Eiti į turinį

Sasha_Bellyj

Nariai
  • Turinio skaičius

    340
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Sasha_Bellyj

  1. Ką daryčiau kitaip, būdamas pagrindiniu serverio administratoriumi.

                 Rugpjūčio 22. Anksti ryte atsikėlęs, prisijungiu į serverį ir gaunu žinutę nuo pagr. administratoriaus Tautrimas_Juska, kad Admin_Bumeris dėl laiko stokos ir atsibodusios rutinos atsisako pagr. administratoriaus statuso. Juška nusprendė, kad vienas jis su pareigomis nesusitvarkys ir todėl  po ilgų apmastymų ir dvejonių, iš daugelio kandidatų remiantis mano puikia veikla būnant adminstratoriumi išsirinko mane.

                 Iš pat pradžių likau šiektiek nesupratęs, galbūt ne man buvo skirta ši žinutė, bet... T`Juska patikino, jog tai ne sapnas, aš tikrai dabar esu vienas iš pagr.administratorių didžiausiame sa:mp serveryje Lietuvoje. Mažumėlę atsikvošėjęs, pradėjau mastyti, kad serveryje žūt būt reikia permainų ir aš būsiu jų iniciatorius.

                 Po savaitės, po ilgų derybų su J`Juske ir po didelio triūso, žaidėjai prisijungę ryte buvo apstulbe. Visi likusieji darbai (kurie dar nebuvo gavę) gavo naujas bazes, buvo įdėta pati naujiausia anti-cheat, bei anti-ddos sistemos. Po ilgo laiko žaidėjai vėl su dideliu noru ėjo į mafijas, nes žinojo, kad karai bus sąžiningi, tap pat žygiavo į teisėsaugą, nes žinojo, kad treniruotėse ir turnyruose visi bus su lygiomis teisėmis ir grįžo dar daug daug žaidėjų, kurie manė, kad jau niekada jokiu būdu nebegrįš į serverį, nes dabar jis saugus ir atviras visiems.

×
×
  • Sukurti naują...