Eiti į turinį

Martynas_Stg

Nariai
  • Turinio skaičius

    409
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Martynas_Stg

  1. As tau sakiau muzika deti.

    Fps toliau nekinta, visas video sudo vertas. paskutinis epizodas idomesnis paciam del kampu begioju keleta kulku nekimbo nes jus is sf miesto su silentais kapojat. Blogas ir tu anticheatas.  Ko jau nenaudoju tai inv isidemekit.

    Jeigu tu tikrai pats tiki ka tu sapalioji, kad tau 2-3kulkos su fps nekitimu begdamam nelimpa sitam super "nebugavom" zaidime, tau vertetu susimastyt savo sveikata. Beto blogai nufilamaves, net nesimato iskur saudo iskur kulkos pareina, ar per siena ar per kampus, sistema fiksuoja visitiek. Tiek nori to anticheato kad vartai gaidy nieko daugiau. Kitam kartui filmuok normalei kad matytusi is ko kulkos pareina, kad butu lyg su sistema matytusi, o ne vien sistema ir hui paris is ko pareina dmg

     

    Nepakanka irodymu

  2. Gerai ladna cia, nepakanka irodymu. 15 metu driezai filmuoja su telefonais. Cheat sistemoi pasimete. Apie DPKT pasiliksiu sau nuomone, nes jautrus kiek girdejau 

    • Haha 1
  3. prieš 13 min., Greg_Scarpa rašė:

    tingiu naują temą kurti, tai prie to pačio

     

    geras geras tank mode nukrenti nuo moco, nematau lostu, ir /dl nes man kitaip rode. :)

    kai /dl komanda panaudosi bus tau antifallas. Dabar tik scarpafalla matau. Ar nejaugi Bumeris bereikalinga idejo sita sistema ir nereikia jos naudoti kad pagauti zaideja su cheatais? :)

  4. nekrove objektu, kas cia per irodymai. nei lostai nei fps nei /dl Matos pervaziuoju ir nukrentu nuo moco ot geras tank modas... gydykites.
    dar vienas Tukas galimai nepilno proto, nesupranta cheatu sistemos

    • Haha 1
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Martynas_Stg
    2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Greg_Scarpa
    3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Free banai vaiksto
    4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti DPKT
    5. Įrodymai (BŪTINA):  
     [URL=https://www.part.lt/perziura/0d0367ac31163f7aa3b0df238c46f58e726.png]
     0d0367ac31163f7aa3b0df238c46f58e726.png[/URL] [/spoiler] Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martynas_Stg
    2. Koks jūsų amžius?: 26
    3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: Ziurint pagal veiksma 1h iki 5h buna.

    4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: Nedaug, esant reikalui naudoju
    5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Atvirai mane labiause domina mafiju/gauju karai, norysi rimtiems ir truputeli tvarkos, kaip pat visa savo sarg laikotarpi zaidziu uz mafijas/gaujas, truksta prieziuros paciam zaidime ypac veiksmo metu. Vienintelis kuris aktyvus anticheatas buvo zaidime yra pasalintas.
    6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Esu senbuvis, esu sukaupes daug patirties ypac cheatinimo prizme, isbandes visokiausiu cheatu nekarta pats keliaves i blista uz ivairiausius cheatus, zinau kaip jie veikia ir kaip pagauti kita zaideja
    7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Manau esu grieztas bet tuo paciu ir nuolankus, sutariau su dauguma zaideju, kad ir karo metu palaikau rysi su abijom mafijos pusem.
    8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : Veiksmo metu manau buciau visada, nes karo dar neivieno nepraleidau, visada vakarais tik prasideda veiksmas bunu prisijunges, man tai palankus laikas po darbu prisesti pazaisti.
    9. Ką veikiate būdami žaidime? : NIeko ipatingo, apart mafiju veiksmu ir zmoniu grobimu
    10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Taip, visada buname ir bendraujame su kitais zaidejais nors ir nesame zaidime.
    11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Taip
    12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Todel kad esu su patirtim senbuvis zaidejas, tai pogi esu jau amziui su manin truputeli turetu manau paprasciau buti bendrauti, nei su mokleiveis.

    13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Veiksmo metu turiu keleta pastebejimu kuriuos tikrai stengciuosi su komandos palaiminimu pakoreguoti.

    14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Taip

    15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Mano galva pirmutinis dalykas priziureti mafiju/gauju karus ten daugiau visada yra naudojamos neleistinos modifikacijos.

    16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/) 1.png

    17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Taip.

     

    • Patinka 10
    • Prieš 2
  6. :D kas cia perdu randomas. As jau 3 karta iskrentu i tapacia vieta tiek darau /tpm be begos. Tiek su bega sulagina iskrentu is mapo atsirandu pastovei tuoj pacioi vietoi. Imetu dar multika kad nevyduriuotum pareigunas.

     [URL=https://www.part.lt/perziura/e07381039c90c60eff5967791a825145910.png]e07381039c90c60eff5967791a825145910.png[/URL]

     

     

  7. Nu na augantis rezisierius busi cia toi cheateriu skilti dominuoji. Bent jau normalei padeliok dabar net nesimato iskur pataike. 4sec video jis ibere
    1 kulka isvis nenufilmuota
    2 kulka nelipo del pasokimo jauciu
    3 poto nesimato kas saudo atstumas virs 23metru + uz sieneles stoviu
     

     
    panasi situacija

    • Patinka 1
×
×
  • Sukurti naują...