Eiti į turinį

Ell_Ninjo

Nariai
  • Turinio skaičius

    83
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Ell_Ninjo

  1. Gudaitis liks Žalgiryje dar 2 sezonam. Pats sakė :) Atsimink nieks jo pirmu ratu nešauks ,o iš 2 rato negarantuoja kontrakto ir išvis jo negauna galima sakyti ir pats sakė jeigu ir gaus dar prašys ,kad bent pora metų pažaistų eurolygoje + jis turi sutarti 2 metams ,o apie rytą tai kaip buvo taip liks eurocupo sudėtis. Kupšas tikrai geras pakaitalas būtų jeigu nesidomi krepšiniu gali nieko čia nekomentuoti ,nes Kupšas šiame sezone labai patobulėjo :)

    Nu, tai, kad aš ir duomuosi ir jį žaidžiu.. Atsimenu buvo graudu žiūrėti kaip jisai Žalgiryje žaidė.. O pas Estus lygoje, Lietuvos NKL žaidėjai pasidaro įspudingas statistikas, tai, kad nėra čia ko norėti. Pamenu siautėjo jis Lietkabelyje, atėjo į Žalgiri šuda malė..

  2. Kupšas Žalgiryje ? Rimtai?  Jau man pakako jo vieno sezoną pamatyti, kad kol kas iš jo nelabai, kas gaunasi.. Gudaičio kitam sezonui neišlaikys, nes Gudaitis pasiruošęs eiti į NBA, nors dar anksti, bet susidomėjimas juo yra labai didelis. Dentmona gali iš tikrųjų pasiimti Žalgiris, nes kaip pats jisai sakė, kad būtų šį sezoną grįžęs, bet jau buvo po laiko registracijai.. Gerai, kad Andersono čia nėra, nes jo išlaikyti absoliučiai neįmanoma :D Jis žais NBA arba pajėgiausiame Eurolygos klube kitą sezoną. Apie Lietuvos ryta, tai Orelikas šiaip žaidžia 4 numeriu Lietuvos ryte, Giedraiti statys į 3 numerį, būtų antram numeriui išlaikyti Billy Baroną, nes šitas vyrukas turi potencialo, o kur Gecevičius ? Jo tikrai niekas nemes ir jis niekur neis.. Kavaliauskui reikia pamainos, nes jį tikrai pasiims geras klubas kitas ir išpirka sumokės nemažą. Kiek žinau, Lietuvos Ryto biudžetas yra apie 2mln euru ( ~7mln Litų), o Žalgirio yra 4mln eurų ( ~14mln Litų), tai manau už šiuos pinigus galima būtų nusipirkti ne vieną gerą žaidėja, bet kaip patys žinome Žalgirio biudžetas vis mažėja, nes norima gražinti skolas.. Žinau, kas net Javtokas už Žalgiri žaidžia tik už 1mln Litu.. Kaip jam prieš tai mokėjo apie 2mln litų.  Apie Lietuvos Ryta manau, kad jiems reikia panašios komplektacijos kaip buvo 2012/2013 sezone, komanda buvo sukomplektuota puiki pasieme nemažai nelabai žinomu žaidėju, kurie turi potencialo nukeliavo labai daug. Apie Lietuvos Ryta daug kas dabar šneką nežinodami realios situacijos. Mano tėvas pakankamai gera pažįsta Vainauską ir pagrindinis atsakymas, kodėl žaidžia dabar LR arenoje ir, kodėl ten tiek mažai žmonių, tai dėl to, nes jis yra susipykęs su Siemens arenos savininku ir dėl to nesinuomoja Siemenso + dabar už bilietus gauna pinigų į biudžetą. O į LR arena žmonės neina, nes ten rėmėjų bilietų ir abonentų sudaro gal 60 proc salės, buvo man kartą, kad norėjom pirkti bilietus sako nėra.. nors salėje 20proc ar 30proc laisvu vietu.. + ten yra labai nepatogu, nes virš galvos tau pučia, labai lengva per šalti. Pvz mano nemažai pažįstamų sako neis į rungtynes tol, kol vėl nežais Siemense, nes tą LR arena labai nepatogi, kėdės kietos, pučia visur + bilietai tik aukštai, nes žemai daug remejų vietu.. Tai va.

  3. Nu as pats vakar buvau sitame filme, filmas tikrai patiko ir galima butu ji ziureti dar karta ir dar karta. Mano nuomone del 8 dalies, tai filmas lyg ir pasibaige taip kad butu kita dalis, kai jisai issilaisvins is to kaleimo, o paul walkerio personaza turetu suvaidintj jo brolis, bet pats ir noreciau ir nenoreciau pamatyti kitos dalies. Jo broliai vaidina tik filmo gale tik tame papludimyje. Del paulo avarijos ka galiu pasakyti tai kiek girdejau is ziniasklaido kad jis mire ne po susidurimo o tipo sudege automobilyje. Nu čia irgi yra klasimas. Siaip tao visiems patarciau nueiti ir nusipirkti bilietus ir paziureti kuo greiciau, nes bilietu sparciai nebera pvz lika 1 ir 2 eileje paslutiniai bilietai po 1 laisva vieta. Taip kad butinai paziurekite sita filma!!

  4. Renault traffic ( 2006 gal)

    Mazda 6 (2004m)

    Honda civic (2004m)

    Honda crv (2012m)

    Bmw 7 (2004m)

    Audi a6 ( 1999m atrodo)

    Mercedes Benz s350 (2008m)

    Mercedes Benz s400 (2014m)

    Visus kaime,miesteliuose vairavau, išskyrus mb s400, su juo Vilniuje dave pravažiuot.

×
×
  • Sukurti naują...