Eiti į turinį

Rolanda_Cherry

Nariai
  • Turinio skaičius

    4.925
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Rolanda_Cherry

  1. ĮSPĖJIMAS: nepriimkit visko asmeniškai, kai kam šito posto net nereikia. Viskas iš patirties, su kuria teko susidurti per tiek metų. 
     

    Žinau, kad gal 50% manęs nesupras, 20% viską pavers juokais, 20% ignoruos, o 10% supras. Tai su ta dešimčia procentų ir visomis kitomis ŠIUKŠLĖMIS (tiems, kas šis pareiškimas skirtas) ir noriu pakalbėti.

     

    Į sargą atėjau 2016-tais metais ir trumpai pristatysiu, su kuo susidūriau čia diena iš dienos. Apie šiukšles. Nesu feministė, tačiau kovoju už viską, kas liečia moters garbę. Nesvarbu ar tai susiję su manimi, ar su kokia kita mergina. Esu už mus visas.

     

    Sarge merginų nėra per daugiausiai, todėl seksistiniai juokeliai, visokie nejuokingi komentarai apie putes ir panašius dalykus čia tapo mano kasdienybe. Tokių juokų, užgauliojimų ir panašiai girdėjau begales (spoilery). Kai kurie iš jų rimtai įskaudindavo ir įžeisdavo. 

     

    Moteris yra toks "OBJEKTAS", kuris niekada pirmas nepuls (dažniausiai), todėl neretai vyriškoji giminė tampa tais, kurie stengiasi įžeisti, sumenkinti. Kodėl? Kodėl taikiniais pasirenkamos taikios merginos? Atrodo, kad tokie dalykai kaip žodinis priekabiavimas yra kvaili, tačiau būtent tai nuveda į dar didesnius „žygdarbius“, nes mintys materializuojasi. Jeigu nemoki kalbėti su moterimi pagarbiai, kaip gali mokėti su ja elgtis pagarbiai? 

     

    Mergina nėra objektas, į kurį reikia kėsintis su žodžiais "imčiau", "su draugais nesidalinčiau", "pisčiau"  ir t.t. Tai požiūris į merginą kaip į daiktą, kuria susidomima tik dėl išvaizdos ar tiesiog dėl gyvuliškų instinktų.

    Man, asmeniškai, šlykštu, kai vaikinai naudoja seksualias merginų nuotraukas (nuotraukos spoileryje), jas viešina kaip savo profilio nuotraukas ir panašiai. Mano nuomone, tai tik parodo, koks menkas supratimas yra apie merginą, kokia menka pagarba jai ir jos kūnui. Ji vertinama tik dėl išvaizdos, dėl papų didumo, dėl šiknos riestumo, dėl veido bruožų, dėl kojų ilgumo, dailumo, dėl liemens lieknumo, dėl kaklo ilgumo, dėl to, KOKIĄ JĄ GAMTA SUTVĖRĖ, bet ne dėl to, kas ji per žmogus... Žinau, kai kam tai gražu, bet tai nėra gražu merginoms, tai žemina ir žeidžia, kai esi "vertinama" tik dėl išvaizdos. Norėtumėt, kad jūsų dukros tokias nuotaikas koks piemenukas naudotų užsidėjęs profilyje? Nemanau. 

     

    Gal mano žodžiai yra tas pats, kaip kovoti su vėjo malūnais, bet mano prašymas - gerbkim vieni kitus. Prieš kelias dienas mane norėjo apscaminti @Zhorik_Boyko, bet atidavė milus, nes aš mergina, kaip jis sakė. Tai linkiu suprasti, kad merginas reikia gerbti ne dėl to, kad ji yra mergina, kažkieno mama, sesuo, pusseserė, močiutė ar dar kas, bet dėl to, kad ji yra žmogus. Lygiai taip pat mąstantis, turintis jausmus (kartais ir labai jautrios), savo nuomonę ir pažiūras. Kaip ir kiekvienas paprastas žmogus ir nė kiek ne prastesnis.

     

    Mergina būti iš tiesų yra baisu. Nuolatiniai prisikabinėjimai internetinėje erdvėje, realiame gyvenime ir gyvenimas NUOLATINĖJE BAIMĖJE. Nuolat dairaisi per petį, bijai vakare eiti pro laiptines, kuriose pilna vaikinų, bijai apskritai vaikščioti naktį, nesijauti saugi niekur. Tikriausiai neįsivaizduojat, koks tai jausmas.

     

    Tai va, gerbiamieji, linkiu užaugti džentelmenais realiame gyvenime bei gerbti ir mylėti paneles, kurios šitame serveryje žaidžia ir žais, nes joms tikrai nėra lengva, kai kai kurie iš jūsų elgiasi taip šlykščiai. ELKIS SU JA TAIP, KAIP NORĖTUM, KAD ELGTŲSI SU TAVO DUKRA. 

     

    Spoileris

    7e6b85aff0fb59ab9deacecc80d3b9eb122.png b777e423597ba92036e326c17161fcc8579.png 

    7770134c9582e9769df5d5ddf88d89ff111.png O čia šiandienos ištrauka iš messengeryje esančios SARGO grupės. Paliesta buvo Margaritos tema ir, jeigu rimtai, tai esu už Margaritą. Ne ji dėl to kalta. 

    1b1b549812ce636eed1569ecab88d85b910.jpg 

    2062a4a2f166ca6e161c344db514ae03526.png 

     

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Gerai sakai, Skirmante, kad kovoji čia su vėjo malūnais.. :) Internetiniai žaidimai ir apskritai socialinė erdvė yra toks burbulas, kuriame kiekvienas reiškia savo nuomonę ir rašo ką nori, nes už tai jiems niekas negresia.. Nebent yra paliečiami kokie įtakingi asmenys, kurie netingi terštis, kapstytis per IP adresus ir atrasti tuos, kurie per daug leidžia savo pirštams belst į klaviatūrą.. :) Lietuvoje apskritai kultūros lygis yra ganėtinai žemas, o dar ko tu nori iš Sargo? Čia kiekvienas drąsus ir gasdina suspardymais, sudaužymais, keiksnoja vienas kitą, įžeidinėja, nes nu o kodėl gi ne? Ką man padarys? Jei sėdi kitam Lietuvos gale. Mažiau imk į galvą tai, kas vyksta socialinėj erdvėj, nes nu niekada to nepakeisi.. Čia turi nežinau kiek kartų pasikeist, kol galų ateis supratimas, kas yra žmogus ir ko jis vertas, o pagarba.. Ji yra tik realybėj ko gero, bet ir tai dažniausiai apsimestinė, kai norima naudos ir sau.. 

    2. (Žiūrėti 102 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. This is it guys. Nebuvau pats aktyviausias (jeigu pasakyčiau priežastį, tai tikrai mane suprastumėt), bet stengiausi kažką daryti, kažką naujo. Daryti, kad Jums būtų įdomiau, kad niekas neliktų nuskriaustas. Kažkas manau ir gavosi. Žinoma nepraleisiu progos ir nepasakysiu to paties, ką sakė prieš tai buvę DPKT: DPKT yra vaikų darželio policininkas. Nuolatiniai verkimai, ginčai, skundai, klausimai, nardymai ir t.t. veda iš kantrybės. Bet juo man patiko būti, nes kiekviena diena buvo kažkuo kitokia. Iš tikro sunku patikėti, kad žaidimas ir jo bendruomenė gali tiek daug ko išmokyti. Taigi, stengiausi visiems padėti ir neignoruoti. Na jeigu kažką įžeidžiau, paignoravau ar dar kažkaip nepatikau, tai atsiprašau. Turbūt pataikėte parašyti blogu laiku. Nenoriu teisintis, tik noriu, kad suprastumėt ir ateičiai: užimant tokias pareigas žinučių srautas tikrai didelis, kartais AŽ randi apie 20 žinučių, prisijungi į žaidimą, o ten vienu metu pradeda rašyt kokie 10 žmonių ir užtenka vieno glušiaus, kad jis sugadintų tau nuotaiką, o tada tu tas neigiamas emocijas perduotum kitiems... Tai tiek. Norėčiau dar daug ką pasakyti, bet spaudžia laikas. Tai dar kartą atsiprašau tų, kuriuos nuskriaudžiau ir linkiu Jums visiems sėkmės! Buvo malonu kartu su Jumis žaisti! :16_relieved: Manau dar susimatysime. Iki chebryte!

    leaving spongebob squarepants GIF

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Jeigu būtų tema, kur būtų aprašomi buvę DPKT ir jų nuopelnai, tai aprašyčiau tave, draugeli. :)) 

    2. (Žiūrėti 29 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. kodėl nebe DPKT atstovė, @Rolanda_Cherry ?

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      @Nike_Eisma Na, dirbu darbą nuo 8 iki 17h vakaro, grįžtu namo, turiu kitų atsakomybių, nėra laiko pareigų atlikimui čia, sarge.. :) Kad ir kaip bebūtų gaila, kad ir kaip man patinka šis žaidimas, tačiau šiuo metu nespėju suderinti asmeninio gyvenimo, darbo, laisvo laiko ir Sargo. Ateity, kas čia žino, gal dar grįšiu, bet turbūt ateina laikas visiems kažkada iš žaidimo pasitraukti. 

    2. (Žiūrėti 9 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. @Rolanda_Cherry Kodėl+relog+?+:( [URL=http://www.part.lt/perziura/1b990bb0851d6698627ab85243ea8c1d71.PNG]1b990bb0851d6698627ab85243ea8c1d71.PNG[/URL]

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Nenorėjau, kad vėl atimtum pažymėjimą.. :( Tik rodžiau draugui kokie mano Sandkingo sugebėjimai yra, o tu pristojai kaip visada. :( O ir ir reikėjo eit miegučio. ;x

    2. (Žiūrėti 6 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. 2. Vilius_Nitro - 1/2 Pavaduotojo davimas žmogui, esančiam direktorių bliste

  6. 2. Vilius_Nitro - 1/2 Pavaduotojo davimas žmogui, esančiam direktorių bliste

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Nesu pikta, tiesiog erzina tokie, kurie kalba tik tam, kad kalbėt ir skleidžia kažkokią dezinformaciją ir taip klaidina kitus.

    2. (Žiūrėti 13 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. 2. Vilius_Nitro - 1/2 Pavaduotojo davimas žmogui, esančiam direktorių bliste

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Ko jūs blyn triedžiat nežinodami visos situacijos? Pamato kažkokį veiksmą, darosi sau iškart išvadas ir po to skleidžia gandus kažkokius..

      Pirma, tai Profacio ir Nitro situacijos skirtingos.. Pirmiausia, Profaci visas savo temas buvo atidavęs Nerijui, ir nieko nedarė, prisijungdavo palakstyt ir atsijungdavo pažaidęs 60 min. Gavo perspėjimą susitvarkyt, bet kadangi susitvarkė ale pražaisdamas 30 min daugiau, tai ir buvo paprašytas atsisakyt..

      Su Nitro yra vėlgi kitaip. Įspėjimą gavo, nes parašė jam drk papeikimą, kur paaiškėjo, kad pavaduotoją turi asmuo esantis direktorių juodajame sąraše.. Tai pirmas įspėjimas už tai, o toliau, kaip ir gerb. profacis, gavo perspėjimą, arba susiimti, arba bus nušalintas... 

    2. (Žiūrėti 13 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. e krv uzmirsot pydarai nitro ispejima uzdet, jus ka axuel burgeri dangstyt nahui

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Tai gal be manęs dar pora DPKT yra? Nejaugi aš viena turiu spėt visur? :D Ir tb pastebėt ir cn, ir dar į gp įsidarbint? Nueis Kornis arba Arnas ir pažiūrės. 

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  9. e krv uzmirsot pydarai nitro ispejima uzdet, jus ka axuel burgeri dangstyt nahui

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Nežinau, neturiu kada į gp įsidarbint, tai neturiu kaip ir pažiūrėt.

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  10. e krv uzmirsot pydarai nitro ispejima uzdet, jus ka axuel burgeri dangstyt nahui

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      3. Vilius_Nitor - 1/2 Pavaduotojo davimas žmogui, esančiam direktorių bliste.

      Nepanikuokit, gerai? Niekas nieko nepamiršo, renkam gi mafijas ir gaujas. 

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. Nu tikiuosi Viliui bus duoti keli variantai, kaip ir man ane Gerb.DPKT ROLANDA?:)

  12. Nu tikiuosi Viliui bus duoti keli variantai, kaip ir man ane Gerb.DPKT ROLANDA?:)

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Na matai, stengiuosi būti taktiška visų atžvilgiu ir taikyti visiems vienodas priemones! 

    2. (Žiūrėti 30 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  13. Nu tikiuosi Viliui bus duoti keli variantai, kaip ir man ane Gerb.DPKT ROLANDA?:)

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Yes, of cours, kaip tik apie tai Kornelijui rašiau prieš ~20 minučių, gerb. ex drk. PROFACI. :)

    2. (Žiūrėti 30 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  14. vel anketos i mafijas gaujas bus? XDD

  15. vel anketos i mafijas gaujas bus? XDD

  16. vel anketos i mafijas gaujas bus? XDD

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Ne, šiaip įdomu, kiek vaikų šeimoj yra, statistiką renku, metų gale analizę pateiksiu. 

    2. (Žiūrėti 32 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  17. vel anketos i mafijas gaujas bus? XDD

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Gal ir yra, bet esmė tame, kad dabar sunku kažkam patikėt pareigas kokias nors. :D 

      Niekas neužtikrins, kad su naujo NGPT atėjimu ir tarkim anketų nebūvimu, o rinkimais, kaip kad buvo iki dabar, į valdžią neateis tik draugai :) 

    2. (Žiūrėti 32 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  18. vel anketos i mafijas gaujas bus? XDD

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Dėl 2 klausimo turiu savų priežasčių, kodėl to klausiu. :) 

       

      Amadėjau, ne, reiks turbūt ir CN paskelbt, nes Montago kaži ar išrinko nuo 20 d. neprisijungęs ;D

    2. (Žiūrėti 32 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  19. ''Senasis valdžios atstovas Vaidotas_Narkus buvo nušalintas nuo einamųjų pareigų dėl to, nes paaiškėjo, jog pardavė postą už realius pinigus. Į šias pareigas, kaip ir visada''

    Pasirodo dažnai pardavinėjami postai xD

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Sako: ,,kablelis kas tris žodžius“ :DD O tavęs mokykloje nemokino, jog prieš žodžius tačiau, skiriant šalutinius sakinius ir panašiai, dedami kableliai? :D 

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  20. O davai pisam perversmą? Direktorius darbe maksimaliai gali keistis 3 kartus, atsisakius 

    jau trečiam direktoriui posto būtu rinkimai, ką manot ? Pasibaigtu visos grandinės, kur perleidžiami direktoriai kas mėnesį ir t.t? Arba kažką panašaus, nes dabar užkertamas kelias kitiems kandidatuot ir siekt valdžios. (jei bus daug pritarenčių eisim prie SF vyriausybės mitinguot su plakatais). P.S Suprantu, kad DPKT didėtu krūvis, bet galima praplėst jų gretas ar kažką sukeist

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Liūdniausia tai, kad neauginat ,,naujos kartos“, kuri galėtų užimt direktorių pareigas, nes valdžiose sukasi tie patys veidai. :x

    2. (Žiūrėti 32 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  21. O davai pisam perversmą? Direktorius darbe maksimaliai gali keistis 3 kartus, atsisakius 

    jau trečiam direktoriui posto būtu rinkimai, ką manot ? Pasibaigtu visos grandinės, kur perleidžiami direktoriai kas mėnesį ir t.t? Arba kažką panašaus, nes dabar užkertamas kelias kitiems kandidatuot ir siekt valdžios. (jei bus daug pritarenčių eisim prie SF vyriausybės mitinguot su plakatais). P.S Suprantu, kad DPKT didėtu krūvis, bet galima praplėst jų gretas ar kažką sukeist

  22. Opce Rimkus NGPT. Sveikinimai :13_upside_down:

    @Nikita_Belov

    1. Rolanda_Cherry

      Rolanda_Cherry

      Pagyvensim, pamatysim. :) Prisidirbs, praras tai, ką gavo. Juk ne amžinos pareigos čia. :D Kaip paskyrėm, taip ir nušalinsim, jei kils problemų. 

    2. (Žiūrėti 10 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...