Eiti į turinį

Vilius_Sabre

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.660
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Vilius_Sabre

  1. Šiaip labai įdomūs playoffsai nusimato šiemet. Tiek bucksai nustebino pirmose varžybose, gaila žinoma Celtics, bet aišku neverta nieko analizuot tik po pirmųjų varžybų. Tikėkimes Pacers pasipriešins cavsams, o šiaip tikiuosi finale išvysti rockets/gsw - celtics/raptors.

     

    P.S. tikiuosi MVP gaus - Harden, o Green - defensive player of the year. :)

  2. Sveikas, pats esu dabar A lygyje, tai nepasakyčiau, kad ten yra sunku, kaip ten svaigo pradžioje mokytoja,kad čia išplėstinis lygis ir panašiai :D Siūlau po pusmečio pereiti į A ir bandyti ten mokytis, taip lengviau išlaikysi ir patį egzaminą 12klasės matematikos. :)

  3. Janaviciu laikys iki pat 12 paskelbimo, jei trauma gautu kazkas. Runkauskas su Giedraiciu kaip ir aiskus, tik jam net nedave progos pasireikst... O del to trecio tai lb neaisku dar Juske, Gailius, Milas kuris prasciausiai pasirodys per ta laika tas kris.

    Milaknį palieka, jau susiskambinta.

  4. Paprašyk mamos / tėvo, kad užregistruotu tave www.topsport.lt ir statyk. Arba jau kritiniu atveju, užsiregistruok pats, ir kai bus proga, nufotografuok pasą mamos ar tėvo ir įkelk. (tik turi registracijoj rašyti vardą to, kieno pasą kelsi)

    Tonybet geriau, pasiūlų kiekis didesnis, bei koeficientai smagesni :P

×
×
  • Sukurti naują...