Eiti į turinį

Vilius_Sabre

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.660
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Vilius_Sabre

  1. "Klivlando „Cavaliers“ iškeitė Isaiah Thomasą ir Chaningą Frye į Los Andželo „Lakers“ mainais už Jordaną Clarksoną ir Larry Nance Jr."

    1. Vilius_Sabre

      Vilius_Sabre

      prieš 1 minutę, Domas_Sliuuzas rašė:

      @Salvis_Gta Isaiah lėvai žaidžia pastaruoju metu, o ir šiaip bent man kaip atrodo, tai kad Lebronas paliks cavsus, tai dabar jie bando užsitikrint ateitį ir va pasiemė jaunų žaidėjų, nu bet čia tik mano tokie spėjimai

      Am, šiek tiek nesutinku, nemayčiau, kad Isiah žaidimo kokybė padarė įtaką keitimam, nes IT grįžęs po ganėtinai rimtos traumos ir žaidimas nebuvo toks blogas.

      P.S. Asmeniškai tik džiauguosi dėl IT, ten LA galės pasirodyt pilnu pajėgumu, taip pat pritariu, kad po šio sezono teks CAVS'ams atsisveikinti ir su LBJ..:)

    2. (Žiūrėti 17 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. Ronaldo, jei loši sargą pamatysi: kam tuos šortus pasikeli dažnai? Tipo raumenis parodyt? Čia tau ne kulturistų čempionatas. P.S. Neblogų šnd primušai, nors ir ne už tavo team ėjau, sėkmės toliau.

  3. sveiki, noriu panolaifint sarga spaudžiu joinintis ir po to nieko nevyksta lyg nieko nebūčiau spaudęs, kodėl neišmeta gta san lango ir niekas nepasileidžia? :(

     

  4. sveiki, noriu panolaifint sarga spaudžiu joinintis ir po to nieko nevyksta lyg nieko nebūčiau spaudęs, kodėl neišmeta gta san lango ir niekas nepasileidžia? :(

     

    1. Vilius_Sabre

      Vilius_Sabre

      Ką tik, Armandas_Shine rašė:

      Joks čia ženklas, kai sergi neįdomus jokie ženklai, kai visą diena fb, yt ir t.t. reik kažko naujo pvz sampo.. Nu reik pažiūrėt youtubėj gal ką rasiu.

      jeigu rasi, nepagailėk linko. Ačiū :)

    2. (Žiūrėti 6 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. sveiki, noriu panolaifint sarga spaudžiu joinintis ir po to nieko nevyksta lyg nieko nebūčiau spaudęs, kodėl neišmeta gta san lango ir niekas nepasileidžia? :(

     

  6. Jei direktorių gavo žmogus, nepasižymėjęs gera reputacija anksčiau, tai jis jau nebeturi šansų jo gauti? Gambino ar dar koks nors padaras, nesvarbu. Jei kiti kandidatai yra tuščios vertės rinkimuose, tai jau geriau duoti tam, kuris stengiasi. Žmonės keičiasi, todėl nustokit verkt, nes jums visada kažkas yra negerai. Ačiū ir sveikinu naująjį direktorių :)

    1. Vilius_Sabre

      Vilius_Sabre

      Fokusai, labai malonu iš tavo pusės, kad mane laikai beverčiu:)

    2. (Žiūrėti 16 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Na kaip žaidžiant žalgiriui be centrų ir tik tritaškiais bei tolimais metimais,tikrai pagirtinas rezultatas

  8. Kaip manot kas ims Golden State Warriors ar Oklahoma Thunder City? Aš bent galvoju , kad GSW turėtu imt nes OKC lošia be Durranto ir Westbruko.

×
×
  • Sukurti naują...