Eiti į turinį

Erka_Rudovv

Nariai
  • Turinio skaičius

    5.211
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Erka_Rudovv

  1. normalus zmogus raso ka nori nes dabar zodzio laisve taip kad ka noriu ta rašau

    Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei tai būtina apsaugoti žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privačiam gyvenimui, dorovei ar ginti konstitucinei santvarkai.

    Laisvė reikšti įsitikinimus ir skleisti informaciją nesuderinama su nusikalstamais veiksmais - tautinės, rasinės, religinės ar socialinės neapykantos, prievartos bei diskriminacijos kurstymu, šmeižtu ir dezinformacia.

    Lietuvos Respublikos Konstitucija

    II Skirsnis, 25 straipsnis.

     

    Aš nežinau kiek tau metų (Nors bandai pasirodyt protingu), gal ir nieko tokio, kad tu to nežinojai, tiesiog logiškai reikia galvoti. Kokia laisvė pas mus nebūtų, vis tiek yra apribojimai ir mes negalim daryti ko norim (Žudyti žmones pvz.). 

  2. Pasiziurek i save is sono, kokias nesamones esi prirases, ir apgalvok viska, nevykeli

    Argumentai, supranti aš moku dar prie teiginio parašyti argumentus. Ir kiek rašau, kiek net su tavim kalbu, pažiūrėk kiek aš panauduojau keiksmažodžių, kiek kartų įžeidžiau kažką. Dėl to gal ir negaunu nei įsp. nei banų. Rašykit protingai ir viskas bus gerai. Aš nemėgstu konfliktus, tai nereikalingi freepostai. Bet toks jausmas, kad jūs be jų gyvent nemokat.
  3. Ooo, koks comebackas (kaikas nesupranta kodėk tiek daug angliškų žodžių, o gi dėl to kad nesu lietuvis ir nevisada žinau kaip lietuviškai pasakyt ką noriu, bet sarg'e kažkaip keistai tai supranta). Bet kaip ir sakiau truksta farmerio :D Mano mėgstamiausi hateriai, kurie geriau rašys visišką nesamonę, bet toliau bandys kažką tai įrodyt <3 myl

  4. nusišnekėjai kaip reikalas m8

    Galima gi tiesiog paaiškint. KDA - Kills/Deaths/Assists, tačiau kai skaičiuojamas bendras KDA, kill'ai=assistai. (Kills+Assists) / Deaths. Jeigu rezas tavo 4-2-6, tai tavo bendras KDA = (4+6) / 2 = 5.

    nvm, aš niekada nelošiau dėl KDA, aš lošiu tik dėl pergalės.

  5. damn too smart, jeigu kda uz tave geresni turiu, daugiau minion surenku nu tai aisku kad moku lost, tu nemoki ir ant kitu stumi, beto moket lost ir laimet game visai kiti dalykai, nes zaidi dar su 4 zmonem o ne vienas, taip kad kita kart pats galvok pries pradedamas malt suda su savo nesamonem

    AAAAA, maaaa eyesss, ką tu darai su manim?!  :lol: 

     

    Kad tu geresnis už mane, nereiškia, kad tu moki lošti :D Gal pagaliau suprasi... Iš kur čia tokia logika vapšė? Aš išvis bad esu, dauguma čia žaidžia geriau už mane. 

    "Oh fck my KDA on RandomChampion better than Rudovv, so I'm so good at this champion!" KAS PER LOGIKA  :o 

  6. Tai pats sakiai, kad niekas nemoka o kai pasake, kad už tave turi geresni K.D.A su Zed tai jau flamint pradėjai

    Taip, aš pasakiau, kad niekas nemoka, tarp jų ir aš. KDA man nieko nerodo, pls... Aš pradėjau flamint??? Tu rimtai bent skaitai ką aš rašau? Ar tiesiog pats sugalvoji? Aš čia ramiai atsakau, nežiūrint net kaip jis su manim kalba.
×
×
  • Sukurti naują...