Eiti į turinį

Kiipras_Nos

Nariai
  • Turinio skaičius

    67
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Kiipras_Nos

  1. žodžiu kas su elektronkem nusimanot, pasakykit, reiktu bazaro

  2. Sveiki, kodėl po windows perrašymų paspaudus jungtis į serverį išmeta jog win 7 spalvų schema ten pakeista sumirksi ir atgal į normalų atsiranda ir neįsijungia samp, tas pats ir su orginaliu gta. ką daryt?

  3. Žinot kas nors tą jausmą, kai važiuoji su dviračiu ir jauti kai per kažką pervažiavai, atsisuki pažiūrėti per ką, o ten tavo telefonas guli ? :D

  4. GG jasnas tigoras jau su savo cn, per grobimus sedi apsisike nuo hydros tai DDosina, bus prisijungusiu daugiau darbuotoju tai ir verksit

  5. kokio gaidžio ipas? 88.216.10.28

    1. Kiipras_Nos

      Kiipras_Nos

      susirask takso faila kur visi zaideju ip, ir ctrl + f ipa imesk, ir ismes nicka

    2. (Žiūrėti 3 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Geda butu jei uzkalbintum. Tu krw nuo kada cia ižeidimas? :DD

    1. Kiipras_Nos

      Kiipras_Nos

      nu bet jeigu tą sakinį traktavo kaip įžeidima?? Man nereikia žinot kodel taip parašė, jeigu ta fotke ikelė.

    2. (Žiūrėti 3 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Geda butu jei uzkalbintum. Tu krw nuo kada cia ižeidimas? :DD

    1. Kiipras_Nos

      Kiipras_Nos

      Jau jis įrodes kad graudus yra, ir perdaug psichuoja del to žaidimo...

    2. (Žiūrėti 3 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Eini i https://www.ding.com/ Spaudi SIGN UP Suvedi viska ko praso Gauni i email patvirtinima spaudi ant link ir vel grysi i web Poto spaudi TOP UP ir pasirenki SEND TOP UP Suvedi viska Apacioj pazymi varnele ant PROMOTION CODE eilutes Suvedi dingFB ir spaudi send top up ar kaip ten Lauki pora min ir gauni 11,66lt i sask TIK TELE2 PILDYK!!!!

  9. Einat i https://www.ding.com/ uzsireginat uzsiregine spaudziat top-up ir ten apsirenkat send top-up irasot nr irasot koda pasirenkat 3.90 euro zemiau pazymit promotion koda irasot koda - dingFB ir ten send yes ir papildys uz 11.66cnt gavau per ~5 min TELE2 Pildyk.

  10. Einat i https://www.ding.com/ uzsireginat uzsiregine spaudziat top-up ir ten apsirenkat send top-up irasot nr irasot koda pasirenkat 3.90 euro zemiau pazymit promotion koda irasot koda - dingFB ir ten send yes ir papildys uz 11.66cnt gavau per ~5 min TELE2 Pildyk.

  11. Einat i https://www.ding.com/ uzsireginat uzsiregine spaudziat top-up ir ten apsirenkat send top-up irasot nr irasot koda pasirenkat 3.90 euro zemiau pazymit promotion koda irasot koda - dingFB ir ten send yes ir papildys uz 11.66cnt gavau per ~5 min TELE2 Pildyk.

  12. Einat i https://www.ding.com/ uzsireginat uzsiregine spaudziat top-up ir ten apsirenkat send top-up irasot nr irasot koda pasirenkat 3.90 euro zemiau pazymit promotion koda irasot koda - dingFB ir ten send yes ir papildys uz 11.66cnt gavau per ~5 min TELE2 Pildyk.

×
×
  • Sukurti naują...