help... tada gali jau surrender, kai jų puse komandos užfeedinta taip kad nei ulti, nei xujulti nepadeda.

    tai iskerink tuos savo komandos zaidejus jeigu nori pasakyt kad gerai zaidi o kiti ne

  3. prasau:

    http://imgur.com/awG83N3,jgFrRCX,hvhj7QM,nvhjq2k#0

    Paziurek i skaicius,kiek matchu suzaidziau PRAEITUS sezonus (2,3),kiek atsimenu buvau pasiekes ta golda,todel prasyciau mane nelyginti Silverio lygiu,tiesiog si sezona taip gavosi ir tiek..

    p.s dar cia kazkuriais metais buvau europoje kazkur 50vietoje pagal win rate su Sona ir save drysciau netgi iki siu dienu vadinti top100 geriausiu supportu europoje.

    Another wooden joke

  4. Jeigu "ok + paveiksliukas free post", pabandysiu parašyt kitaip, gal negausiu įsp :) Atsiprašau.

    Taip Eimi, sutinku su tavim, bronzej labai reikia komandos, kaip gi be jos įmanoma išlipti... 1v5 žinai gi neįmanoma, vienas lauke ne karys :) Na sėkmės tau, mažiau trollių ir AFK :rolleyes: Elo hell visur :angry:

    Auksiniai zodziai,visapusiskai sutinku su tavimi.

  5. fc65e761d583c2fd258636647cfc29d9954.png rimtas matchas, nors ir killais laiminėjom, bet jie užpushine buvo, dar early kai talonas buvo fed nuo fizzo tai išvis gg, bet va aš ir kai kietas prisišėriau ir laimėjom, ištikro tai taip pirmyn atgal lakstėm, tai mes midą nupushinam, bet jie mus per tris lanus buvo paėme

    Olegai,kas per buildai?

  6. Kalanta, Ir bahur, jus tikrai tokie traumuoti ar ka? Patys tipo iskarto losiat su geriausiu buildu kai buvot noobai? :DDD Dazniau eikit i shule nes matos kad nebemokat skaityt. Zmogus parase po apacia (foto) "Padekit su build" Tai ne ble reik vadint "dat build " "best build" "pro build" .. Kazin kokie jusu build buvo, ir kazin kokie dabar, twich prisiziurejo jamat kokias lulu i top ir feedinat.. Graudus esat forumo ereliai.

    Buildinau iškart normaliai,kai buvau noobas naudojausi google jei neišgalvodavau ką nusipirkt,ok.

    http://www.lolking.net/summoner/eune/22589736#profile

    Numesk savo pls.

×
×
  • Sukurti naują...