Eiti į turinį

Night_As

Nariai
  • Turinio skaičius

    115
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Night_As

  1. Sveikas, aš vakarais atsispaudimu ant trico 20 kaip ant lygiagrečiu, 50 pritūpimu, 30 atsilenkimu tiesiai 90 laisniu kojos, šonu 15, kitu 15, pilnus tokius.

    Ant turniko koju lenkimai, tiesimai, prisitraukimai, kareivukus bandyt, bet pradžiai hantelį ir štanga pasidaryk tada savo programa i až pasakyčiau. Sėkmės.

  2. Anketa:

    Jūsų Vardas_Pavardė:Night_Asault

    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau)

    1. Su keturačiais arba su sanchez lenktynės per mišku vietu neblogu yra jai ka AŽ, per laika

    2. Laivu plaukimas visiem vienu metu pvz iš ls i sf kas pirmas nuplauks su vienodom jachtom

    3. Plaukimas vieta taxi II bazė, per laika

    4. Bėgimas iš ls i lv sf, su vienodais skinais, visi kartu

  3. Jie jauni,jie neprivalo valgyt tu varskiu ir kitu baltiminiu produktu.Jie dabar turi valgyt maista,ka padaro mama,nes jie turi augt,o tik paskiau mityba derint.As tokiu metu net nezinojau apie jokius baltimus kad jie raumenis augina,tiesiog sportavau ir valgiau cepelinus ir desreles :D

    Neblogai :D
  4. Vel storu vadina nors toks net nesu nu krv tu čiortu čiortas xD Manes nėra matęs ir kažką kalba čmo. Girdi tikiuos tavo mama mirs, kad daugiau tokių kaip tu negalėtu darytis, nes 100 kart sakau tą patį, tu vistiek nieko nesupranti. Be to graudus, nes skaudžią tiesą pasakiau apie tave, ane ?

    Tau su galva negerai? :) matos šulei attrankytas

  5. Nu nžn. Man kai ką nors įžeidžiančio parašo per pc tai aš nekreipiu dėmesio tiesiog. Bet tu pas mus sarge įdomesnis kankorėžis esi, kur verki dėl visko. Sakau gal 5 kart, pirms pradėjai, dabar verki, nes sudegei kaimas. Be to tie kozeriai "jeigu pas tave šeimoi visi išsigime tai pr ko kiši mano šeima" labai primena, kai buvau 8 metu ir taip ginčydavomės kieme. Labai kietas vyrukas esi. Linkiu tau sėkmės gyvenime, neužmiršk nueit ant turniko pavaidint. Aš tau esu dėkingas, nes mūsų Lietuvos gatvės bus švaresnės, nes tu prie to prisidėsi. Nieko ateitį nemąstyk su mokslais, nes tau nelabai paeis korta, jei toks atsidavęs sportui esi berniuk. Perduok tėvo bybiu, kad nustotų daryt vaikus tokius kaip tu 8)

    Eiktu kokie kozeriai, kas verkia kas ne graudus storuli esi dw, ner laiko če su storu šneket.

  6. Tai paminėjau tėvus ir iškart ašaros pasirodė, reiškia kažkas blogai tavo šeimoj pidr boi. Pakalbėt su tavim normaliai neišeitų, nes tu vistiek kiši tą savo sportą xDDD. "eik toliau sedek pr kompo" Pats prie pc sėdi, kažką aiškina man loxas xDDD pzda tu geras virabalas. Aš nekviečiau nieko idioto galva, atėjo žmonės pažėt į tave idiotą. Sportas > kiti pomegiai. Čiortas kaimo tikras esi, tu čj turi kokį pijoką tėvą, nes sakau konkretų kankorėžį užaugino, kuris nesupranta ką pats parašo. Nieks tavęs nečiulbino, pats norėjai per subinę gaut, gavai, o dabar negali nustot ieškot teisybės savo mamos pilve.

    Vau koke litanika, jeigu pas tave šeimoi visi išsigime tai pr ko kiši mano šeima kurioj viskas ok ir nera atsilikeliu ty tu, nenusileisiu iki tokio žemo lygio.

  7. Bet žė kaip pataikiau xDDD Paminėjau tavo degradus tėvus ir iškart ašaros liejasi. Suprantau iš kart, kad tau čia skaudi tema bus xD. Žė seni, visi mato koks minusas esi, apie tavo sportą jau daug paskaičiau čia, tai per ts galima sakyt tas pats bus. Be to čia birką laižai man, tai ts kas bus? Suvartysi aišk. Klausimaniją padarysi iš turniko pozų ane? Zombekas gali eit ant turniko sėmkų gliaudėt, nes jau duxas pasidarei čia. Nudegei subinę nepraustą ir db verki. Gal bus pamoka nešokt į akis.

    :DD Man tai px, bet nepamoina ant tevu stumt. Jeigu tevu neturi kas kaltas? duxu gimei duxu ir busi, bijai i ts normalei pakalbet, eilinis laido riteris, draugu prisikvietei nes nepastovi už save? eik toliau sedek pr kompo

  8. [13:45:12] - ******: parašys kad nesvarbu

    [13:45:15] - ******: nes jam ištikro 14

    o as turbut kazkoks magas, 14 metu turbut sportuoji savaite ar dvi ir bandai irodyt savo tiesas kazkokias, jeigu zmogus patenkintas savo kunu kam ji versti daryt kazka

    Kas tave čiulbino?

  9. Gan nuvalkiotas tas comeback'as " jei šulei daužo kiekvienas tai sarge išsilieji", kaip ir tavo močia melžėja. Sakau minuse, jog 188 ir 72kg. Bet tu rimtai, kaimietis xD Vistiek savo sportą kiša, nors paaiškinau detaliai, jog nesportuoju, nes patenkintas savo figūra esu. O tu kaimietis, 1 razmieru nuskustas čystas zombekas, sakyk ką nori, vistiek nesuprasti. Vo tau ant turniko kabėt mauras. Be to "nu ka padarysi kad ts nemoki parsisiust" suvartei, nes pizda čia topas dienos. Gird šuva, tavo tėvas gal susisporino su draugu kokiu, kas durnesnį vaiką užaugins. Čj tavo tėvas laimėjo tą butelį ane ? Sėkmės tau ant turniko drauguži, pasikačelink, kad lengviau būtų tau gatves šluot 8)

    Wow kai sustum gers, graudus tevus kiša nesveikas :D man 14 sakyk vaikas ar kas, bet man px, nes nedomina tavo nuomone.Ateik i ts jeigu turi toki, tada normaliai pašnekesim.

  10. oho ts xDDDDDDDD čia tipo bachas pasirodysi ane silkiau ? tokie kozeriai, kaip tu tik ir gali kviestis į ts, kai patys parašo nesąmonę kokią ir paskui verkia nudegę subines, kad jie teisūs. px man ant tavęs, nes su tokiu šiknos myžalu kaimietuku nebūtų jokios kalbos, apie savo sportą kalbėtum, kaip tu mldc ant turniko džinus visokius darai cirkininkas. Jei tau 72 kg yra daug, tai tu distrofikas gali, toliau grykius pusryčiams valgyt. Sakau, kaimieti, jog esu patenkintas išvaizda sava, o tu to nesupranti, nes kaime tokie degradai, kaip tu, neturi jokios daleiskim tolerancijos kitiems. Jei tu pizdavoji žmones, kad jie stori, tai normlioj bahūrų šeimoj užaugai virbalas. Net nematęs manęs sako tu storas, ble genijai tokie iš kaimo yra pats tas šiandieninėje visuomenėje. Oho dėl ko tiek daug debilų pasaulyje ? Nes Night_Ass ir jo šeima veisiasi kaip žiurkėnai. "Sveiki visi aš sportuoju ir tau siūlau sportuoti, nes aš sportuoju. Jei esi patenkintas savo figūra, vistiek sportuok, nes aš taip sakau. O aš esu mldc, nes sportuoju." Aš norėčiau pakalbėt su tavo tėvais ir paklaust, kaip tave augino, nes čj tavo tėvai kokie pijokai yra blogiausiu atveju, nes tu net nesigaudai, kas tau yra sakoma, zombekas. Be to koks aš laido riteris ? Aš parašiau, ką valgau ir esu patenkintas, jog nestorėju, o tu kaimo parduotuvės kaubojus, šoki - nudegi subinę neplautą ir tu manai, jog esi teisus. Ok minusas, gali šokt ant velosipėdo ir mint iki krautuvės, nosinių nusipirkt snargliam nusivalyt. Jasnas visiem esi, pisk prie turniko, forume nesedėjęs.

    Taj tik forume bazarini?

    nu ka padarysi kad ts nemoki parsisiust, o man px ka tu sakai nes man tu šudas esi nk nevertas, real pamatyčiau ugis 150 svoris 100kg ane?

    nebeatmazink neidomus, jei šulei daužo kiekvienas tai sarge išsilieji? man px bet tu graudus, nerašysiu daug nes ner ka jau papasakojai apie save sekmes "sporte"

  11. priciom tas kompas dabar tu pidaro smote ? Tu matos tas debiliukas kaimietis kuris prie mokyklos turniko nueina semkes pagliaudo ir tipo skaitos sportuoji. Px tu mum esi zasies kumpi. Sakem nekisk mums to sporto asilo galva nes uzpisai, kaip koks pideris esi. Pasakyk mamai, kad sustotu su vaikais ties tavim, nes nesigauna normaliu uzaugint.

    :) fantomai nk nesakiau tau, tu karaliau laido riteris esi kiek ts kalbejom nešnekejai db tai rimtas graudu skaityt, nereikia če saves mineti nes nedomini, sekmes tau augint tuos lašinius, o kas rimtai sportouj tiem ir sekmes.

    P.S. aš iš kaimo ir man px, jei nori AŽ ir einam ts.

  12. :D nedarykit gedos sau, kad sarge visa laik loši ir sportuoji?:) klaviatūra spaudlioji? tokiuwdaug kaip jus, megstu pats pavalgyt daug, bet ir kompas senai bebuvo ijungtas, sekmes jum tokem sporte :)
  13. Kadangi Utenos kaime atsirado greito maisto restoranas Hesburger as ten ir valgau. Daznai dar megstu nuvaziuot i sushi bara, bet nevalgau sushi, o valgau submarinus, kurie kainuoja 6lt. Labai skanu, labai megstu, labai kudeju 8)

    Matos, kad storas ir sporto nemates.

    Aš bandau nebevalgyt ten čipsu, keptos duonos, nu viską kas nesveika. Vietoj kokakolos, spraito aš renkuos pieną, arbatą, vandenį. Stengiuos valgyt vištienos, mėsos, žuvies, viską kas iš pieno, nu šeip ką turiu tą valgau, tik sportuoti daugiau reik. Savaitgali pasilepinu, valgau betką, ir nesportuoju, o nuo pirmadienio iki penktadienio sportuoju ir valgau sveikiau :) sėkmės tau.

  14. Nemanyk kad tu pasportaves 3sav ar 3mėn atrodysi kaip žvėris aš pats einu į salę 1,5m nieko neryškinau ir įgavau nesveikai daug jėgos raumenyse perėjau ant turniko viskas pradėjo ryškintis o jėgos turiu labai daug sportuok daryk atsispaudimus kasdieną presą daryk prisitraukimus dipus ir pasieksi po 1-2metu idealų kūna jai tik bus užsispirimas kadangi pats nederinu mitybos nieko tiesiog paprastai sportuoju

    Aš vasara buvau pasiryžes sportuoti, bet visada sutrugdydavo traumos. Dabar vel sportuot pradejau su purbroliu, man 14, jam 7metai, bandom ant turniko, stangas stumam, darom viska, bet nk gero neiseina, tiek man, tiek jam, salygu neturim geru sportui, nes esam iš kaimo, jei zinot kokiu pratimu ar dar ko, pasakykit busim dekingi.

×
×
  • Sukurti naują...