Eiti į turinį

The_Actimelis

Nariai
  • Turinio skaičius

    140
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė The_Actimelis

  1. Žaidžiat pagal save, perkat ką jus norit. Pagal situacija, pagal team'a. Priklauso ar tau reikia pushint ar ką. Ar tik fightint. Bet kokiu atveju lich bane neperku. Kaip jums atrodo bet jis man nereikalingas. Retai pushinu už ahri, vis labiau campinu lanuose, o dėl greitumo, tai jos "Q" (default nustatymai) prideda greičio . 

  2.  

    Nea tik 14$

     

    Kodėl tu manai ,kad mane ima pyktis praradus pora skin'ų ?. Aš masčiau ,kad VP gali tikrai paimti ir tikėjau ,kaip buvo Mirage mapas ,kad bus nors 1-2 ,bet kas ten užėjo jiems nežinau anyway pxj vpš ne tikrus pinigus statau kažkaip poxuj.

     

    Nemėgstu Fnatic ,bet nesergu ir už NiP tai ši karta pasikliausiu Fnaticais. Ir štai kas beliko viska dedu ant jų.

    92c881cd91c9c4dd05ff93f5e983d3e4273.png

     

     

     

    Na taip, bet šiuo atveju geriau statyčiau ant NiP, aišku rizika yra labai didelė. Bent jau aš manau kad NiP gali imti. Tikrai parodė dėl ko jie čia atvažiavo. Aišku nebus easy game, bet manau NiP ims :)

     

     

    GL HF!!!!!

  3. Man įdomu tau tie Fnatic patinka vien dėl to ,kad tau skinu parupina ane? xDD čj net nestatei Fnatic vs VP nes žinojai ,kad rizikos yra.

     

    FNC, buvo ir bus mano favoritai, ne vien ant cs;go. O ant visu game, kaip ( lol, cs;go, dota). As statau ne uz savo patinkama komanda, o uz ta kuria man atnes pelno :) 

     

    Aisku pyktis jama kai prapisai skinus. Bet niekas nekaltas :) Sakiau as tau ;p

  4.  

    VP :wub: :wub: nieko rimto ,bet px

    7219b5187f57915471e576499542f3e8472.png

     

     

     

    Aisku, kaip VP fanas, Bige esi. Deciau as ir. Bet jeigu nori skin laimeti tai man siuo metu geriau atrodo FNC, kurie tikrai pasistengs sutriuskint VP. 

     

    Kiek zinau mapai bus 

     

    Cache

    Inferno

    Nuke

     

     

    Nesakau kad tikrai tokie mapai bus, ka girdejau ta pasidalinau su jumis. :)

     

     

     

     

     

    http://prntscr.com/6gmiay

     

     

    50x50 game, manau kad laimes NiP. :) Sekmes kas statys.

  5. Nežininau kokia čia programą tu darai, ir kas tau ją patarė, reik daryt taip, Stumimas:Apšilimas su tuščia, dediesi mažiau , daugiau, ir dar daugiau vsio.O ne kaip žydas , pirma daug paskui mažai, gal čia tokia technika, bet pas mus salei tokio šūdo nemala.

     

    Shuda nemala, bet jeigu zmogus, negali iskelti tiek kiek jis kele, tai dedas mazesnius svorius ir megina su tokiais dirbt. Kol gales su didesniais. O ne iskarto uzsimest 90kg, ir susilauzit kazka kaip koks neveksla. Geriau dirbti is pat pradziu su mazesniais svoriais negu iskarto su didesniais :)

  6. Pas mus irgi yra keli vyresnio amziaus, kurie gan neblogoj formoj. O kas kelia didziausia juoka, tai toki ciuvai, kurie yra pasikele ir vienas is tokiu bande man aiskint pratimo technika (koju staklese), bet tokiu net neklausau, nes zinau kaip daryt, o atsisukes paziurejau, kad pats pratima daro belekaip :D Su trenere snekejau, tai sako tokiem net neaiskinu nieko jei neklausia, nes ateina 3-6 snukiai ir visi ratu aplink viena treniruokli :D Ka patarciau, tai nebijokit ir klauskit kas tik neaisku, pats klausinejau menkiausiu dalyku, kaip dabar atrodo, net trenerei atsibode jau buvo ;D

     

    Na trenere irgi tada nieko gero. Jeigu tokiems nebeaiskina. Na Apelsino, treneriai, tai galim sakyt visa diena vaiksto prie zmoniu ( naujoku) kurie dar nesugeba taisyklingai atlikti pratimu nera taip, kad nemoka ir atsitraukia. Yra vienas treneris, kuris nepasitrauks nuo zmogaus kuris nemoka, tol kol ismoks normaliai daryt. 

     

    P.s Man asmeniskai, labiau patinka diedukai, negu tie 17-20 meciai, kurie ateina i sale parodyt ale " kokie stiprus" . 

     

    Siandien, buvau saleje, ir po manes ejo daryt koju pratimu, gulint ant pilvo lenkt kojas*, tai uzsimete 18kg, ir stenedamas lenke.. Nors matosi kad tikrai tiek nesulenkia tu koju. + netaisiklingai.. bet stiek stenedamas daro.. O va diedukas atejo uzsimete pora kg, ir laisvai sau daro.

     

     

    O kiek pratimu darot ir po kiek? 

     

    Na as jau, visus pratimus po 4x12 darau visus pratimus. Ir kas minute pailsinu kojas. 

  7. Na jeigu, tik de vasaros kad del paneliu pasirodyt kiek turi raumeneliu, ir per ziema vel augint lasinius* , tikrai nematau tada tolko sportuot. Jeigu pradejai tai ir toliau eik iki galo. (Iki senatves, arba kol sveikatos turesi). Matau daug senyvo amziaus zmoniu , Apelsine, kad eina sportuoti, ne kad pasirodyt kokie yra bet, palaikyt savo sveika. 

     

    Sportas- Sveikata! 

     

     

    Esu kalbejas su tikrai senu dieduku. Kuris lanko Apelsina, ir kelis dave patarimus, is sporto ( aisku dar apie paneles :D ) . Linksmas diedas, galim sakyt kiekviena diena su juo susitinku vakarais, paplepam. Ir galim sakyt geriau negu savo amziaus draugais kalbet apie niekus :D 

     

    Aisku jeigu jau pradejai tai sekmes!!! Tik nenustok, ka pradejai :) 

     

    + Jeigu jau nusprendei lankyt normaliai, susideliok normalu rezima, katrie daro rezimus :). O ne pagal save, jie daugiau zino ko tau reikia ir ko nereikia :P

  8. Eh, jeigu visi tai visi. Pradejau sportuot foliuka, nuo 5 metu. Aisku jau lankau futbola 12 metu, tikrai ne mazas laiko tarpas. Per kuri tikrai ismokau zaisti futbola. Nesakau kad jau kaip CR. Bet tikrai savo amziaus moku zaist. Per diena nubegu apie 10-15km, tikrai mazai. (Sporto saleje). Nes ziema nelabai norisi lakstyt kai -13 ar daugiau salcio. Laukiu vasaros kai vel galesiu per diena nubekt kazkur apie 90km, ( Bent jau treneris praso kad 50km, max). Bet jeigu nori kazko pasiekt jau profesisko futbolo, geriau deti daugiau pastangu, ir tada pamatysi rezultatus :). Nestumdau as tu svoriu, nes man nereikia daug raumenuku, uztenka kiek turiu. Daugiau dirbu ant koju, daugiausiai praleidziu sporto saleje ant begimo takelio. 

  9.  

    Šiaip jo nėr tolko iš dalies. Wa tikiuosi G2 žaidimas bus geresnis negu vakar prieš Dignitas all in nededu vakar dėjau ir vos nepavedė omg :D

    175b8340b649b18b8c0801b0def65fa9440.png

     

    Na tikrai, Property gali duot vaizdu. Sitas game tikrai 50/50% nebus lengvas. Ir paskui bus verkimu kad prapisot ir t.t. Geriau ignoruot tokius game. Viena ir kita komanda panasaus lygio... Tai sekmes.

  10. Cia yra daugelis supportu (nevisi)

    CbjVnhp.jpg

    Ir jus norit pasakyt, kad orianna ar anivia yra supportai?

    9WGT811.jpg

    EzMgoIs.jpg

    As kalbu kas yra zaidziama ir kas yra viable, o jusu debiliskus lux supportus tik bronzoi ima.

     

     

    Na baikim , jeigu bronzei gauni supp, ir tu zinai kad neiscarrins taves, ka  daugiau imti? Lux imi. Nes gali su ja iscarrinti.

     

    O Jau aukstesniam elo, tikrai nebus debilas ir neims, lux supp. Annie dar Annie, arba zyra. Jeigu moki zaist uz ja. Jeigu jau nemoki nereikia vadint kad bronzeriai zaidzia tik. Nesam mes patys auksto elo, kad vadint kitais bronzeriais. 

     

    Annie, gera vien delto kad cc turi del supp. ir Jama. O ne kad bronzeriai ir t.t..t. 

     

     

    Aisku cia visi diamondiniai ir moka zaist ir neims annie kokiam diamond, nes ji shudina ir t..t.t Tiesiog nemokam uz ta champ zaist gerai ir sakom kad ji shudina. 

     

     

    P.S Kaip jums naujas čhampas ? Man tai toks labiau į trollinimo čhampas. Paskui vėl verks kad trollina ir t.t.

×
×
  • Sukurti naują...