Eiti į turinį

Rolanda_Cherry

Nariai
  • Turinio skaičius

    4.925
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Rolanda_Cherry

  1. Ir vėėl apžvalga.. Jeigu turit pasiūlymų, kaip būtų galima greičiau išrinkti direktorius, sąžiningai, laukiu pasiūlymų ir Jūsų minčių a. ž. 

     

     

    Sveiki. Buvo renkami du direktoriai, vienas mafijų, o kitas – gaujų. Anketų į abu postus sulaukėm, sakykime, daugiau, nei buvo anksčiau. Galbūt dėl to, nes tuomet priešingose barikadų pusėse sėdėdavo patyrę veteranai, todėl būdavo baugu prieš juos kovoti. Netempiant gumos pereikime prie kandidatų.

     

    f7hFRIW.png&key=6245eded954ea923ffea3b96

     

    ,,The Ballas“ gauja

     

    Shelby_Cobra – Nustebau pamačiusi tavo anketą, nes kiek atsimenu, tai tu niekada nepildydavai į tokio tipo pareigas, dažniau tave būdavo galima sutikti taksistų direktorių rinkimuose. Nepaisant to, jog nustebinai vien savo kandidatūra, nusprendžiau paimti tave į kandidatus dėl to, nes turi tikrai nemažai mafijų/gaujų patirties. Žaidime dirbai limuzinų vairuotojų, tikėjausi, jog kandidatuodamas į šias pareigas užsiimsi ir atitinkama veikla, tačiau klydau. Pirmą stebėjimo dieną mūsų keliai išvis nesusidūrė, o antrąją stebėjimo dieną, kai prisijungiau, tu buvai pražaidęs 10 minučių, iš kurių visas buvai afk, o po kurio laiko tiesiog važinėjai su mašina ir užsiėmei nereikšminga veikla.

     

    Zygis_Pahmel – Ginklų prekeivių darbuotojas, taip pat nustebinęs savo pildymu į šias pareigas, nors ir turi nemažai mafijų/gaujų patirties ir pilnai gali kandidatuoti. Anketa buvo trumpa, aiški, atsakei į visus klausimus, patiko tavo užsispyrimas ir atkaklumas, todėl čia ir esi. Žaidime, kaip ir minėjau, dirbi ginklų prekeiviu. Aktyvumas, kaip ir rašei anketoje - ~300 minučių, susirinkdavai ~20 iškvietimų ir pardavimų. Kalbant apie tavo veiklą, tai pirmąją dieną mačiau atlikai tai, kas priklauso ginklų prekeiviui, pardavinėjai ginklus, ėmei iškvietimus ir važinėjai darbine mašina, vėliau tvarkei reikalus su nekilnojamuoju turtu, šokinėjai ant namų stogų, žvejojai ir vakarop dalyvavai klubo veiksme. Antrąją dieną tavo veikla nepakito, darei tą patį, ką ir pirmą dieną, t. y. ėmei iškvietimus, važinėjaisi mašina, buvai šiek tiek afk, vėliau mačiau su draugu bėgiojai nuo pareigūnų ir užsiiminėjai klubo veiksmu.

     

    Edvinas_Kebabas – Dirbi ,,The Ballas“ gaujoje, įsitrynei, kai užsidėjau direktorių. Mafijų/gaujų patirties turi tikrai nemažai, vis dėlto, esi anksčiau buvęs valdžioje, tai kaip valdyti gaujas, galima sakyti supranti ir išmanai. Kalbant apie tavo aktyvumą, tai pirmą dieną mačiau pražaidei virš 200 minučių, padarei 4 k. žalos, šaudeisi šratasvydyje, vėliau žaidei žvejybą, po kurio laiko važinėjaisi su motociklu. Antrą dieną ryte tavęs nemačiau, vėliau link vakaro prisijungei, šaudeisi, dalyvavai klubo veiksmę, aktyvumas buvo taip pat neblogas. Apibendrinant viską – patirties turi, šaudytis moki, vartoti moki, valdžioje esi buvęs, rinkimų laikotarpiu darei ką reikėjo, sveikinu, kovok sąžiningai ir įrodyk, kad gali būti geras direktorius. Sėkmės.

     

    jzem1c.png

     

    d5Bb3hY.png

     

    ,,Cosa Nostra“ mafija

     

    Į kandidatus buvo paimti keturi žmonės, bet realiai žaidime mačiau normaliai tik du.. Taigi..

     

    Mafijozas_Baryga – Anketa realiai niekuo neįspūdinga, trumpa, poros sakinių atsakymai, bet pasirinkau tave, nes turi nemažai patirties, todėl tikėjausi, kad bent jau pasirodysi žaidime.. Bet deja, visiškai nesutikau tavęs. Tad prašymas ateičiai, jei nežadi žaist, bent jau nepildyk ir neužimk kitų vietos.

     

    Bryan_Oconner – Anketa vidutinė, aiški, pasakei viską, ką norėjai, patirties turi nei daug, nei mažai, apie ~130k. Žaidime dirbi taksistu, kažkaip sunkiai įsivaizdavau tavo kandidatūrą, bet pagalvojau: ,,o kodėl nesurizikavus?“. Stebėjimo laikotarpis buvo sudėtingas, nes pirmąją dieną tavęs nemačiau.. Antrąją dieną prisijungei per pietus, pražaidei ~70 minučių, nušovei žmogų tpvipe, ieškojai teisėsaugininko, telinaisi tai į bazę, tai dar kažkur ir daugiau nieko ypatingo nenuveikei, tuo stebėjimas ir baigėsi.

     

    Deividas_Erkysimo – Kaip supratau iš anketos ir tavo paskyros, tai esi sargo senbūvis, kuris kadaise stipriai ir galingai valdė mafijas. Gal ir keista, kad vos grįžusį žmogų nusprendžiau paimti į kandidatus, bet vėlgi, tai buvo rizika, kaip ir su Bryan‘u. Žaidime dirbi ,,Immortall“ mafijoje, pirmąją stebėjimo dieną tavęs nemačiau kažką įdomaus veikiančio, nes žvejojai, buvai pražaidęs 118 minučių ir padaręs 706 žalos, vėliau išėjai afk. Antrąją stebėjimo dieną stovėjai afk ant ls tilto, po to vėl žvejojai su kitais žaidėjais, atsidūręs jaile lakstei po teritoriją, po to vėl žvejojai, teko matyti, kaip bandei dalyvauti pabėgime. Apibendrinant, tai nepasirodė, jog esi užtikrintas, ar nori valdyti mafiją ir vėl.. Nebent tau pasirodė, kad valdžią galima gauti žvejojant ar lakstant kažkur.. Ateičiai siūlyčiau pagalvoti kitų veiklų, kurios atvertų kelia į sėkmę.

     

    Karolis_Dvarzeckas – Parašei trumpą anketą, bet atsakei į visus klausimus, kurie buvo svarbūs. Žaidime dirbi ,,Groove Street“ gaujoje, kadangi šiuo metu nėra ,,The Ballas“ direktoriaus, tai negalėjau tavęs matyti gaujų karuose, tačiau tu stengeisi ieškoti kitų veiklų, kuriose galėtum pasirodyti. Pirmąją stebėjimo dieną, kai pradėjau stebėti, tai tu buvai jailo afk, vėliau tave kažkas vežiojo, buvai padaręs 1k. žalos ir pražaidęs ~90 minučių. Antrąją dieną, kai pradėjau stebėti, vėl sėdėjai jaile, buvai afk. Po kurio laiko bėgiojai jailo teritorijoje, trankei bokso kriaušę, vėliau pareigūną.. Po kiek laiko išėjai iš jailo, nuvykai į darbo bazę, pasiėmei automobilį ir nuvažiavai į tpdm šaudytis. Tikrinant info pražaidei 146min, padarei žalos virš 600. Taip pat, važinėjai su Huntley po statomų namų kvartalus. Vėliau LS mieste važinėjai su kažkokiu kolega. Kelis kartus pastebėjau šaudant mieste į civilius. Kuomet nusibosdavo važinėtis mašina, tu ir vėl keliaudavai į /tpdm ten treniravai savo šaudymo įgūdžius. Apibendrinant viską, tai pasirodei geriausiai iš visų kandidatų, matėsi, jog stengiesi ir nori šių pareigų. Paskutinę minutę, kai jau turėjau eiti skelbti direktorius, sužinojau, jog atsisakai pareigų.. Kyla klausimas, kokio velnio išvis tada reikia pildyti ir gaišti mūsų laiką?

     

    Dauzyk_Dauzyma –  Deja atsitiko toks kuriozas, jog pildei į ,,The Ballas“ direktoriaus postą, bet gavai ,,Cosa Nostra“ valdžią.. Gali tai laikyti sėkme, gali tai laikyti atsitiktinimu, bet nepaisant to, sveikinu ir tikiuosi, jog būsi geras direktorius. Kalbant apie pačius tavo rinkimimus. Turbūt nesuklysiu, jei parašysiu, jog tavo anketa buvo pati geriausia iš visų. Patiko ją skaityti. Kaip ir man sakei, taip ir padarei, šiuose rinkimuose stengeisi iš savęs išspausti viską, kas tik įmanoma. Žaidime dirbi ,,Immortal“ mafijoje, esi jos įgaliotinis. Mafijų/gaujų patirties turi mažiausiai iš visų kandidatų, apie ~50.000. Stebėjimo laikotarpiu praktiškai niekada neteko tavęs matyti afk, apart to, kai sėdėjai g, nes išėjai pjauti žolę. Jeigu ne treniravimusi /tpdm, tai dalyvaudavai klubų karuose, atsidurdavai jaile, ten pasitaikius progai šaudydavaisi su kitais kaliniais, teko matyt, kaip lakstai po kalėjimo teritoriją, šiandien bandei pabėgti iš kalėjimo, tačiau kaip supratau nesėkmingai, nes ir vėl atsidūrei jaile. Jeigu būtų nutikę taip, jog Karolis vis dėlto būtų ėmęs valdžią, tai Kebabui turbūt būtum nusileidęs tik tuo, jog esi mažiau patyręs nei jis, bet šį kartą fortūna tau nusišypsojo ir gali save vadinti direktoriumi. Kovok sąžiningai, neužmiršk šaudymo, vartojimų įgūdžių ir nenaudok neleistinų modifikacijų, nes susigadinsi reputaciją mūsų akyse. Sėkmės. 

     

    2u5u9au.png

    • Patinka 6
    • Ačiū 1
    • Haha 12
    • Už 7
  2. JJtBCR3.jpg&key=4853362a4fdaba24bcb19625

     

    Ginas_Sprite -Anketą parašei trumpą, bet aiškią, pagrindiniai taškai buvo sudėti. Anketoje minėjai, kad niekad nesi buvęs Cosa Nostra mafijos direktoriumi, buvai tik pavaduotojas.Serveryje pirmą stebėjimo dieną buvai The Ballas gaujos pavaduotojas ir klubo MS-13 pavaduotojas,rinkai komandą į savo gaują bei į klubą, puolėt klubus ieškojot, kuris klubas turi bent 5 prisijungusius žaidėjus, kad eitų juos užpulti.Po klubų karų persikėlėt į Policijos nuovadą, ten grobėt ginklus bei narkotikus.Antrą stebėjimo dieną jau buvai Immortal mafijoje.Visą laiką kažką veikei ,grobėt ginklus/narkotikus, įkaitus po to veiksmas persikėlė į klubų arenas, kur pilotavai  stuntą. Su visu savo klubu ir bandėt užimti “Black Demons“  ir poto vėl persikėlėt į ofisus. Šiek tiek pritrūko aktyvumo, bet nenusimink, nes eini teisingu keliu.

     

    Nesvarbu_Greitis - Serveryje dar žinomas kaip Lukas_Writh arba tiesiog Ainius.Anketą parašiai ilgiausią iš visų, paminėjai kone visą savo mafijos istoriją, kaip ką darysi .Serveryje pirmą dieną buvai The Ballas gaujos įgaliotinis, visus kvietei pasišaudyti /tpdm po to palikai The Ballas gaują ir įstojai į Immortal mafiją. Ten gavai įgaliotinį ir toliau kvietei visus pasišaudyti, po to kuriam laikui dingai ir stebėjimą nutraukiau.Vakare buvai sutiktas su savo priešininku Ginu grobiant ginklus/narkotikus bei banką.Kitą dieną buvai sutiktas /tpdm zonoje šaudantis bei per /d kvietei visus ten pasišaudyti .Kai visi išsiskirstėte persikėlei į klubų kovas, ten neužsibuvai, nes tavo pavaduotojas organizavo veiksmą visai mafijai. Grobėt ginklus/narkotikus/banką buvot ir mane pagrobę ir kiek pamačiau išlikdavai ilgiausiai gyvas .

     

    Sveikiname Nesvarbu_Greitis su direktoriaus pareigomis ir linkime sėkmės. :)

     

    • Patinka 5
    • Ačiū 1
    • Haha 7
    • Liūdnas 1
    • Už 10
    • Prieš 2
  3. 130a85896778be335b6e5cf2f5a7ae70799.png

     

    Sveiki,

    praėjo nemažai laiko ir pagaliau turim ,,Taksi II-osios“ firmos direktorių. Atsiprašom, jog rinkimai užtruko nerealiai ilgą laiką.. Kiek žaidžiu šitame projekte, ko gero tai buvo pirmieji rinkimai, kai direktorių rinkom tiek ilgai. Viskas užsitęsė dėl projekto gimtadienio ir vykdomų eventų, mūsų asmeninių reikalų, sesijų, egzaminų ir kitų dalykėlių ir to, jog sunkiai pavykdavo suderinti laiką, kad visi trys būtume laisvi. Nepaisant to, direktorius jau yra, taksi įsivažiuos į darbą ir ateity, tikėkimės, taip ilgai rinkimai neužsitęs. Kalbant apie pačius rinkimus, anketų sulaukėme išties nemažai, kaip ir visada.. Vienos buvo geresnės, kitos prastesnės, kaip ir visada, būna anketų, kur į klausimus parašomas vienas sakinys ar du ir tikimąsi, jog žmogus jau viską padarė puikiai ir pateks į kandidatus. Turėkit omeny tai, jog atsirenkant kandidatus iš 40-50 žmonių atkreipiam dėmesį tik į tuos, kurie parašo superines anketas, pritraukiančias ir sudominančias, tad Jūsų parašyta anketa yra tiesioginis bilietas į kandidato kėdę. Keliaukim prie pačių kandidatų.

     

    Dark_Boy – Bendros žaidimo patirties turi nei daug, nei mažai, apie 500 tūkstančių, iš kurių ~160 k. sudaro taksisto patirtis. Anketą parašei tvarkingą, pakankamai išsamią, patiko tavo pateiktos idėjos, ypač dėl dvigubų pliusų, nors ir įžvelgiau tame šiokių tokių kabliukų, kurie galbūt sukeltų netikslumų, bet apibendrinant, anketa patiko, todėl patekai į kandidatus. Žaidime dirbai taksistu, tačiau kad ir kaip bebūtų apmaudu ir keista, nei aš, nei Arnas ir Kornelijus nesutikome tavęs žaidime online. Galbūt žaidei dienos metu pagrinde, o aš stebėdavau vakarais.

     

    Freddy_Orton – Į kandidatus buvai paimtas dėl to, nes kiek atsimenu, visada renkant taksi direktorius, tu būdavai vienas iš pirmųjų, kuris nedelsdamas pildydavo ir bandydavo sėkmę. Anketa vidutinio ilgumo, konkreti, nepilstei iš tuščio į kiaurą ir sudėliojai taškus ant i. Savo anketoje minėjai, jog žaidi vakarais, tačiau man niekaip nepavykdavo tavęs sutikti žaidime ir pamatyti, kaip tu dirbi, todėl kokia tavo vykdoma veikla buvo, sunku net įsivaizduoti. Turbūt nieko keisto, kad mūsų keliai nesusidurdavo, nes patikrinus /visidarbuotojai, tavo aktyvumas nebuvo įspūdingas.

     

    Vasia_Carter – Turbūt nesuklysiu, jeigu tave pavadinsiu ,,Taksi tėvu“ arba ,,Taksi veteranu“. Šios srities darbo patirties turi daugiausiai iš visų kandidatų, tavo parašyta anketa buvo pati geriausia, įdomiausiai susiskaitanti. Kaip ir minėjai savo anketoje, per 8 serverio gyvavimo metus, taksi turėjo daug idėjų, keitėsi valdžios atstovai, bet tu turi vadinamo ,,parako“ ir neabejoju, kad būtum geras direktorius. Kalbant apie tavo vykdomą veiklą žaidime. Dirbi ,,Taksi I-ojoje“ firmoje, stebėjimų metu mačiau, jog nesiskirdavai su savo ,,Sandkingu“, į iškvietimus ir pas klientus važiuodavai su juo, buvo akimirkų, kuomet išbandydavai savo transporto galimybes ir šokinėdavai ant stogų, ,,kariaudavai“ su serverio žaidėjais, kurie bandydavo tave taranuoti ir numušti. Patiko, jog buvai geras taksistas ir pamatęs bėgantį civilį, stovintį prie ,,WC“, siūlydavaisi kur nors pavežti. Buvai mandagus ir neprarasdavai kantrybės, kol reikėdavo kamantinėti klientus, kad sužinotum, kur jie nori nuvykti. Keletą kartų mačiau būnantį afk, tačiau pagirtina, jog tai darei darbo bazės viduje, o ne kur papuola. Šiuose rinkimuose užimi antrąją vietą, šiek tiek dvejojome, kuriam skirti direktorių, tačiau nusprendėme taip. Aktyvumas, veikla šiek tiek buvo prastesnis už priešininko, tačiau nenusimink ir linkime sėkmės.

     

    Karka_Sane – Žaidime dirbai mechaniku, darbas iš esmės nelabai skiriasi nuo taksistų, nes turi tempti mašinas į KMA, prižiūrėti miestą, vykti pas klientus ir juos aptarnauti. Bendros patirties turi nemažai, esi buvęs valdžioje, parašei irgi labai gerą, tvarkingą ir įdomią anketą, kaip ir tavo priešininkas Vasia. Parašei keletą idėjų, kurios, manau, visai neblogos ir iš esmės pakeistų taksi veiklą į gerąją pusę. Kalbant apie veiklą žaidime. Tik pradėjus stebėti radome tave dirbantį su Mechanikų darbiniu transportu „Tow Truck“. Tempei automobilį į konfiskuotų automobilių aikštelę. Tuo metu buvai pražaidęs 3 valandas. Mechanikuose pastebėjome, kad dirbi jau -3 savaites, esi „Profesionalas“ rango. Kiek pastebėjome visai neseniai buvai Taksi firmos pavaduotojas, tačiau išbuvęs 2 savaites atsisakei. Šiaip nelabai ir supratau kodėl. Taksi patirties turi -300k, manyčiau to pilnai pakanka norint tapti direktoriumi, juolab, kad šis postas tau nėra svetimas. 19:30 sėdėjai kliento automobilyje ir atlikai reikiamas paslaugas. Buvai atvykęs į 34 iškvietimus ir nutempęs 37 automobilius. Padirbęs nusprendei, jog laikas pailsėti ir su draugu pradėjote ,,siaubti“ sargo ,,žaidimų“ vietas. Iš pradžių savo jėgas bandėte žaisdami ,,Katės&pelės“ žaidimą, po to vykot į bulių kautynes, žaidėte kartinguose, vėliau mačiau, jog šaudeisi tpdm. Po kurio laiko atsijungei. Kitą dieną ir vėl dirbai, plaukiojai lyg ir su darbine mechanikų valtimi, turėjai nemažai iškvietimų, atgabenimų. Pagrinde tai tu dirbai ir užsiėmei laisvalaikio veikla, kėlei ridą bulletui, bet reziumuojant, netinginiavai, nes turėjai virš 60 atgabenimų ir priimtų iškvietimų. Reziumuojant viską, visą stebėjimo laikotarpį tavo aktyvumas būdavo ~3 h per dieną ir daugiau, susirinkdavai nemažai iškvietimų, atgabenimų, nedirbai kiaurą parą, o ir rasdavai laiko sau, todėl sveikiname su ,,Taksi II-osios“ firmos valdžios pareigomis, tikimės, jog įrodysi, kad esi to vertas ir įgyvendinsi savo tikslus. Sėkmės.

     

    2z4hehh.png

    • Patinka 6
    • Ačiū 1
    • Haha 7
    • Sutrikęs 4
    • Liūdnas 1
    • Už 29
    • Prieš 18
  4. 1 ir 2 etapo dalyviai, kurie varžysis 2018-05-07 19.30h pradžia:

     

    1. Nikita_Belov 100t

    2. Karolis_Krisimentas 30t

    3. Kaire_Koja 0t

    4. Giedrius_Gangs 65t

    5. Domas_Sliuuzas 10t

    6. Arelano_Hopkins 10t

    7. Domaxz_Intensive 0t

    8. Domukas_Gatvinis 0t

    9. Mister_Bebr 50t

    10. Burrito_Dievas 20t

    11. Wolf_Rokas 0t

    12. Osvis_Cola  Black_Mclaren 20t

    13. Seven_Hits 0t

    14. Bige_Murcialago 30t

    15. Mantuxx Downhiller 0t

    16. Kobis_King 85t

    17. Mne_Nravitca  Ferdinant_Porsche 80t

    18. Stereo_Music   Slavka_Kent 0t

    19. Justas_Seip 0t

    20. Garis_Kaminskis 0t

    21. Ernestas_Friberg 0t

    22. Tonny_Dream 0t

    23. Deividas_Bayern 0t

    24. Ernestas_World 30t

    25. Deivis_Clutch 0t

    26. Mister_Sniper 20t

    27.Drit_Hore 60t

    28. Mantas_Jax 0t

    29. Rolkis_Chaose 70t

    30. Juozas_Vortex 0t

    31. Matas_Num 0t

    32. Andriukas_Spartak 20t

    33.Aure_Nitro 40t

    34. Just_Chill 0t

    35. Mantas_Spawn 90t

    36. Armandas_Coolx 95t

    37. Elk_Light 50t

    38. Just_Say 20t

    39. Bmw_Deimantas 55t

    40.Grazvis_Volk 10t

    41. Frank_Escobar 10t

    42. Jonny_Amino 0t

    43. Dominykas_Bulka 40t

    44. Renis_Auto 40t

    45. Robertss_Samp 0t

    46. Danielius_Johnson 0t

    47. Cherlentano_Kiril 10t

    48. Svan_Gan 75t

    49. Linas_Kleizaa 30t

    50. Pablo_Narkaman 10t

     

    3 ir 4 etapo dalyviai, kurie varžysis 2018-05-08 19.30h pradžia:

     

     

    1. Lukas_Green

    2. Mccarei_Tfozzi

    3. Vilius_Nitro

    4. Aidux_Speed

    5. Ganja_Quattro

    6. Vygantas_Ganja

    7. Dovydas_Kentas

    8. Rokas_Samp

    9. Saimonas_Nojus

    10. Valde_Eina

    11.Karka_Sane

    12. Zygis_Pahmel

    13. Airidas_Krc

    14. Domas_Liuxas

    15. Jason_Capelli

    16. Karolis_Holar

    17. The_Bass

    18. Huba_Writh

    19. Linas_Telia

    20. Vodka_Tonas

    21. Epischer_Crafter

    22. Dzekis_Pass

    23. Airys_Moto

    24. Varinis_Elvinas

    25. Allan_Walker

    26. Dovydas_Innomine

    27. Zedd_Swift

    28. Mug_Luokis

    29. Nerijus_Rasistas

    30. Eimantas_Remix

    31. Domas_Klientas

    32. Frozen_Inferno

    33. Pro_Kinder

    34. Lukas_Mirror

    35. Erikas_Knysliukas

    36. Anti_Esc

    37. Tony_Deadpool

    38. Aurimas_Kingas

    39. Aurelis_Sultan

    40. Butyrkos_Nebus

    41. Vygintas_Taspats

    42. Jupis_Eik

    43. Benas_Tunex

    44. Ernestas_Verticcal

    45. Johny_Pony

    46. Bence_Benas

    47. Just_Arnelis

    48. Aivariux_Liuks

    49. Titas_Sargmenas

    50. Killer_Redbull

    • Patinka 4
    • Už 2
  5. ralis.png


    Sveiki!
     
    Šiais metais po truputį ir vėl artėjant gimtadieniui, kuris, beje, jau bus net aštuntasis (!), organizuojamas 8 Years Rally. Jis bus lygiai toks pats kaip ir prieš dvejus metus vestas ralis, kurį galima laikyti jau tapusia ,,Sarg.lt“ projekto tradicija. Ralyje galės dalyvauti net 100 žaidėjų, kurie gaus bilietus, o šie bus dalinami įvairiausiais būdais, todėl sekite naujausią informaciją ir būkite aktyvūs tiek forume, tiek žaidime.

     

    Evento vedėjai - Voduf_Cornow, Beliunas_Justas ir Rolanda_Cherry. Padės kiti moderatoriai bei serverio teisėsauga.
     

    Ralio automobilis - Sultan. Tautrimas_Juska duos savo Sultan'ą, todėl į eventą atvykite be transporto priemonių, kad nesukeltumėte kitiems žaidėjams lag'o.
     
    Ralio tvarkaraštis:
     
    1 ir 2 etapai - jame dalyvauja pirmieji 50 dalyvių. Dalyviai paskelbti šioje temoje.
    Data: 2018-05-07 19.30h pradžia
    Kaip viskas vyksta: visi dalyviai po vieną pravažiuoja pirmąją trasą, o po to antrąją. Yra fiksuojamas kiekvienos trasos laikas. Kiekvienos trasos 1-3 vietų nugalėtojai gauna prizus (nurodyti žemiau). Vėliau dalyviai gauna taškus pagal užimtas pozicijas kiekvienoje trasoje, taškai bus reikalingi 5 etapui (taškų lentelė nurodyta žemiau).
    Trasos:

    1 trasa:

    trasa1.png

    2 trasa:
    trasa2.png
     
    3 ir 4 etapai - jame dalyvauja likę 50 dalyvių. Dalyviai paskelbti šioje temoje.
    Data: 2018-05-08 19.30h pradžia
    Kaip viskas vyksta: visi dalyviai po vieną pravažiuoja trečiąją trasą, o po to ketvirtąją. Yra fiksuojamas kiekvienos trasos laikas. Kiekvienos trasos 1-3 vietų nugalėtojai gauna prizus (nurodyti žemiau). Vėliau dalyviai gauna taškus pagal užimtas pozicijas kiekvienoje trasoje, taškai bus reikalingi 5 etapui (taškų lentelė nurodyta žemiau).
    Trasos:

    3 trasa:
    trasa3.png

    4 trasa:
    trasa4.png
     
    5 etapas - jame dalyvauja 25 geriausi dalyviai iš 1-2 etapo ir 25 geriausi dalyviai iš 3-4 etapo. Dalyviai paskelbti šioje temoje.
    Data: 2018-05-09 19.30h pradžia
    Kaip viskas vyksta: visi dalyviai po vieną pravažiuoja penktąją trasą. Yra fiksuojamas kiekvieno dalyvio laikas. Trasos 1-3 vietų nugalėtojai gauna prizus (nurodyti žemiau). Vėliau dalyviai gauna taškus pagal užimtas pozicijas šioje trasoje ir yra sumuojami galutiniai visų etapų rezultatai, tuomet apdovanojami bendros įskaitos 1-3 vietų nugalėtojai.
     
    5 trasa:
    trasa5.png
     
    Taškų lentelė:
    taskai.png
     
    Ralio taisyklės:

    • Draudžiama naudoti NITRO.
    • Skiriama 5 sekundžių bauda už kiekvieną viso automobilio išvažiavimą už trasos ribų. Trasa – tai atitinkamas kelias. Dalyvis, išvažiavęs iš trasos, į ją sugrįžti turi iš esmės ten pat, kur ir išvažiavo. Draudžiama bandyti nukirsti didelio kelio atkarpą.
    • Jeigu už trasos ribų prabūnamos 5 sekundės ar ilgiau – dalyvis diskvalifikuojamas. 
    • Jeigu automobilis yra sudaužomas (sprogsta), apvirsta (draudžiama naudoti cheat'us atsivertimui), nuskęsta ir pan. – dalyvis diskvalifikuojamas.

    Prizai:
     
    Trasos įskaita:
    1 vieta – 18 valiutos
    2 vieta – 12 valiutos
    3 vieta – 6 valiutos
     
    Bendra įskaita:
    1 vieta – 36 valiutos + parašas
    2 vieta – 24 valiutos + parašas
    3 vieta – 12 valiutos + parašas
     
    SVARBU: prizas yra suteikiamas tik jį laimėjusiam žaidėjui ir negali būti perduodamas kitam žaidėjui.

    • Patinka 4
    • Už 7
  6.  

    9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1
     

    Viktoras_Deagle
    Esi priimtas tarp kandidatų, nes esi „senosios mokyklos“ atstovas. Mafijos/gaujos patirties turi sukaupęs iš mūsų galva pačių geriausių ir įžymiausių šio projekto mafijos krikštatėvių. Skaitėme tavo anketą atidžiai ir ji mus įtraukė. Viską aiškiai išdėstei ir suprantamai. Tačiau pradėjus tave stebėti viskas apsivertė aukštyn kojom.. Pirmą stebėjimo dieną tave sutikome važinėjantį, keldavai ridą, arba stovėjai AFK.  Antrą dieną laukėme tavęs ilgai, tačiau neprisijungei, 0 minučių . Nebuvome tavęs sutikę net su ginklu rankose. Aktyvumas mažas, veikla nuvylė ir akivaizdu, kad nenori siekti „Immortal“ direktoriaus posto. Kitą kartą jei pildysi į šias pareigas, turėtum suprasti, kad mums reikia aktyvaus ir patikimo žmogaus.
     

    Andrius_Savickis
    Veteranas tarp kandidatų, klubų veidas ir akivaizdu užsispyręs ir siekiantis savo tikslo žaidėjas. Esi „ The Ballas“ įgaliotinis, mūsų akimis tikras mafijos/gaujos atstovas. Aktyvumas didelis, 300-500minučių. Kaip ir nekeista vadovauji savo klubui. Veikla: klubų karai, arenos kovos, /tpdm zona ir galiausiai jail DM. Su tavimi visada kartu „Deagle“ su ginklais tiesiog nesiskiri. Nemačiau stovint nei karto AFK. Tavo klubas vienas geriausių serveryje, tad pagalvojome, kad metas skirti tau IMMORTAL krikštatėvio postą. Pirmą diena žaidei daug, puolei kitus klubus ir juos laikei ilgai. Šaudei mieste, bėgai nuo policijos, šiurpinai teisėsaugą. Antrą dieną /tpdm zona, klubų karai ir galiausiai bėgimas nuo teisėsaugos. Ilgai neišėjau iš /pzu nes buvo įdomu, ką veiksi uždarytas jaile. Tu nieko nelaukęs ėjai į jail dm ir ten puikiai šaudeisi. Manome turi ištikimų klubo narių, kurie padės tau mafijos karuose. Sveikiname pasiekus savo tikslą.

     

    76cbac6801cf05005ad1ab00d6a9d7b1819.png&


    Nikita_Belov


    Žinomas veidas tiek su šia ir su ankstesne paskyra. Dirbai narkotikų prekeiviu, aktyvumas geras, veikla irgi nenuvylė. Kaip narkotikų prekeivis tikrai išnaudojai savo laisvas minutes /tpdm zonoj, kariavai tiek su klubais, tiek leidai laiką individualiai kaip nusikaltėlis. Tačiau prisiminėme tavo ankstesnį direktoriavimą, kaip galima sakyti už tave visą darbą atlikdavo tavo pavaduotojas. Girdėdavome, kad turėjai problemų su Ddos atakomis, todėl nusprendėme nerizikuoti ir skirti direktorių kitam patyrusiam ir mūsų lūkesčius pateisinusiam žaidėjui. Siūlome tau siekti pavaduotojo posto, stengtis ir mums įrodyti, kad visos tavo bėdos liko praeitį ir tu gali vėl vadovauti. Nenuleisk rankų, sėkmės.
     

    King_Mode


    Pastaruosius mėnesius nesitraukiantis iš valdžių, kaip pabandei, taip ir nebegali sustoti ir tas labai džiugina. Užauginome dar vieną mafijos vilką. Pirmą stebėjimo dieną vadovavai klubui, šaudeisi jų karuose, dalyvavai „Cosa Nostra“ mafijos veikloje, tai pat buvai jos įgaliotinis, vadovavai savo komandai, teko tave sutikti ir „Team speak“ programoje ir girdėjau kaip tu puikiai vadovauji. Antrą dieną sutikome tave /tpdm zonoje, bandymai pulti tavo klubą tau buvo vieni juokai, apgindavot  per kelias sekundes ir toliau vykdavai šaudyti /tpdm arba rinkdavai komandą. Kaip „Cosa Nostra įgaliotinis rodei pavyzdį mafijozams ir į veiksmą atvykdavai pirmas. Aktyvumas abi dienas 500min. Iškart matosi, kad labai nori šių pareigų, o ir ankstesniuose pareigose nesi padaręs daug klaidų, na tik tą vieną lemtingą kartą, kaip atsisakei „Immortal“ pavaduotojo, tačiau mums viską paaiškinai ir  mes tave supratome. Tau dar netekę būti direktoriaus poste ir manome, kad pribrendo laikas gauti šias pareigas. Linkime tau sėkmės.

     

    Sveikiname ,,Immortal“ mafijos direktorių - Andrius_Savickis bei ,,Grove Street“ gaujos bosą - King_Mode

     

    DPKT ir NGPT komanda

    • Patinka 6
    • Haha 9
    • Sutrikęs 2
    • Už 11
  7. Vaizdo rezultatas pagal užklausÄ âeasterâ

    SVARBI INFORMACIJA

     

    Sveikiname visus su artėjančiomis Šv. Velykomis. Linkime kietų margučių, gero poilsio ir gražių akimirkų.

     

    Skelbiame mini akciją, kurios metu nuo balandžio 1 d. iki balandžio 6 d., visiems direktoriams/pavaduotojams leidžiame išpirkti žaidėjus iš darbų nalogų. Visi serverio žaidėjai, turintys bet kokio darbo su pakvietimu nalogą, turi teisę kreiptis į bet kurio darbo su pakvietimu valdžios atstovus, su prašymu išpirkti juos iš blisto. SVARBU: išsiperkamoji suma neturi viršyti 10 000 000 m. sargo valiutos.

     

    P.S Visi pinigai, surinkti per šią mini akciją, iš išpirktų nalogų, turėtų būti skiriami darbuotojų palepinimui, premijoms. Tad nesusisemkite viso turto sau, o dalinkitės su tais, kurie yra verti premijų ir paskatinimo. :)

     

    P.S.S ir taip, dirbti balandžio 2 d. nereikia.

     

    DPKT komanda.

    • Patinka 10
    • Ačiū 5
    • Haha 2
    • Liūdnas 1
    • Už 25
  8. JJtBCR3.jpg

     

    Sveiki, vieni galbūt jau matėte, kiti galbūt dar ne, tačiau vakar buvo išrinktas ir paskelbtas ,,Cosa Nostra“ mafijos bosas. Rinkimai buvo paskelbti 28 d. anketų laukėm pakankamai ilgai, manėme, kad konkurencija bus didesnė, tačiau to nebuvo. Kandidatų sulaukėm ne tiek ir daug, kiek tikėjomės, bet turim tai, ką turim. Štai ir kandidatai:

     

    Airidas_Krc - Dirbai ,,Cosa Nostra“ mafijoje, aktyvumas nustebino, žaidei po 300-400 minučių. Dalyvavai mafijos veikloje, su kuria jums sekėsi puikiai. Daug laiko skyrei klubams, puolėte kitus klubus, laikėt juos ir gaudavot išpirkas. Teko tave sutikti ir /tpdm zonoje, kurioje vartojai, šaudei be priekaištų. Toliau vėl tavo veikla sukosi ties klubais. Teko tave sutikti ir stovintį /afk, sėdintį keleivio vietoje. Antrą dieną tavęs nesutikome. Galvojame, kad turi pailsėti nuo anksčiau turėtos valdžios ir kitą kartą, manome, tau nusišypsos laimė.

     

    Danka_Malibu - Dirbai ,,Cosa Nostra“ mafijoje, aktyvumas 200-300 minučių. Kiek tave teko sutikti, buvai visą savo laiką skyręs klubams. Rinkai žmones, kariavai. Keletą kartų prisijungdavai prie mafijos veiklos, tačiau kiek supratau, Tau pagrindinis prioritetas - klubai. Tu klubų vilkas, todėl, manau, ,,Cosa Nostra“ mafijos valdžiai dar šiek tiek per anksti. Judėk į priekį tokiais tempais kaip dabar judi, ir ateity tikrai pasieksi direktoriaus postą. 

     

    Mccarei_Tfozzi - Na štai ir naujasis ,,Cosa Nostra“ mafijos bosas. Tikras veteranas, turintis daugiausiai mafijos patirties nei anksčiau paminėti kandidatai. Man tavo veikla patiko labiausiai, be to, buvai aktyvus - apie 300-400 minučių, per kurias pilnai išpildei mūsų lūkesčius. Buvai /tpdm, dalyvavai visose mafijos veiklose (žinome, nes tuo metu Montago buvo laikinas direktorius). Veiklų metu šaudei nepriekaištingai, vartojai puikiai ir vadovavai ,,Team Speak“ programoje. Teko tave sutikti bėgantį nuo teisėsaugos ir ten tau sekėsi ganėtinai gerai. Grįžai į mafijos zoną ir su mafijozais apsigynei nuo teisėsaugos. Daugiausiai pradžiugino tavo alternatyvų ieškojimas. Kaip tu surinkai visus ,,Cosa Nostra“ vyrus ir siaubei miestą, grobei žmones ir juos reketavai. Neįžvelgėme jokio banalumo iš tavo pusės. Manome toks turėtų būti naujasis ,,Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Sveikiname!

    • Haha 6
    • Liūdnas 1
    • Už 13
  9. GtrQGmp.jpg

     

    Sveiki! ,,Policijos Departamento“ direktoriaus rinkimai užsitęsė savaitę laiko. Vasario 9 d. buvo paskelbta anketa į šio darbo direktoriaus pareigas. Anketų laukėme dvi dienas, po kiek laiko išsirinkau keturis kandidatus, kurie man atrodė tinkamiausi šioms pareigoms. Tiesa, anketų nebuvo tiek daug, kiek tikėjausi, kad jų bus. Buvo vos 34 anketos, du nepilni puslapiai. Na, žemiau matot tuos tris kandidatus, kuriuos Arnas stebėjo, kol aš atostogavau, prie jų buvo dar ir Ernis_Andreas, tačiau jį laikui bėgant nustojo stebėti, nes arba jis būdavo afk, arba vėl nesusikirsdavo keliai. Keliaukim prie kandidatų veiklos. :)

     

    Sarunas_Jakus - Tave būtų galima įvardinti kaip teisėsaugos veteraną, nes iš visų pildančiųjų tavo patirties nepranoko nė vienas, todėl būtų šiek tiek keista, jei nebūtum tarp kandidatų. Anketa nebuvo pati geriausia, tačiau nebuvo ir labai bloga, sakykime, kad toks viduriukas, tad neturėjau kitos išeities kaip paimti į kandidatus. Pirmadienį 21 valandą užmetus akį į tavo /info radau beveik 500 minučių, virš 140 baudų ir virš 60 priimtų iškvietimų. Tai pat tuo metu kaip ir Luck_White buvote A51 zonoje, treniravotės. Kitą dieną pastebėjau tave gal apie 17 valandą, mačiau dirbantį. Po to kaip ir Luck, Martynas dalyvavai tame pačiame reide. Tikrinai pažeidėjus. Tuo metu buvai pražaidęs 220 minučių, surinkęs beveik 80 baudų ir atvykęs į 18 iškvietimų. Prisijungęs 21:30 darei kažką /pzu, pasižiūrėjau info ir radau 350 minučių, 112 baudų, 48 iškvietimus. Trečiadienį nelabai turėjau galimybę stebėti dėl event, 22h prisijungęs tik susirašiau skaičiukus /info: 125 minutės, 29 baudos, 12 iškvietimų. Ketvirtadienį stebėjimus pradėjau gan vėlokai, 20 valandą. Pradėjus stebėti dirbai. Vykai į iškvietimą. Po to iškarto rinkotės A51 zonoje, kaip supratau vyko treniruotė SWAT'ams, prisijungei. Tuo metu buvai pražaidęs 219 minučių, surinkęs 65 baudas, priėmęs 34 iškvietimus.

     

    Luck_White - Teisėsaugos patirties turi, žinoma, mažiau negu Šarūnas, tačiau kandidatuoti į direktoriaus pareigas to pilnai užtenka. Anketa trumpa ir aiški, atskleidei viską taip, kaip ir reikėjo, nepilstei iš tuščio į kiaurą, kas man ir patiko. Arnas tave stebėti pradėjo antradienį, tačiau šiek tiek vakare akį užmetė ir pirmadienį. Matė tave A51 zonoje, kaip treniravotės, aktyvumas: 500 minučių, 90 baudų, ~70 priimtų iškvietimų. Dienos metu taip pat su tavimi keletą kartų prasilenkė, kadangi Arnas taip pat dirbo. Kitą dieną, ~16 valandą SWAT darbuotojui padėjai gaudyti bėglį. Matė jus kartu su Martynu ir kitais teisėsaugininkais prirėmusius į kampą bėglį, kurį pagavote. Tuo metu buvai pražaidęs beveik 200 minučių, pasiūlęs 43 baudas ir priėmęs 25 iškvietimus. Po keleto minučių gaudei žaidėją, šaudantį į tave, bet kažkaip sunkiai sekėsi, buvai užspaudęs 2 kartus, abu nesėkmingai, nes jis pabėgo. Po to kolegos padėjo pagauti. Mieste „šaudei“ su matuokliu pažeidėjus. Po kiek laiko matė reide tpsf. Padėjote gaudyti bėglį. Apie 21:30 valandą rado tave dirbantį su motociklu, buvai pražaidęs 430 minučių, 93 baudos, 53 iškvietimai. Ir toliau vykdei patikras įvairiose vietose. Trečiadienį ~17 valandą stovėjai PD bazėje AFK, pražaista 300 minučių, 27 baudos, 20 iškvietimų. Nelabai turėjo galimybės stebėti daugiau, kadangi vedė event'ą. ~22h atėjo tik pasižiūrėti info ir rado tokius skaičiukus: 500 minučių, 58 baudos, 35 iškvietimai. Ketvirtadienį kaip ir Šarūną tave sutiko  20 valandą A51 zonoje, treniruotėje, kurioje dalyvavote kartu su SWAT'ais. Pasižiūrėjo info ir rado 166 minutes, 37 baudas ir 32 iškvietimus.

     

    Martynas_Quintanilla - Štai ir naujai iškeptas direktorius. :) Ką galiu pasakyti apie tavo anketą.. Realiai ją perskaičius man pritrūko žodžių, kadangi ji, mano nuomone, buvo pati geriausia iš visų, kurias teko tą dieną skaityti. Teisėsaugos patirties turi truputį daugiau nei Luck, žymiai mažiau negu Jakusas, tačiau esi jau buvęs direktoriumi. Negana to, kaip ir minėjau, parašei superinę anketą, todėl net nesvarstydama prisirašiau tave prie kandidatų. Keliaukim prie tavo veiklos žaidime, kurią stebėjo Arnas. Pirmadienį 21 valandą buvai pražaidęs beveik 400 minučių, surinkęs 82 baudas ir priėmę 27 iškvietimus. Tuo metu kai stebėjau mačiau kaip su darbine transporto priemone vijotės pažeidėją, o pasiviję baudėte. Kitą dieną trumpai stebėjau po pietų, mačiau kaip padėjai SWAT darbuotojui gaudyti bėglį. Po keleto minučių padėjai priremti į kampą ir pagauti. Kol kas buvai pražaidęs beveik 200 minučių, turėjai 36 baudas ir kelis priimtus iškvietimus. Padėjai kolegoms gaudyti bėglius, viename iš gaudymų padėjai ir man, atvykote kartu su Luck_White ir surakinote, man liko tik nubausti. Tai pat dalyvavai reide /tpsf, tikrinai pravažiuojančius žaidėjus. Prisijungęs 21:30h buvai pražaidęs 450 minučių, turėjai ~80 baudų bei ~30 priimtų iškvietimų. Tuo metu patruliavai SF miesto gatvėmis, ilgai netrukus jau baudei ir pažeidėją. Trečiadienį, dienos gale buvai pražaidęs beveik 400 minučių, paėmęs 60 baudų ir 25 iškvietimus. Kaip ir tavo šių rinkimų konkurentus ketvirtadienį pastebėjau 20 valandą dalyvaujant treniruotėje A51 zonoje. Tuo metu buvai pražaidęs 400 minučių, surinkęs 64 baudas bei 43 iškvietimus. Sveikinu iškovojus direktoriaus pareigas, tikiuosi, jog su jomis tvarkysiesi puikiai ir nenuvilsi. Sėkmės. 

     

    m9bryg.png

    • Patinka 4
    • Ačiū 1
    • Haha 1
    • Sutrikęs 7
    • Liūdnas 1
    • Už 18
    • Prieš 8
  10. Hi, buvo renkamas ,,Grove Street“ direktorius, anketų sulaukėm nei daug, nei mažai, išsirinkom kandidatus ir pradėjom stebėjimus.. Po pirmos dienos jau buvo aišku, kas taps direktoriumi, nes kiti kandidatai nepasižymėjo aktyvumu.

     

    Lil_Tracy – Anketą parašei aiškią, viskas konkrečiai pasakyta, o ši paskyra nėra tavo pirmoji, kadangi praeitoje paskyroje turi sukaupęs nemažą skaičių patirties, nusprendėme suteikti tau šansą pretenduoti į direktoriaus postą. Pirmą kartą tave pastebėjome vakare, dalyvaujant mafijų kare. Nors pačiame veiksme atrodei neblogai, aktyvumo ir veiklos stoka pakišo tau koją šiuose rinkimuose. Kitą kartą pildydamas į direktorių pasistenk būti aktyvesnis.

     

    Gytis_Index – Anketą parašei neblogai, mintys aiškiai išdėstytos, o ir patirties turi sukaupęs nemažai, tai leido nesunkiai pakliūti tarp kandidatų. Tave pirmąjį kartą pastebėjome vakarop. Dirbai „Immortal“ mafijoje, buvai pražaidęs apie 30min. ir dalyvavai klubo veiksme kartu su kitu kandidatu Makaras_Wtf, kartu su savo klubu jūs laikėte užėmę klubą „A$AP”. Po klubo veiksmų dar kiek palakstei po bazę ir atsijungei. Daugiau tavęs sutikti nepavyko. Iš esmės pasirodymas nebuvo toks ir blogas, tačiau konkurentas tave aplenkė veikla ir aktyvumu.

     

    Makaras_Wtf – Nors patirties vadovavime neturi tiek ir daug, mafijose esi žinomas veidas, tai leido tau patekti tarp kandidatų. Pirmąją dieną sutikome tave dalyvaujant mafijų karuose. Atstovavai „Immortal“ mafiją. Vėliau po karo persikėlei į DM zoną ir ten tobulinai savo šaudymo įgudžius. Antroje dienos pusėje buvai pastebėtas dalyvaujant banko grobime. Tuo metu jau buvai pražaidęs 115min. bei padaręs apie 4‘000 žalos. Po banko grobimo taip pat nesnaudei ir persikėlei į klubų karus. Ten organizavai veiksmą savo klubui „WestSide Thugz“. Vakare vėl buvai pastebėtas karuose tarp mafijų. Apibendrinant visą dieną buvai aktyvus ir įrodinėjai, jog tikrai esi vertą „GrooveStreet“ gaujos direktoriaus posto.

     

    Naujasis ,,Grove Street“ direktorius - Makaras_Wtf NGPT ir DPKT.

    • Haha 9
    • Už 9
    • Prieš 3
  11. Sveiki, kaip supratot iš temos pavadinimo, apžvelgsiu trumpai šiuos rinkimus. Paskelbus anketas į šių mafijų direktorių pareigas, anketų laukėm kažkur 2-3 d. Tikėjomės, kad pildančiųjų skaičius bus vis dėlto didelis, nes pradėti su kuo nors iš pradžių, kai nežinomi priešininkai, kur kas smagiau, nei imti valdžią, kai priešininkas tvirtai jaučiasi ir valdžioje jau yra ,,apšilęs".. Į ,,Cosa nostra" direktoriaus pareigas sulaukiau apie 15 anketų, tačiau į ,,Immortal" pildė vos 9 žmonės, tačiau iš jų į anketas panašių buvo tik trys.. 

     

    9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1

    Kandidatai:

     

    Georgi_Kalashnikov - Pirmąją dieną tave tave pastebėjome šaudantį /tpdm, tuo metu dirbai ,,Groove Street" gaujoje ir buvai pražaidęs apie 240min bei padaręs virš 4000 žalos. Vėliau persikėlei į LasVenturas miestą ir ten trugdei važinėti ridos kelėjams. Po kiek laiko buvai užtiktas stovintis afk kalėjime. Šiaip pagrinde, ką teko matyti, tai visur važinėjai, bėgiodavai po klubo teritoriją, žalos mačiau buvai padaręs apie 4 k. 

     

    Berniukss_San - Pirmą kartą tave sutikome žvejojant iš pinigų. Dirbai ,,The Ballas" gaujoje ir buvai pražaidęs 30min. Po to nuvykai pasišaudyti į /tpdm zoną, kvietei visus ten atvykti. Daugiau mūsų keliai žaidime nesusitiko. 

     

    Šiaip direktoriumi turėjo būti Georgi, tačiau dėl asmeninių priežasčių jis šių pareigų atsisakė, antrasis kandidatas nebuvo labai aktyvus ir neatrodė, kad šių pareigų nori, todėl nusprendėme suteikti progą žmogui, kuris pildė į ,,Cosa nostra" valdžios pareigas ir ten pasirodė tikrai puikiai. Todėl šiai dienai ,,Immortal" valdys Nierka_East.

     

    JJtBCR3.jpg

     

    Kandidatai:

     

    King_Mode - Galvojau esi subrendęs žmogus, kuriam galima patikėti valdžią, dėl patirties ir vadinkim ,,žinomumo“, buvai paimtas į kandidatus, tačiau iš po šiandien tavo akibrošktų suprantu, kad neverta tavęs daugiau išvis imti į kandidatus, nes ko nors negavęs pasileidi ,,plaukus". Apibendrinant tavo veiklą žaidime, nors ir dažnai nesusikirsdavo keliai, tačiau penktadienį pasirodei neblogai, buvai pražaidęs virš 200 minučių, susirinkęs apie 16k. žalos, šaudeisi /tpdm, vėliau važinėjai ir ką tik pamatydavai, tą nušaudavai. Po kurio laiko nuvažiavai į /tplv, pasistatei ten konteinerį ir šaudei pravažiuojančias mašinas.

     

    Nierka_East - Ketvirtadienį ir penktadienį tavęs sutikti nepavyko, tačiau šeštadienį visą dieną aktyviai rodeisi, užsiiminėjai įvairia veikla, kviesdavai visus pasišaudyti /tpdm, turėjai susirinkęs 8k. žalos, bėgiodavai nuo teisėsaugos, užsiimdavai klubų veiksmais ir panašiai. 

     

    Pukiz_Lost - Pirmąją dieną sutikome tave besišaudantį /tpdm, tuo metu dirbai TheBallas gaujoje ir buvai pražaidęs apie 120min bei padaręs netoli 4000 žalos. Kiek pašaudęs vėliau tiesiog važinėjai Los Santos gatvėmis, o pavažinėjęs grįžai į /tpdm. Vėliau vakare buvai pastebėtas žvejojant.

     

    Labai sunkūs ir ne tokie rinkimai buvo, kokių norėjom, nes stebėjimai vyko taip, jog vieną dieną aktyvus būna vienas, kitą dieną kitas, ir galiausiai pasireiškia kitas.. Ateičiai, jei pildot, tai pasistenkit aktyvūs būti visas dienas, o ne kurią nors vieną. Dabar turim ką turim. 

     

    Naujasis ,,Immortal" direktorius mafijos - Nierka_East

    Naujasis ,,Cosa Nostra" direktorius mafijos - Pukiz_Lost

     

    • Patinka 5
    • Ačiū 4
    • Haha 9
    • Liūdnas 1
    • Už 14
    • Prieš 1
  12. Sveiki.  Buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos vadeiva.  Ankstesnis šios gaujos lyderis išbuves menesi direktoriaus atsisakė ir užleidžia vietą kitam. Šiuose rinkimuose anketų sulaukėme apie 15~ ir neilgai pasitarę išrinkome 3 kandidatus, kurie varžėsi tarpusavyje. Apie rinkimų eiga rasite žemiau:

     

    Grazvis_Diesel – Serveryje esi  žinomas kaip Tomas_Cepelinas, mafiju/gaujų patirties pakankamai, kad galėtum vadovauti tad nusprendėme suteikti tau šansą ir paemėme į kandidatus.   Žaidime dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje.  Pirmosios dienos stebėjime veikla buvo gan nebloga, užsiemei savo klubu rinkdamas komandą, bandėt užimti „Čyteriai“ klubą, bet jie buvo pasiruoše ir nesunkiai apsigynė, o tu iškart atsijungei ir visą dieną taves nebesutikome. Antra stebėjimo dieną tavęs sutikti nepavyko, patikrinus parašus buvai pražaides 42 minutes, o sutikti tavęs nepavyko. Pildydamas kitą kartą, pagalvok ar tikrai nori kandidatuoti ar papraščiausiai gaišti laiką.

     

    Tomas_Borfeit – Mafijų/gaujų patirties turi pakankamai, anketą parašei gerai, todėl nusprendėmė dar kartą suteikti tau šansą ir paemėme į kandidatus. Žaidime dirbai „Immortal“ mafijoje, o pradėjus tave stebėti šaudeisi klubo veiksme, po klubo veiksmo dalyvavai mafijų karuose kuris trūko apie valandą, karams pasibaigus tu atsijungei ir tavęs sutikti nebepavyko, o aktyvumas buvo 100 minučių. Tikėjomes, kad pasirodysi žymiai geriau, bet Airidas_Krc tave aplenkė tiek veikla tiek minutėmis, sėkmės kita kartą

     

     

    Airidas_Krc – Anketa nebloga,  mafijų/gaujų patirties turi  pakankamai, kad galėtum atlaikyti milžinišką įtampa gaujų gyvenime. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje, o pirma kartą tave pavyko sutikti kai sedėjai kaleimo dm. Ilgą laiką šaudeisi ir nedavei ramybės žaidėjams, o poto palikai „Immortal“ mafiją, kad galėtum gauti unjail.  Išėjas iš kaleimo užsiimdavai savo klubu „Čyteriai“ rinkaisi komandą, sėkmingai užemėt „Ddoseriai“ klubą ir išlaikėt kol gavot išpirką. Patiko, kad naujokus išmokydavai vartoti ir paaiškindavai visus pagrindus, bei priimdavai juos į savo klubą. Be klubo karų dažnai šaudei į LV važiuojančias mašinas iki tol kol tavęs nepagaudavo teisėsauga. Surinkes visus klubiečius padarei jiems treniruote /tpdm zonoje, lavinai savo šaudymo,vartojimo įgudžius kurie tikrai gan geri. Teko pamatyti tave ir tarp mafijų karų, dažniausiai pilotuodavai stuntą. Per karą sugebėdavai labai ilgai išgyventi, nes visada stovėdavai ant stogo, o ne būdavai ant žemės.  Vakare buvai pražaides  500 minučių ir padares 8000 žalos. Pagal veiklą ir aktyvumą šiuos rinkimus nugalėjai tu. Tikėkimes, kad šitos pražaistos minutės nebuvo vien tik dėl direktoriaus kedės,sveikiname ir linkime sėkmingų bei sąžiningų karų!

     

    Naujasis „The Ballas‘‘ gaujos bosas - Airidas_Krc. Sveikiname! 

    NGPT / DPKT

    • Patinka 3
    • Ačiū 1
    • Haha 12
    • Sutrikęs 1
    • Liūdnas 1
    • Už 11
  13. 580e1001ad89989c2c920052cfeb7c88220.jpg&

     

    Sveiki, brangieji! Praėjo jau beveik dvi savaitės, kaip įžengėme į naujuosius 2018 metus. Kaip ir pernai, taip ir šiemet, surengėme geriausiųjų žaidėjų nominacijas tam tikrose sferose! Per du balsavimo turus sulaukiau 402 balsų, kas mano akimis yra nežmoniški skaičiai! Nesitikėjau, kad būsite tokie vieningi balsavime, nes praktiškai tam tikrose nominacijose kai kurie kandidatai laimėjo praktiškai be konkurencijos, arba ji buvo minimali. Noriu Jums padėkoti už tai, kad siūlote savo idėjas dėl norimų renginių, šiuo atveju nominacijų, tikiuosi, kad rezultatai nenuvils, ačiū, kad balsavot ir iki sekančių kartų! :) 

     

    VZdi5Wr.png

    https://i.imgur.com/VZdi5Wr.png

    kNTNSsp.png

    https://i.imgur.com/kNTNSsp.png

    izsxgsH.png

    https://i.imgur.com/izsxgsH.png

    HcaXDPp.png

    https://i.imgur.com/HcaXDPp.png

    IKEmhfq.png

    https://i.imgur.com/IKEmhfq.png

    UoSbFG5.png

    https://i.imgur.com/UoSbFG5.png

    nAZ1Y4J.png

    https://i.imgur.com/nAZ1Y4J.png

    gB2LxSU.png

    https://i.imgur.com/gB2LxSU.png

    zHVDfS2.png

    https://i.imgur.com/zHVDfS2.png

    oce4zZ5.png

    https://i.imgur.com/oce4zZ5.png

    fcQmSTg.png

    https://i.imgur.com/fcQmSTg.png

    41pDWzO.png

    https://i.imgur.com/41pDWzO.png

    JFGVNTV.png

    https://i.imgur.com/JFGVNTV.png

    l6YWlid.png

    https://i.imgur.com/l6YWlid.png

    wSXZVyY.png

    https://i.imgur.com/wSXZVyY.png

    SnLbp9t.png

    https://i.imgur.com/SnLbp9t.png

    GiG0LpP.png

    https://i.imgur.com/GiG0LpP.png

    XawhFal.png

    https://i.imgur.com/XawhFal.png

    Nq4WnNT.png

    https://i.imgur.com/Nq4WnNT.png

    g3khzKT.png

    https://i.imgur.com/g3khzKT.png

    NPBiEqM.png

    https://i.imgur.com/NPBiEqM.png

    85rBJej.png

    https://i.imgur.com/85rBJej.png

    sffdMQM.png

    https://i.imgur.com/sffdMQM.png

    sFQoO0Q.png

    https://i.imgur.com/sFQoO0Q.png

     

    Ačiū Jums dar kartą, gerų metų, išlaikykit savo nominacijas ir ateinančiais metais ir įrodykit, kad esat jų verti. :)

    @ Rolanda_Cherry

    Už GFX ačiū Kaire_Koja.

    • Patinka 2
    • Ačiū 4
    • Haha 4
    • Liūdnas 1
    • Už 12
  14.  

    Sveiki. Kaip jau galėjote suprasti, buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos bosas. Ankstesnysis, Tadas_Kelmee prarado šiais pareigas dėl to, kad už jo paskyrą žaidė kitas žmogus. Šiuose rinkimuose sulaukėme 14 anketų ir neilgai pasitarę išsirinkome 3 kandidatus, kurie tarpusavyje varžėsi žaidime. Apie rinkimų eigą ir rezultatą kviečiame paskaityti žemiau:

     

    Tomas_Borfeit – Mafijų / gaujų patirties turi pakankamai, anketą parašei labai konkrečią, todėl nusprendėme suteikti tau šansą ir paemėme į kandidatus. Žaidime dirbai „The Ballas“ gaujoje, o pradėjus tave stebėti pirmąją dieną gynei klubą, vėliau dalyvavai gaujų karuose, tačiau poto viskas apsivertė. Stebint vėliau, tu pastoviai stovėjai /tpvip miestelyje ir žvejojai. Abejojame, ar mafijos bosas didžiąją dalį laiko turi skirti būtent tam, o ir kiti kandidatai už tave pasirodė gerokai geriau. Pildydamas kitą kartą, pagalvok, ar nori normaliai kandidatuoti, ar pildai tik tam kad pildyti ir pastoviai žvejoti.  

     

    Pukaz_Vemar – Patirties nusikalstamame pasaulyje turi nemažai, anketą parašei labai aiškiai ir užtikrintai. Tvirtai teigei, kad esi pasiruošęs nuginkluoti priešininkus. Praeituose rinkimuose pasirodei ne kaip, tačiau nusprendėme leisti tau pasitaisyti, tad atsiradai čia, tarp 3 kandidatų į mafijos boso postą. Pirmosios stebėjimo dienos pradžioje veikla buvo tikrai ne bloga – šaudei reklama rate, tačiau vėliau veiklos kokybė gerokai smuko – žvejojai, kėlei ridą. Vakare, su kitais gaujiniais dalyvavai gaujų kare. Vėl gi, prasta veikla ne veiksmo metu tau pakišo koją ir tiesiog kitas kandidatas parodė, kad šio posto nori labiau. Sėkmės kitą kartą.

     

    Nikita_Belov – Anketoje daug pilstei iš tuščio į kiaurą, tačiau buvo neblogų minčių, o patirtis mafijose, gaujose ir valdžioje leido nesunkiai tau atsidurti tarp trijų kandidatų į „Immortal“ mafijos boso postą. Žaidime, kaip ir likę du kandidatai dirbai „The Ballas“ gaujoje, o pirmąją stebėjimo dieną dar buvai šios gaujos pavaduotojas. Pirmąją stebėjimo dieną buvai geresnis už kitus kandidatus tiek aktyvumu (~ 750 min.) tiek veikla. Dienos pradžioje dalyvavai klubo veiksme, vėliau grįžai prie pavaduotojui įprastos veiklos – rinkaisi komandą, organizavai savo gaujai veiklą: grobėt ginklus ir narkotikus, vėliau kariavot prieš „Grove Street“ gaują. Po sėkmingo gaujų karo ir vėl persikelei į klubų karus. Sekančią dieną tau dėl neaiškių priežaščių buvo nuimtas gaujos pavaduotojas, tačiau tu laiko veltui nešvaistydamas tapai vieno iš serverio klubų pavaduotojų ir savo vadovavymo įgūdžius demonstravai ten. Prisijungęs darei atrankas į klubą, vėliau daug dėmesio skyrei būtent klubų karams – puolėt, gynėtės, vėl puolėt. Po klubo veiksmo, persikelei pasišaudyti į /tpdm areną, vėliau šaudei mieste. Tiek tavo aktyvumas, tiek veikla buvo nepalyginamai geresni nei kitų kandidatų, todėl su didele persvara laimėjai šiuos rinkimus. Tikimės, kad neprašovėme, linkimė sėkmės ir sąžiningų karų.

     

    Naujasis „Immortal“ mafijos bosas – Nikita_Belov. Sveikiname !

     

    NGPT / DPKT

    • Patinka 4
    • Ačiū 1
    • Haha 1
    • Sutrikęs 3
    • Liūdnas 3
    • Už 6
  15. Sveiki. Ir vėl buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos lyderis, kadangi ankstesnys, Karko_Grand atsisakė savo pareigų jose išbuvęs vos kiek daugiau nei savaitę.

    Paskelbus rinkimus daugybė jūsų uždavinėjote vieną ir tą patį klausimą – kodėl direktoriaus pareigos nebuvo perleistos kitiems kandidatams ? Atsakymas paprastas: Antrąją vietą rinkimuose užėmęs Nikita_Belov – „The Ballas“ gaujos pavaduotojas, o trečiąją vietą užėmęs Ginas_Sprite būdamas pavaduotoju padarė pažeidimą, dėl kurio savo direktoriui jis būtų uždirbęs įspėjimą (atsijungė, kai „The Ballas“ turėjo pulti zoną), todėl siūlyti jam direktoriaus pareigų tiesiog negalėjome.

    Sulaukėme 11 anketų, tad perskaitę jas visas ir pasitarę tarpusavyje į kandidatus nusprendėme paimti 3 žaidėjus, kuriuos ir stebėjome žaidime. Kandidatai ir jų rezultatai - žemiau:

     

    Artas_Bmw – Patirties tiek valdžioje, tiek mafijose / gaujose apskritai turi pakankamai daug, anketą parašiau aiškią ir išsamią, todėl nusprendėme duoti tau šansą ir paimti į kandidatus. Žaidime dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, tačiau pirmąją stebėjimo dieną tavęs nesutikome. Antrąją dieną prisijungęs į žaidimą nuėjai į /tpdm zoną ir ten šaudeisi su kitais serverio žaidėjais. Pasišaudęs, persikelei į San-Fierro gatves, kur šaudei viską kas pasitaikė po ranka, tačiau tavo pramogos trūko neilgai. Pagautas teisėsaugos buvai pasodintas į kalėjimą, kur praktiškai visą laiką tiesiog stovėjai AFK. Pradžia buvo ne bloga, tačiau rinkimų pabaigoje pritrūko veiklos, kas tau šį kartą pakišo koją. Nenusivilk ir kitą kartą įdėk šiek tiek daugiau pastangų, jeigu nori direktoriaus posto.

     

    Doviuxas_Cool – Anketa nebloga, patirties turi, tačiau kurį laiką diskutavome, ar verta į kandidatus imti žmogų, vos keleta dienų išsėjusį iš juodojo sąrašo už DDoS. Pasitarę tarpusavyje nusprendėme suteikti šansą ir tikime, kad pasikeitei, todėl šiuose rinkimuose patekai tarp trijų kandidatų. Žaidime, kaip ir kiti du kandidatai, dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje. Pirmąją stebėjimo dieną žaidime tavęs taip pat nesutikome. Stenbint kandidatus antrąją dieną, tave sutikome besišaudantį /tpdm arenoje, paskui stovėjai AFK. Vėliau, sedėjai kalėjime, bet laiko ten veltui neleidai ir šaudėsi kalėjimo DM arenoje, tačiau paskui ilgą laiką nieko neveikei ir stovėjai AFK. Stebint tave vakare, ilgą laiką nepavyko pamatyti ką veiki, nes tiesiog darei kažką /pzu, bet ne minutę ir ne dvi. Vis patikrinus, veiklos nesimatė ir tas šiek tiek tau suvėlė visus reikalus, nes kitas kandidatas pasirodė geriau ir aplenke savo veikla. Sėkmės kitą kartą.

     

    Koldunu_Dievas – Nors mafijų / gaujų patirties turi mažiau nei kiti du kandidatai, stipri anketa padėjo tau atsidurti tarp žaidėjų, kuriuos pasirinkome stebėti žaidime. Kaip ir visi kandidatai dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje. Pirmąją stebėjimo dieną sutikome tave /tpdm arenoje. Tuomet buvai pražaidęs virš 250 minučių ir buvai padaręs apie 5 tūkst. žalos. Vėliau, nežinia iš kur gavęs didelį gaudomumo lygį, savo noru sėdai į kalėjimą, kur aktyviai šaudeisi kalėjimo DM arenoje. Vakare dalyvavai klubo veiksme – padėjai savo klubui apsiginti, vėliau patys puolėt kitą klubą. Antrąją stebėjimo dieną veikla buvo panaši – iš pradžių šaudeisi /tpdm arenoje, o vėliau varžeis su savo bendradarbiais mafijos bazėje. Vakare tapai „Organizuoti“ klubo pavaduotoju ir rinkaisi savo komandą. Surinkęs komandą, surinkai visus ant lėktuvo ir skridote užimti kitų klubu, gynėte savo sąjungą. Ilgai svarstemė, kuris kandidatas stipresnis – Tu ar Doviuxas, tačiau tavo veikla dienos pabaigoje buvo stipresnė ir tu su nedidelia persvara laimi šiuos rinkimus. NGPT ir DPKT linki sėkmės, bei sąžiningų karų.

     

    34yut5z.png

    • Patinka 3
    • Haha 5
    • Sutrikęs 1
    • Už 13
  16. Sveiki, taigi, buvo renkamas ,,Federalinių tyrimų biuro“ direktorius. Anketų sulaukėme ne tiek daug, kiek buvo tikėtasi, tačiau turiu pripažinti, jog ko gero tai buvo pirmieji rinkimai, kur konkurencija tarp kandidatų buvo nežmoniškai didelė. Turbūt dar nesu turėjus tokių rinkimų, kur visi kandidatai kaip susitarę būtų visada online ir dirbtų, todėl išrinkti direktorių buvo pakankamai sudėtinga, todėl nieko nelaukus, manau, pereikime prie kandidatų.

     

     

    James_Stalker – Visiems puikiai žinoma persona teisėsaugoje. Nesi naujokas, patirties turi vos vos mažiau negu Viktoras, anketa irgi nebloga, todėl kodėl gi nepabandžius tavęs pastebėti taip? Pirmoji stebėjimo diena nenuvylė, mačiau, jog daug dirbai, vėliau važinėjai po miestus, gaudei civilius, kurie važinėja ne pagal K.E.T, baudei juos, po kurio laiko susitikai su Sutka ir važiavot pasišaudyti. Patikrinus tavo /info lentelę pastebėjau, kad per šią dieną pražaidei 211 minučių ir  surinkai 24 baudas. Antrą dieną, stebėjimo metu, buvai pražaidęs 100 minučių ir surinkęs 10 baudų. Kaip ir Viktoras dirbai, mačiau gaudant bėglį, vėliau sugavus tvarkingai iškvietei mechanikus, kad nutemptų nusikaltėlio paliktą transporto priemonę. Šiek tie stovėjai AFK bazėje sėdint darbinėje mašinoje. Padėdavai sugauti nusikaltėlius kolegoms, tą pastebėjau ne vieną ir ne du kartus. Taip pat kelis kartus mačiau akivaizdžiai padarytus kitų žmonių nusižengimus (pvz.: atsitrenkimą į tave, priešais trankant stulpus) ir nežinau kodėl, bet nebaudei, nuvažiuodavai toliau, nors konkrečia veikla tuo metu neužsiimdavai. O kitus imdavai ir už smulkius pažeidimus. Manau, nelabai turėtų taip būti. Vėliau mačiau bendroje teisėsaugos treniruotėje, tada pražaidęs buvai virš 300, turėjai 35 baudas. Po šturmų dirbai toliau, mačiau baudžiant mechaniką, kuris važiavo ne ta kelio puse. Padėjai policininkams reide ieškant pažeidėjų. Dirbai, su tavimi viskas tvarkoj, bet niekuo per daug neišsiskyrei iš kitų kandidatų.

     

    Viktoras_Extazy – Kaip ir tavo priešininkas Giedrius, patirties teisėsaugoje turi taip pat labai daug, šiek tiek mažiau nei Gangs, apie 960 tūkstančių, tačiau tai leidžia suprasti, jog teisėsauga tau nėra svetima. Anketa taipogi padori ir lengvai susiskaitė. Kai pradėjau tave stebėti, mačiau, jog važinėjai su nuosava mašina, po to San Fierro mieste fotografai pravažiuojančias mašinas ir tikrinai, ar neviršija greičio. Kuomet konkurencija tarp varžovų yra nežmoniškai didelė, tenka pradėti kruopščiai stebėti viską, ką Jūs darote. Labai akį rėžė tai, jog dirbi teisėsaugoje, tačiau K.E.T tau visiškai negalioja. Apsisukinėji kur nori, kerti bordiūrus, nutrenki stulpus, sustoji vidury kelio, sugalvoji, ką daryti toliau, vėl važiuoji, o už tokius dalykus baudžiat civilius, taip neturėtų būti. Patikrinus tavo /info, mačiau, jog pražaidei virš 200 minučių ir susirinkai apie 45 baudas. Kitą dieną prisijungusį  pastebėjau apie 16 valandą. Dirbai įprastą pareigūno darbą. Mačiau kaip vežėte nusikaltėlį į kalėjimą. Tuo metu pražaidęs buvai ~100 minučių ir surinkęs 10 baudų. Dirbote, skyrėte baudas, baudėte pažeidėjus, mačiau vijotės bėglį, vėliau sugavote ir nubaudėte. Vėlgi, atkreipiau dėmesį ir į KET laikymąsi, kuris tau sunkiai sekasi.. Dirbai su NRG-500, žinome, kad tau leidžiama, bet galėtum šiek tiek labiau stengtis, tvarkingiau važinėti. Vėliau persėdai į Sultan ir dirbai taip pat. Mačiau kaip atsitrenkus į tave žaidėjui nedelsdamas reagavai ir sugavai. Sustabdęs motociklininką, kuris buvo be šalmo nesudėjai įtarimo lygio už tai, nors turėjai, kadangi dirbi darbe, kur reikia už tai bausti. Pats dirbamas su motociklu taip pat turėtum dėvėti šalmą, bet nemačiau nei karto su juo. Vėliau mačiau tave bendroje teisėsaugos treniruotėje, buvai pražaidęs ~350 minučių ir turėjai surinkęs 50 baudų. Po treniruotės, šturmų patruliavai toliau su nežymėtu savo automobiliu LV rate, baudei pažeidėjus. Kaip ir dalis kandidatų dalyvavai Policijos reide SF mieste, dirbai tau priklausantį darbą. Apibendrinant viską galiu pasakyti, jog esi darbštus, kantrus, tačiau esi iš tų teisėsaugininkų, kuriems K.E.T negalioja, o civilius baudžiat, tad ateity į tai atkreipk dėmesį.

     

    Arnas_Sutka - Pirmą stebėjimo dieną mačiau dirbant su FTB Rancheriu. Tpvip zonoje stebėjau kaip dirbi vieną iš pagrindinių FTB darbų, t.y tikrinai narkotines medžiagas. Vėliau patruliavai mieste, mačiau, kad stengiesi laikytis KET, vejantis įsijungdavai švyturėlius. Po to kartu su James_Stalker šaudėtės teisėsaugos treniruočių zonoje. Tuo metu, kai stebėjau, aktyvumas buvo kiek daugiau nei 300 minučių. Antrąją dieną kaip ir visi kiti kandidatai dirbai. Tuo metu, kai stebėjau, pražaidęs buvai beveik 200 minučių ir surinkęs kiek daugiau nei 10 baudų. /tpvipe tikrinai žaidėjų narkotines medžiagas. Po to padėjai kolegoms pagauti bėglį LV mieste, vijaisi jį, blokavai kelią, pradūrėte padangas, sprogo mašina ir bėgant paskui jį vis tiek sugebėjai pagauti! Nors dirbi ir FTB, bet visada radęs automobilį paliktą ne vietoje iškviesdavai mechanikus ir liepdavai nutempti, tai tikrai pavyzdinga. Vėliau mačiau bendroje teisėsaugos treniruotėje, tada turėjai 400 minučių ir 25 baudas.

     

     

    Giedrius_Gangs – Teisėsaugos veteranas.. Patirties turi daugiausiai iš visų kandidatų, anketa ko gero viena iš geresnių, kurias skaičiau, tad net nekilo abejonių prieš imant tave į kandidatus. Pirmąjį stebėjimo vakarą tavo veikla, kurią mačiau, prasidėjo nuo laisvalaikio. Žaidei iš pradžių pool‘ą, paskui ėjai į tankų kovas, po kurio laiko nuvykai į išlikimo žaidimą. Vėliau, kai pradėjau tave vėl stebėti, pastebėjau, kad jau buvai persirengęs į darbinį skiną, nuvykai į A51 zoną ir šaudei į taikinukus, kitaip tariant lavinai šaudymo įgūdžius, kai ši veikla atsibodo, mačiau, jog buvai A52 zonoje, bėgiojai per kliūtis, ko gero bandei irgi lavinti savo įgūdžius, fiksavai laiką ir stebėjai, kaip tau sekasi, koks greitas esi. Tą pačią dieną šaudeisi ir /tpdm, kur taipogi lavinai šaudymo įgūdžius. Gal ir nebloga strategija bei taktika. Kiek mačiau, buvai pražaidęs virš 585 minučių ir surinkęs 83 baudas. Antrą stebėjimo dieną radome tave prisijungusį ~12h dienos, tuo metu buvai pražaidęs beveik 100 minučių ir turėjai ~20 baudų. Stebėjome kaip kartu su kitais teisėsaugos darbuotojais gaudėte besislepiantį bėglį Immortal mafijos zonoje. Vėliau patruliavai su darbiniu transportu. Po pietų, ~16h jau buvai pražaidęs virš 250 minučių ir turėjai beveik 50 baudų! Pertraukos metu mačiau kaip žaidėte su kolegomis ar draugas poola. Darbo laiku vėl dirbai, prašiusiems pagalbos teisėsaugos darbuotojams nenumodavai ranka ir padėdavai. Vėliau mačiau bendroje teisėsaugos treniruotėje, tada turėjai daugiau nei 500 minučių ir 90 baudų. Pagirtina. Po treniruotės su bendradarbiu treniravotės 1x1 šaudymo įgūdžius. Patirties turi daugiausiai, veikla buvo irgi viena iš geriausių, anketa taip pat, todėl nusprendėme suteikti tau šansą. Sėkmės valdžioje.

    • Patinka 5
    • Ačiū 2
    • Haha 6
    • Už 24
    • Prieš 2
  17. Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,Reporterių“ direktorius. Anketų laukiau porą dienų, jų nebuvo tiek daug, kiek tikėjausi, užpildžiusiųjų buvo per du puslapius. Atsirinkdama kandidatus žiūrėjau į tai, kur dirbat, iš karto atkrito tie žmonės, kurie neturi darbo, taip pat, atkrito ir tie, kurie drįso pateikti tas pačias anketas, kurias buvo rašę ir praeituose rinkimuose. Labai liūdna, kad tie gudruoliai net nepasivargina pakeisti žodžių eiliškumo ir viską nupliekia taip pat, kaip ir buvo įkopijavę anksčiau. Vis sulaukiam tokių anketų, kur pavyzdžiui rašot: ,,Jeigu gausiu direktorių įvesiu labai daug naujovių, kurios atnaujins reporterių darbą ir pakels jį į aukštumas“. Ir jūsų sakinys tuo baigiasi, pereinat prie kito klausimo, tai kur tos naujovės? Ką naujo padarysit? Arba rašydami anketas prieštaraujat patys sau.. Sakot, kad labai daug visko padarysit, o kai yra klausimas, ką naujo įnešit į darbą, tai rašot, kad sunku ką nors naujo sugalvoti, tai žodžiu. Pereikim prie kandidatų.

     

    P.S labai džiaugiuosi šiais rinkimais, nes pirmieji trys kandidatai rodė nesveiką konkurenciją tarpusavyje, žinoma, Rokas pirmąją dieną šiek tiek atsiliko, bet antroji diena parodė, kad tiek Profaci, tiek Problemas – žino ko nori ir to uoliai siekia.

     

    Andrejus_Pupsas – Tvarkinga ir normalaus tipo anketa, realiai neturėjau prie ko prikibti, į visus klausimus atsakei pakankamai išsamiai, pateikei ten keletą idėjų, kurias bandė gvildenti ir kiti, manau, visai nieko mintis apie tą specialų būrį, kuri akcentavai, tad viską susumavus pagalvojau ir nusprendžiau, kad reikia suteikti progą ir tau. Mūsų keliai žaidime susikirto vakare, važinėjai su nuosavu ,,Elegy“, po to lakstei po darbo bazę. Labai gaila, bet nesupratau, ar tu nesitikėjai tapti kandidatu, ar tiesiog nenorėjai stengtis, bet praktiškai visą laiką, kol dariau tave /pzu, tu stovėjai darbo bazėje ir kalbėjai su savo direktoriumi. Vėliau buvai atsijungęs ir prisijungei vakare. Tikėjausi, jog tavo veikla pasikeis kardinaliai, bet deja.. Mačiau, jog sėdėjai g, kai tave vežiojo kažkokia mergina, o po to tu ir vėl vairavai savo ,,Elegy“ ir kėlei jai ridą, važinėdamas lv ratu. Tad šia diena stebėjimai ir baigėsi. Palinkėjimas ateičiai, jei pildai į direktoriaus pareigas, tai ir stenkis, tikėk savo jėgomis, jog esi kandidatas ir rodyk viską, ką gali geriausio, nes po to gali nusigriaužti nagus. Sėkmės.

     

    Slabotke_Kentas – Tavo anketa galėtų pretenduoti irgi į vienas iš geresnių, kadangi į visus klausimus stengeisi atsakyti plačiai, bandydamas išdėstyti savo poziciją ir pasirodyti iš geriausios pusės. Šiek tiek pasirodė keistos tavo idėjos, nes nelabai įsivaizduoju jų praktinį pritaikymą žaidime, pavyzdžiui su tuo skirtingu kainoraščiu.. Vargu ar jis pasiteisintų, bet galiu pagirti už tai, kad bent stengeisi ir galvojai ką nors naujo. Pirmąją stebėjimo dieną buvai, sakykime, vienas iš aktyviausių darbuotojų. Rinkai visus iškvietimus, kokie tik buvo, važinėjai su nuosava ,,Comet“, padėjai serverio žaidėjams, kuriems reikėjo pagalbos. Tiesą pasakius, anksčiau tavo tokios pagalbos nesu mačiusi, arba nepastebėjau, todėl pasirodė, jog tai darai dirbtinai, bet jeigu ne, tuomet pagirtina, kad nori būti paslaugus. Vakare, kol stebėjau su savo paskyra, tai arba dirbai, arba važinėjai su darbinėmis mašinomis, ar skraidei su admin lėktuvais bei darbo. Po to, kai nuėjau į kitą paskyrą, mačiau, jog ėjai žaisti žvejybą, paskui pats organizavai event, karts nuo karto paimdavai iškvietimą, važinėjai vėlgi su darbinėmis mašinomis, o vėliau žvejojai su serverio žaidėjais. Šią dieną pražaidei apie 400 minučių ir paėmei apie 50 iškvietimų. Antrąją stebėjimo dieną tave sutikau jau praktiškai nuo ryto, tada jau buvai pražaidęs apie 600 minučių. Iš karto dirbai, prašei reklamų. Vėliau vėl susitikom vakare, bet tada jau kiek mačiau, žaidei tankų kovose. Tavo aktyvumas šią dieną buvo nesveikas.. Aišku, ėmei iškvietimus kaip ir vakar, skelbei ten apie teikiamą pagalbą, žvejojai, užsiiminėjai savo asmenine veikla, vėl dirbai ir taip sukosi karuselė. Per šią dieną tavo aktyvumas buvo virš 1000 minučių ir paimta apie 80 iškvietimų. Trečiąją stebėjimo dieną vėlgi dirbai, paskui tave vežiojo su Sandkingu, organizavai eventą ir vėl dirbai. Žodžiu, apibendrinant visą tavo kandidatūrą galiu pasakyti taip, esi šaunuolis, tačiau su Arnu pagalvojom, jog esi naujokas, bendros patirties labai daug neturi, reporterių patirties turi daugiau nei pusę visos patirties, bet vis dėlto, nelabai įtikinai, kad esi pasiruošęs šiam postui. Nors ir žaidime lenkei visus, žaidei praktiškai be perstojo, tačiau savo anketa leidai suabejoti tavo sugebėjimais ir ryžtu. Labai nepatiko tavo šis sakinys: ,,Bet visgi norėtųsi kažką pakeisti, kažko naujesnio ties šia tema, na jeigu pasieksiu direktorių tai tikrai bus verta rimtai susimąstyt.“ Jeigu tu jau pildai į šias pareigas, tai tu iškart turi žinot, ką tu gali pasiūlyti naujo, turi tikėti savo jėgomis, kad GAUSI, o ne ai bus kaip bus, gal gausiu, gal ne. Žodžiu, nepasiduok ir sėkmės tau kitą kartą.

     

    Rokas_Problem – Reporterių veteranas, todėl pamačiusi tavo anketą nusišypsojau. Šio darbo patirties turi daugiausiai, esi buvęs valdžioje, todėl kaip ir rašei pats, puikiai išmanai šio darbo specifiką, šio darbo privalumus ir trūkumus. Patiko, jog tavo anketa buvo tvirta, aiški ir parodei, jog žinai, ko nori ir ką gali padaryti, jei gausi šio darbo valdžią ir vėl. Pirmosios dienos stebėjimai buvo tokie, jog tave sutikau patį pirmąjį, dienos metu jau žaidei sargą, dirbai, ėmei iškvietimus. Daugiau kažko ypatingo nepastebėjau, tikėjausi tave sutikti dar vakare, bet mano viltys nuėjo šuniui ant uodegos ir tu neprisijungei. Patikrinus /visidarbuotojai2 mačiau, jog šią dieną pražaidei 148 minutes ir priėmei 21 iškvietimą. Mūsų keliai antrąją stebėjimo dieną susitiko kaip ir su kitais, vakare. Tada važinėjai su nuosava tr. priemone, vežiojai draugą lyg ir, skelbei apie būsimą eventą ir rinkai iškvietimus, skelbei skelbimus. Pagrinde viskas, ką mačiau tave šiandien veikiantį, tai uoliai dirbai, ėmei iškvietimus ir važinėjaisi. Kol būdavau on, nereikalinga veikla neužsiiminėjai. Per šią dieną pražaidei beveik 500 minučių ir susirinkai virš 30 iškvietimų. Šiandien nenusileidai ir tu. Taip pat rodei, kad esi aktyvus, kad užpildei ne veltui, matėm, jog buvai gavęs mute, neaišku ar free, ar ne, bet tai tau netrukdė dirbti ir siekti užsibrėžto tikslo. Mačiau, jog pražaidei beveik 400 minučių ir susirinkai apie 60 iškvietimų.

     

    Jim_Profaci – Anketa, sakyčiau, pati geriausia iš visų, kurie apskritai pildė į šio darbo direktoriaus pareigas. Labai patiko, kad nepatingėjai ir viską plačiai ir aiškiai aprašei. Pateikei tikrai nemažai naujovių, kurios man patiko. Buvai pas Mister_Sniper pavaduotojas, realus kandidatas į direktoriaus pareigas, tačiau dėl neaiškių priežasčių juo vis dėlto, netapai. Todėl pagalvojau, kodėl gi nesuteikus tau šanso pasirodyti pačiam. Pirmąją stebėjimo dieną susitikom žaidime maždaug link vakaro, truputi dirbai, po to kiek mačiau, tai kolega Slabotke_Kentas tave vežiojo, kol buvai afk, paskui vėl grįžai į žaidimą, pavažinėjai su nuosava mašina ir nuėjai žaisti tankų kovų, kai ši veikla atsibodo, nuėjot su draugu pažaisti pool‘ą. Vakarop tavo veikla pagerėjo, vietoj to, kad užsiimtum asmenine veikla, dirbai, ėmei iškvietimus ir skelbei serverio žaidėjų skelbimus. Po kiek laiko atsijungei, tačiau tave pavyko dar sutikti apie dešimtą valandą, kadangi jau vargiai kas kvietė reporterius, tai tu tiesiog važinėjai su nuosava mašina. Per pirmąją stebėjimo dieną pražaidei apie 300 minučių ir priėmei 25 iškvietimus. Antrąją stebėjimo dieną tave sutikau tik vakare, mačiau, jog važinėjai su nuosava mašina, po kurio laiko atsijungei ir nemačiau, ką doro veiki. Po kurio tai laiko vėl prisidirbai, kartais dirbai, o šiaip važinėjaisi su mašina, kiek teko matyti. Patikrinus tavo šios dienos aktyvumą, jis buvo neblogas, pražaidei 420 minučių ir priėmei 50 iškvietimų. Trečiąją dieną nenusileidai niekam ir toliau dirbai, buvai aktyvus, imdavai iškvietimus ir aptarnavai klientus, kai tikrinau aktyvumą, tai jis buvo virš 300 minučių ir susirinkai virš 30 iškvietimų. Sveikiname su direktoriaus pareigomis, tikimės, kad visos idėjos, kurias aprašei savo anketoje, atneš tau naudos, o svarbiausia, bus įgyvendintos. Žiūrėk, pateisink savo lūkesčius ir valdyk reporterius taip, kaip priklauso. Begalinės sėkmės, entuziazmo ir užsidegimo siekiant užsibrėžtų tikslų. Sveikinimai.

     

     

    Abiejų aktyvumas buvo praktiškai vienodas. Stebint Jus būdavo sunku persiplėšt, kurį stebėt, kurio veiklą žiūrėti. Per tris stebėjimo dienas tiek vienas, tiek kitas, pražaidėt apie 1100 minučių, abu surinkot apie +- 112 iškvietimų. Buvo nerealiai sunku apsispręsti, kuriam iš Jūsų duoti direktoriaus pareigas. Abu turit savo privalumų ir trūkumų. Vienareikšmiškai Rokas turi daugiau patirties už visus apskritai pildžiusius, bet pripažinsiu tai, kad Roko anketa buvo ne tokia gera, kokios aš norėjau, realiai, jeigu nežinočiau, Rokai, kas esi, tai kaži ar būčiau paėmusi į kandidatus. Profacis parašė labai stiprią anketą, patirties turi kur kas mažiau, bet valdžioje būvęs, kaip čia kas, žino, todėl pasitarėm su Arnu ir nusprendėm, kad turėtume tau suteikti šansą. 

     

    2i0r7du.png

    • Patinka 5
    • Ačiū 3
    • Haha 1
    • Sutrikęs 8
    • Liūdnas 1
    • Už 27
    • Prieš 5
  18. Sveiki

    Buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos direktorius. Ankstesnis –Aurimas_Wistone atsisakė direktoriaus pareigų išbuvęs mėnesi laiko. Anketų šį kartą sulaukėme apie 20 ir atrinkome trys kandidatus iš visų pildžiusių, kurių veiklą stebėjome serveryje. Rinkimai buvo įdomūs, nes Salvis_Gta ir Nierka_East pagal veiklą buvo lygūs, o pagal aktyvumą Nierka_East laiminėjo, bet deja paskutinę dieną Nierka_East gavo skundą už mafijų taisyklių nesilaikymą ir pasitraukė iš kovos.

     

    Lukis_Bagdonas – Anketos gera, paaiškinai, kaip elgtumeis gavęs valdžią ir, kad su sunkumais buvai susidūręs, kai buvai „Immortal“ mafijos pavaduotoju. Mafijų/gaujų patirties turi apie 300 tūkstančių ir esi žinomas. Serveryje „Cosa Nostra“ mafijoje. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas, kai tik prisijungęs į serverį bėgai nuo teisėsaugos su „Sanchez“ motociklu. Nesiruošei sėsti į kalėjimą ir iškarto nuvažiavai į mafijos zoną, o teisėsauga net nesivargino šokti per tvorą ir bandyti tave nubausti. Vėliau tiesiog stovėjai afk bazėje arba po ją lakstei. Paskui prisijungus „Immortal“ direktoriui dalyvavai mafijų kare, bet jis netrūkus baigėsi. Po karo atsijungei ir prisijungei vėlai vakare, kai tavo mafija ruošėsi karui prieš „Immortal“ mafiją. Puolėt ir išlaikėt maždaug 5 minutes. Paskui „“ mafijai nepavyko kelis kartus užimti jūsų mafijos zonos, o kai užėmę greit apsigynėt ir vėl užpuolėt laikėt maždaug 10 minučių, o paskui tu atsijungei. Per pirmą stebėjimo dieną pražaidei 120 minučių. Po pirmos stebėjimo dienos, tu atsilikinėjai nuo abiejų kandidatų ir antrą stebėjimo dieną norėdamas laimėti rinkimus, turėjai pasirodyti labai gerai, bet antrą stebėjimo dieną tavęs nesutikome, sėkmės kitą kartą.

     

    Nierka_East – Anketą parašei eilinį kartą gerai. Mafijų/gaujų patirties turi apie 400 tūkstančių ir nesenai buvai „Grove Street“ gaujos pavaduotojas Aurimas_Winstone. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje ir pradėjus tave stebėti, tu jau dalyvavai mafijos veikloje t.y grobėt įkaitą, taip pat esi „Immortal“ mafijos įgaliotinis, kuris tikimės yra uždėtas ne dėl rinkimų. Stebėjimo pradžioje patikrinus tavo /info lentelę dieną jau buvo pražaista beveik 250 minučių ir padaryta beveik 5 tūkstančiai žalos. Esi SSRS klubo narys, todėl mačiau, kaip dalyvavai klubo veiksme, bet paskui nuėjai į mafijos bazę gelbėti savo bendradarbių, kurie turėjo reikalų su teisėsaugą, tave teisėsaugininkai surakino ir laikė surakintą apie 10 minučių, kol sutvarkė reikalus, o kai tik tave atrakino iškarto nuvažiavai į /tpdm pasišaudyti prieš kitus žaidėjus, o pasišaudęs ten apie 20 minučių nuėjai dalyvauti į klubo veiksmą. Paskui tavo mafijos direktorius prisijungė ir puolėt „Cosa Nostra“ mafiją, o apsigynę jos nepuolėt. Vėlai vakare vėl mafijos kariavo, o pažiūrėjus tave /info, tu buvai prisijungęs. Tavo mafijai teko gintis kelias minutes, bet tikslą pasiekėt. Ruošėtės pulti ilgokai ir kelis kartus tavo mafijos valdžia net nespėjo užimti mafijos zonos, bet po kelių kartų tikslą pavyko pasiekti, bet netrukus jums ir vėl reikėjo gintis. Dar truputį pakariavot, kol „Cosa Nostra“ mafijos valdžia išėjo miegoti. Po karo dar neatsijungei, o dar nuvažiavai dalyvauti į klubo veiksmą. Pirmos dienos pabaigoje buvai pražaidęs virš 600 minučių ir padaręs virš 26‘000 žalos. Antrą stebėjimo dieną vėl pradėjai labai gerai. Šaudei mieste pravažiuojančius automobilius, žaidėjus, paskui dalyvavai klubo veiksme. Buvai pražaidęs jau po pietų apie 150 minučių ir padaręs apie 3000 žalos. Viskas iki šios vietos buvo gerai, bet vėliau dalyvavai mafijos veiksme, kai gynėtės prieš „Cosa Nostra“ mafiją. Deja, bet ar tu netyčia ar tu nežinojai, gal pamiršai tą taisyklę, kad su snaiperiu šaudyti už mafijos tvoros yra draudžiama. Sėkmės kituose rinkimuose ir nedaryk daugiau tokių klaidų.

     

    Salvis_Gta – Anketa parašei geriausiai iš visų pildžiusių, mafijų/gaujų patirties taip pat turi daugiausiai iš visų pildžiusių – 1,7 milijono xp. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje, pirmą kartą sutiktas buvai, kai dalyvavai klubo veiksme. Esi SSRS klubo narys ir puldinėjot ir laikėt kitus klubus. Stebėjimo pradžioje buvai pražaidęs 100 minučių ir padaręs apie 2 tūkstančius žalos. Paskui stovėjai „The Ballas“ gaujos interjere afk, o grįžęs lakstei pėsčiomis po „San Fierro“ miestą, kartais pašaudydavai pravažiuojančius žaidėjus ar automobilius. Teisėsaugos narius pravažiuojančius visus apšaudydavai. Vėliau tave surišo vienas labai šiuo metu serveryje populiarus „Immortal“ mafijos įgaliotinis, kuris tave kaltino jo bendradarbių šaudymu, bet tu nepasidavei jo juokeliams ir jo klausimams. Jis supratęs, kad negaus iš tavęs informacijos paleido tave. Vėliau darant tave /pzu, tu vis šaudydavai mieste arba būdavai darbo bazėje. Dienos pabaigoje buvai pražaidęs apie 200 minučių. Antrą stebėjimo dieną jau nuo ryto buvai prisijungęs. Pastebėjau, kad palikai „The Ballas“ gaują ir išėjai dirbti į „Immortal“ mafiją. Tavo veikla vėl nesikeitė, dalyvavai klubo veiksmuose, šaudei mieste. Paskui, kaip ir Nierka_East dalyvavai mafijos veiksme, kai gynėtės prieš „Cosa Nostra mafiją. Po karo jau buvai pražaidęs virš 200 minučių. Vėliau dar dalyvavai įkaito grobime, o paskui atsijungei.

     

    sosl0h.png

    • Patinka 3
    • Haha 10
    • Liūdnas 1
    • Už 13
  19. 9PZ4FdP.jpg

    Sveiki!

    Buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Ankstenysis -Andrey_Kalashnikov atsisakė direktoriaus pareigų praėjus mėnesiui. Anketų šį kartą nebuvo labai daug. Iškilo klausimas, kodėl anketų yra tiek mažai.. Ar dėl to, jog priešininkų mafijoje esanti valdžia yra stipri, ar dėl to, kad nepasitikete savo jėgomis, ar dar kažkokios tai problemos sutrukdė jums kandidatuoti.. Galiausiai atrinkome tris kandidatus iš visų pildžiusių, kurių veiklą stebėjome serveryje. Vėliau palikome du kandidatus rinkimuose, nes nustojome gaudyti King_Mode, kuris nežinia kada būdavo online ir nežinia ką veikdavo.. Stebėjimas vyko dvi dienas ir nugalėjo geriausiai pasirodęs.

     

     

    Fire_Tvon – Anketą parašei geriausiai iš visų. Bendra ir mafijų/gaujų patirtimi nusileidai savo varžovui ir turbūt nesi labai žinomas serveryje, bet pavyko sužinoti, kad turi pakankamai metų ir proto. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje, o pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas ankstų rytą, kai pasistatęs konteinerį „Las Venturas“ ridos kelėjų žiede šaudei visus pravažiuojančius. Paskui kėlei chaosą mieste ir šaudei mechanikų pavaduotoją, susprogdinai jo automobilį, bet turi ir geriečio pusę – susprogdinęs jo automobilį parvežei jį į jo darbovietę. Todėl kilo klausimas, ar būdamas mafijų vadeiva sugebėtum atskleisti to blogiečio pusę, kuris kautųsi su visais, kurie bandytų įsibrauti į tavo valdas, ar tikrai keltum chaosą miestuose bei tampytum nervus teisėsaugai? Dar net neatėjus vidurdieniui tavo aktyvumas jau siekė 120 minučių. Dieną pratęsus tavo veiklos stebėjima, tu ir toliau, kartais pašaudydavai mieste, pasivažinėdavai su automobiliu. Paskui su darbine nuvažiavai į klubo bazę, ten pastovėjęs kelias minutes nusiteleportavai į darbo bazę ir sėdai ant „Freeway“ motociklo. Sugrįžai vėl į ridos kelėjų žiedą ir pasistatęs konteinerį vėl juos šaudei. Tavo aktyvumas jau viršyjo 300 minučių ir buvai padaręs apie 4000 žalos. Paskui turėjai reikalų su teisėsauga ir atsisėdai į kalėjimą daugiau nei dviems valandoms, bet kalėjime laiko nešvaistei ir nuėjai pasišaudyti į kalėjimo dm. Šaudeisi ten tol, kol buvo varžovų, kai jų neliko išėjai iš kalėjimo ir lakstei ratais. Vakare tu nustebinai, nes perėjai iš „The Ballas“ gaujos į FTB. Vakare buvai pražaidęs virš 500 minučių. Antrą stebėjimo dieną pradėjus tave stebėti, tu tiesiog važinėjai užmiesčiuose ir kėlei ridą darbiniui automobiliui. Kartais sustodavai patikrinti žaidėjų, ar turi narkotinių medžiagų, bet tai nebuvo labai dažna tavo veikla. Tavo aktyvumas buvo 220 minučių ir pasiūlytos 7 baudos. Aktyvumas tavo buvo geras, bet tau pritrūko geresnės veiklos antrą stebėjimo dieną. Ateičiai siūlyčiau susidėlioti prioritetus, ko iš tikrųjų nori, nes mafijų/gaujų veikla ir teisėsauga, kaip pats supranti, yra dvi skirtingos barikadų pusės, kurios siekia skirtingų tikslų, tad.. Sėkmės ateity. 

     

    Bond_Tunex – Anketos pildymu nusileidai turbūt tik Fire_Tvon. Mafijų/gaujų patirties turi apie 300 tūkstančių ir supranti, kaip ir kas vyksta. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas, kai tiesiog stovėjai afk prie /tpdm, vėliau sugrįžęs įėjai į vidų ir šaudeisi prieš kitus žaidėjus. Šaudeisi maždaug apie 20 minučių, o paskui atsijungei. Paskui prisijungęs pašaudei mieste, o vėliau prisijungus „Grove Street“ gaujos valdžiai su gauja kariavai dėl procentų prieš juos. Per karuselių zoną, tu pasirodei tikrai gerai ir mirei vienas iš paskutinių narių, per parko zoną tavo pasirodymas buvo prastesnis ir nebuvai labai naudingas, bet per angarų zoną, tu pasirodėi tikrai gerai, o labai patiko vieta, kai slėpdamasis už automobilių šaudei be sustojimo į „Grove Street“ gaujinius. Tavo aktyvumas buvo 150 minučių ir 4‘800 žalos. Po karo nuėjai pasišaudyti į /tpdm ir ten šaudei ilgą laiką. Vakare buvai pražaidęs virš 300 minučių. Antrą stebėjimo dieną pradėjus stebėti, tu jau šaudeisi klubų karuose, kai tavo atstovaujamas klubas laikė kitą. Paskui važinėjai mieste, kartais nulipdavai nuo motociklo pašaudyti žaidėjų. Vėliau sugrįžai į klubų karus, kai jūsų klubas vėl užėme kitą. Tikrinant tavo aktyvumą, tu jau buvai pražaidęs virš 110 minučių ir padaręs beveik 3‘000 žalos. Ką galiu pasakyti, pasirodei tikrai neblogai. Lyginant su visais kitais pildančiaisiais, kurių buvo vos aštuoni, tavo veikla buvo, sakykime, įspūdingiausia, tad sėkmės valdžioje, nepasiduok Lygiui ir įrodyk, kad nesi prastesnis ir gali atsilaikyti prieš stiprius varžovus. Sėkmės. :)

    • Ačiū 1
    • Haha 6
    • Sutrikęs 1
    • Už 12
    • Prieš 2
  20. JJtBCR3.jpg

     

    Sveiki.

    Buvo renkamas naujasis „Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Ankstenis direktorius, Karko_Grand, atsisakė pareigų išbuvęs mėnesį laiko. Anketas davėme pildyti daugiau nei parą laiko ir salaukę apie 20 anketų stabdėme atranką. Atrinkome tris kandidatus, stipriausius ,mūsų manymu, kuriuos, stebėjome žaidime. Rinkimų gale palikome tik du.

     

    Povilas_Rimkus – Anketas pildyti moki, mafijų/gaujų patirties turi, valdžioje esi buvęs. Serveryje dirbi „The Ballas“ gaujoje. Pirmą kartą pradėjus tave stebėti, tu šaudeisi /tpdm ir kvietei kitus žaidėjus ateiti pasišaudyti. Esi klubo „Lashara“ pavaduotojas, todėl labai daug kartų teko matyti, kaip organizuoji savo klubiečiams veiklą. Puolėt „Ožkų Ganyklą“ ir palaikėt minutę laiko, o jie puldami jus nepaimė iš jūsų nei vieno euro. Dažnai puldamas kitus klubus pastebėjome, kad esi labai gerai stunto pilotas. Per klubo karus, tai pat buvo pastebėti ir geri tavo šaudymo įgūdžiai, nors kartais tu per daug iš savęs tikėdavaisi ir eidavai šaudyti prieš 2 ar 3 žaidėjus. Pirmos dienos stebėjimo pabaigoje buvai pražaidęs apie 250 minučių. Antrą dieną  prisijungęs iškarto pradėjai skelbti apie atrankas į „Lashara“ klubą. Pasirinkęs narių pradėjo užiminėti kitus klubus, dauguma jų neturėjo pakankamo skaičiaus prisijungusių, bet vėliau pavyko užimti klubą ir jį laikyti ilgai. Vėliau su klubiečiais nuvažiavai į LV žiedą ir užstatę konteineriais trukdėt kelti ridas, šaudėt. Po trumpo chaoso nuėjai pažvėjoti – 120 minučių. Žvejojai su dviem draugais, o paskui trumpam buvai atsijungęs, bet vėliau prisijungei ir iškarto pradėjai rinkti klubiečius į veiksmą ir užėmėt „Šventuju klubas“. Baigus skriaust šitą klubą, užėmei dar vieną klubą, kuris taip pat nepajegė gintis. Vakare patikrinus ką veiki, tu vis dar su klubiečiais puldinėjot kitus klubus ir reikalavot išpirkų. Kol pagrindinis tavo konkurentas Lygis_White jau buvo atsijungęs, tu vis dar laikei užėmęs klubą ir susikrovei truputį daugiau nei 100 minučių persvarą prieš Lygį ir per dieną pražaidei 353 minutes. Nepatiko sužinotas faktas, jog esi nesąžiningas žmogus ir apscaminai kitą žaidėjai ant milijonų.

     

     

    Lygis_White –  Anketą parašei geriausią iš visų. Mafijų/gaujų patirties turi nemažai. Taip pat, esi daug kartų buvęs valdžioje, o paskutinėje nesenai. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje ir pirmą kartą buvai sutiktai, kai važinėjai po miestą Su „NRG-500“ motociklu. Paskui buvai ligoninėje ir turėjai bėgą. Paskui dalyvavai klubo „Lashara“ veiksme, bet vėliau stovėjai afk bazėje apie 5 minutes. Paskui vėl sugrįžai į klubo veiksmą, kai laikėt užėmę „Ožkų Ganyklą“. Tave galima pagirti už gerą narkotikų vartojimą, buvo situacija, kai vienas bėgai ir sugebėjai išgyventi prieš tris priešininkus. Patikrinus tavo /info lentelę buvai pražaidęs apie 100 minučių. Vėlai vakare dar dalyvavai su gauja kare prieš „Grove Street“ gauja, o paskui po karo dar sudalyvavai ir narkotikų grobime ir stebėjimo pabaigoje buvai pražaidęs apie 280 minučių. Antrą stebėjimo dieną prisijungęs į serverį iš karto skridai į klubo veiksmą, bet ten veiksmas netrukus baigėsi. Toliau su „Lashara“ klubiečiais ir valdžia LV žiede užsistatėt konteinerių ir šaudei ridos kelėjus ir pravažiuojančius automobilius, o paskui nuėjai afk „The Ballas“ interjere. Pastovėjęs afk maždaug apie 10 minučių grįžai ir nuėjai šaudytis į /tpdm. Šaudeisi /tpdm apie 30 minučių ir tada išėjai dalyvauti į klubo veiksmą, kai laikėt „Šventuju klubas“. Paskui po šito klubo užėmėt ir dar vieną, kuriam gintis buvo sunku. Tu su Rimkum ir toliau užsiiminėjai identiška veikla ir kartu su juo bei dar keliais klubiečiais laikėt užėmę kitą klubą. Paskui tu atsijungei ir jau nebeprisijungei per dieną pražaidei 250 minučių. Tikimės, jog būsi pavyzdingas direktorius, kuris nevengs karų, kuris susirinks tokią komandą, kuri būtų pajėgi kariauti prieš ,,Immortalus“. Linkime tau ne tik sąžiningų karų, tačiau ir kantrybės, įdomių taktikų ir įdomių karų. Sėkmės.

     

    244nshu.png

    • Patinka 5
    • Ačiū 1
    • Haha 9
    • Liūdnas 2
    • Už 14
    • Prieš 1
  21. AXMJdQ1.jpg

     

    Sveiki, buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos direktorius. Ankstenis direktorius atsisakė pareigų nepraėjus mėnesiui laiko ir buvo įdėtas į direktorių juodąjį sąrašą. Anketas davėme pildyti maždaug apie dvi dienas ir stebėjimui išsirinkę tris kandidatus stebėjome juos žaidime.

     

    ______________________________________________________________________________________________________________________

     

     

    Nierka_East – Anketa gera, mafijų/gaujų patirties turi, tai supranti kaip ir kas vyksta. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje ir pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas antrąją stebėjimo dieną, kai tiesiog važinėjai ir šaudei pravažiuojančius automobilius. Vėliau su kolega iš gaujos netoli /tplv teleporto pasistatėt konteinerius ir trukdėt pravažiuoti automobiliams ir juos šaudėt. Patikrinus tavo /info lentelę buvo pražaista netoli 200 minučių ir padaryta 3‘000 žalos. Tęsiant tavo stebėjimą, tu ir toliau kėlei chaosą /tplv, bet kai supratai, kad policija tuoj tave pradės gaudyt padarei /q. Po kelių minučių prisijungei ir nuėjai dalyvauti į klubo veiksmą, kai laikėt užėmę kitą klubą.

     

    Eitvydas_Bmw – Anketą rašyti moki, šitą jau įrodei praeituose rinkimuose. Mafijų/gaujų patirties turi pakankamai. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje ir pirmą kartą buvai sutiktas serveryje, kai tavo mafijai teko ginti mafijos zoną nuo „Cosa Nostra“ mafijozų. Kartais karo metu nueidavai į /pzu, turbūt filmuodavai čyterius. Vėliau nuėjai AFK per karą, kas nelabai patiko, kad palieki mafiją ir nepadedi gintis, bet po kelių minučių vėl grįžai ir gynei mafijos zoną. Pažiūrėjus tavo /info buvo pražaista apie 200 minučių. Antrą stebėjimo dieną pradėjus tave stebėti, tu skraidei su mafijos stunt, o paskui nuėjai dalyvauti grobime, kurį rengė tavo mafijos valdžia. Dieną jau buvai pražaidęs apie 100 minučių. Paskui teko tave matyti, kaip kariavai prieš „Cosa Nostra“ mafiją. Tačiau tavo kariavimas buvo ne su ginklu, o labiau buvai susikoncentravęs į /vip, kur pykaisi su priešininkų mafijos nariais. „Cosa Nostra“ mafijai nepavykus sėkmingai nusileisti su stunt iš tavęs būdavo daug juoko, nors ir jūsų pusė nelabai sėkmingai užpuldavo. Mėgdavai pakomentuoti „Cosa Nostra“ mafijos veiksmus, o ant pačio galo baigėsi tuo, kad tau teko ginti mafijos zoną, kol galiausiai tu atsijungei.

     

    Aurimas_Winstone – Anketa nebloga, bet mafijų/gaujų patirties turi labai daug. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, o pirmą kartą tave pavyko sutikti, kai sedėjai kalėjime ir šaudeisi kalėjimo dm. Ilgą laiką šaudeisi, bet vėliau tau nusibodo ši veikla ir nuėjai afk. Patikrinus tavo aktyvumą jis siekė 180 minučių. Antrą stebėjimo dieną tik pradėjus tave stebėti, tu sėdėjai kalėjime ir šaudeisi kalėjimo dm. Per /v kvietei visus ateiti pasišaudyti į kalėjimo dm. Patikrinus tavo aktyvumą jis jau tada siekė 250 minučių. Išėjęs iš kalėjimo iškarto skubėjai dalyvauti mafijų karuose. Visą laiką dalyvavai kare ir nebuvai nuėjęs afk, taip pat esi mafijos įgaliotinis, kuris tikimės yra uždėtas dėl geros pagalbos valdžiai, o ne laikinai rinkimams. Per karą sugebėdavai labai ilgai išgyventi, nes visada stovėdavai ant stogo, o ne būdavai ant žemės. Manau valdžia tau galėtų už tai skirti premiją, nes esi vienas iš labai, labai retų atvejų, kai tau nerūpi tavo individuali statistika (nužudymai). Pagal veiklą ir aktyvumą, tu laimėjai šiuos rinkimus. Sveikiname ir linkime sėkmingų karų!

     

     

    iwnock.png

    • Patinka 1
    • Ačiū 1
    • Haha 6
    • Sutrikęs 1
    • Už 16
    • Prieš 3
  22. Laba diena. Į ,,Taksi II-osios firmos“ direktoriaus pareigas pildė nenormaliai daug žmonių. Anketų sulaukiau virš 3 puslapių, tai yra, apie 44 ar 45 anketų. Labai džiaugiausi, kad pildė įvairaus tipo žmonės. Turiu omenyje tai, kad pildė netik veteranai, tačiau ir tie, kurie neturi patirties, arba turi jos minimaliai. Labai liūdna, kad įsivyravo kažkoks kvailas stereotipas ar kaip čia pavadinti.. Kad sakykime, jeigu žmogus turi daug darbo patirties, tai jam nereikia parašyti įdomios anketos. Nepykit, brangieji, tačiau šitoje vietoje jūs baisiai klystate. Šį kartą pildė daug visiems puikiai žinomų taksi veteranų, tačiau visi jie padarė vieną ir tą pačią klaidą.. Pasiėmė klausimus, kuriuos buvau pateikusi, į juos atsakė vienu, trimis sakiniais ir viskas tuo baigėsi. Kaip tik, iš tų asmenų, kurie patirties turi velniškai daug, tikimasi ir norimasi daug daugiau, negu iš naujokų.. Todėl, jei turi patirties, tai velniai griebtų, parašyk ir įdomią anketą. Well.. Kandidatus buvo labai sudėtinga išsirinkti, ir tuo pačiu lengva. Anketų nors ir buvo daug, tačiau tokių įdomesnių, kurios man patiko, radau vos ~7. Mažinant kandidatų skaičių reikėjo atkreipt dėmesį į turimą patirtį ir galiausiai vėlgi anketą. Todėl apačioje pateiksiu tuos kandidatus, kuriuos stebėjau, kurie sužavėjo savo anketa ir įtikino, kad galėtų susitvarkyti su savo pareigomis. 

     

    Karka_Sane - Taksi patirties turi nei daug, nei mažai, apie 240 tūkstančių. Šiuo metu dirbi apsaugoje ir esi jos įgaliotinis. Pildei į direktoriaus pareigas, tačiau visiškai nesupratau, ką veikei žaidime. :/ Pirmąją stebėjimo dieną, kai prisijungiau į žaidimą, mačiau, jog lakstei po apsaugos bazę, vėliau važinėjai su transporto priemone šiek tiek, po to vėl buvai apsaugos bazėje, šokinėjai ant malūnsparių, buvai afk, o po kurio laiko atsijungei ir mūsų keliai daugiau nesusitiko. Patikrinau parašus, buvai pražaidęs apie 300 minučių ir nuvykęs į 5 iškvietimus. Kitą dieną prisijungei jau link vakaro. Vėlgi lakstei po savo darbo bazę. Kadangi esi įgaliotinis, galbūt nesitikėjai, kad esi paimtas į kandidatus, tai nieko ir neveikei. :/ Vakare, kai vėl prisijungiau, mačiau, jog vežiojai Petrą, K.E.T tau praktiškai negalioja. Apibendrinus, ką mačiau tavo veikloje, tai lakstymą bazėje, būvimą afk arba važinėjimą tr. priemone šiaip sau. Labai liūdna, tačiau po vakar dienos nusprendžiau toliau tavęs nestebėti. Galiu pasakyti tik tiek, jog ateity, kai pildot į direktoriaus pareigas, vistiek bandykite rodyti kokias nors veiklas, nes galbūt esat kandidatai. Sėkmės.

     

    Justas_Mdma - Šiuo metu dirbi mechaniku, veikla kaip ir panaši į taksistų, dirbi su transporto priemone, vyksti pas klientus. Taksi darbo patirties turi mažiausiai iš kandidatų, apie 184 tūkstančius, tačiau dėl tavo puikios ir įdomios anketos, drįsau tave pasiimti į kandidatus ir stebėti, kadangi kaip ir minėjau, parašei įtraukiančią, daug žadančią anketą, kurią buvo įdomu ir smagu skaityti. Pirmąją stebėjimo dieną tu pasirodei kiek geriau nei Karka. Praktiškai visą laiką, kol buvau žaidime, sėdėjai ,,Tow Trucke“, gabenai tr. priemones į KMA, vykai į iškvietimus ir aptarnavai klientus, vėliau vežiojai kažkokią mergaičiukę ir su ja bendravai, dalyvavot akcijoje, tačiau kiek supratau iš tavo nepasitenkinimo, tai klientų susilaukėt mažokai. :D  Po kurio laiko atsijungei ir daugiau tavęs nemačiau. Pirmąją dieną mačiau, kad pražaidei virš 400 minučių, nuvykai į 40 iškvietimų ir nugabenai į konfiskuotų mašinų aikštelę 51 mašiną. Kitą dieną iš pradžių važinėjai su darbiniu ,,Tow trucku“, po kurio laiko, galbūt, kai baigėsi darbo laikas, sėdai į savo Sandkingą ir ėmei važinėtis. Nuvykai su draugu į tankų kovas ir ėmėte žaisti. Po kiek laiko pasiėmei ,,Bullet“, perdažei į geltoną spalvą ir nuvykai prie ligoninės. Apsimetei taksistu ir kvietei žmones naudotis tavo paslaugomis. Bandymas geras, bet taip nenustebino, nes šitą buvau mačiusi pas buvusį taksistų direktorių Cmuok. Vakare ir vėl dirbai su ,,Tow trucku“, tampei mašinas nuo atrankos vietos, įvairių /tp vietų, nepatiko momentas, kai vykdamas į iškvietimą nutrenkei bėgantį žmogų, vėliau ir stulpą. Tą dieną pražaidei 457 minutes, nuvykai į 24 iškvietimus ir nutempei 50 mašinų. Ką galiu pasakyti, esi šaunuolis, labai stengeisi, sunku net pasakyti, ko tavyje man pritrūko.. Galbūt norėjosi, kad turėtum šiek tiek daugiau patirties. Bet tai nereiškia, kad esi prastesnis ir negalėtum būti direktoriumi. Nepasiduok ir toliau siek savo tikslų. Sėkmės.

     

    Marko_Ultras - Štai ir mūsų naujasis ,,Taksi II-osios firmos“ direktorius. Labai patiko tavo anketa. Pateikei įdomių idėjų, nepatingėjai parašyti plačią anketą, kur viską išdėstei, ką darysi ir kaip, jei gausi valdžią. Negana to, esi jau buvęs valdžioje, todėl nieko nelaukusi tave paėmiau į kandidatus. Pirmąją stebėjimo dieną pradėjai stebinti veiklų įvairove. Kai prisijungiau, dirbai su nuosava tr. priemone, vėliau užsiimei asmenine veikla: tiesiog važinėjai į įvairias vietas. Labai patiko, kad nepaisant to, tu dirbi, ar ne, visada laikeisi K.E.T. Mačiau tave žvejojantį, plaukiojantį su /tpvip esančiais katerias, šokinėjantį dviračiu, važinėjai kartingais, budėjai prie ligoninės, ėmei iškvietimus ir dirbai. Žodžiu, pirmos dienos neleidai veltui ir parodei ne tik tai, kad gebi dirbti, tačiau moki ir džiaugtis laisvu laiku. Tavo pirmosios dienos aktyvumas buvo toks: 500 pražaistų minučių, 42 atvykimai pas klientus bei 47 nuvežimai. Kitos dienos taip pat neleidai veltui. Kai prisijungiau, pirmiausia tave užtikau besišaudantį šratasvydyje. Po kurio tai laiko, kai šaudymasis nusibodo, vėl kibai į darbus, sėdai į savo nuosavą transportą ir laukei klientų. Nuvežęs klientą nieko nelaukei ir iškart skubėjai prie ligoninės budėti, vėliau važinėjai miestuose. Per petrauką su klubo kolegomis vykot užimti kitą klubą ir pasidarėt sau veiksmą. Vakare, kai vėl prisijungei, budėjai prie ligoninės, ėmei iškvietimus, važinėjai, patiko tai, jog nesi pasikėlęs ir atsakei į kliento klausimus. Po kiek laiko nuvykai į kartingus, šaudeisi tankais. Apibendrinus galiu pasakyti tik tiek, kad nesi darboholikas. Sugebi ne tik parodyti darbinę veiklą, tačiau skiri laisvo laiko ir savo reikmėms, tai yra pasibūvimui su draugais, sakykime. Iš to peršasi išvada, jog būsi taktiškas direktorius, kuris nelieps darbuotojams dirbi kiaurą parą, tačiau leis ir pailsėti, prasiblaškyti nuo darbo ir vėliau su užsidegimu vėl kibti į darbus. Antrosios dienos aktyvumas buvo šiek tiek mažesnis, 495 minutės, 18 priimtų iškvietimų bei 24 nuvežimai. Šiandien ir vėl dirbai, aktyvumas buvo didesnis, todėl sveikinu su pareigomis. Nenuvilk manęs, savęs ir draugų, kurie tavimi tiki. Vadovauk antrąjai firmai sąžiningai ir parodyk iš kokio molio esi drėbtas. :D 

     

    2071964db0fd3b85c8cf246b0d585975310.png

    • Patinka 2
    • Ačiū 1
    • Haha 2
    • Sutrikęs 1
    • Liūdnas 2
    • Už 14
    • Prieš 17
×
×
  • Sukurti naują...