Eiti į turinį

James_Shine

Nariai
  • Turinio skaičius

    186
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė James_Shine

  1. Sveiki visi , pas mane yra viena problema gal kas nors galite padėti ? 

    Atsisiunčiau gta 5 tačiau kaip jau noriu paleisti jį man visada išmete Social Club.... Kad reikia registruotis ... 

    Ką  man šioje situacijoje reikia daryti ačiū kas padės :)

     

    Sveikas, norėjau sužinoti kokia tavo operacinė sistema. Tačiau jei turi Windows 7 arba 8/8.1 operacinę sistemą, ne problema.

     

    Tau reikia atsisiųsti visų pirma crack, jei skaitei pirmame puslapyje:

     

    Štai Patch'o Magnet linkas (Torrent)

     

    magnet:?xt=urn:btih:5176f14b435486f6adea196a6d9e4072c61c7ed2&dn=GTAV_patch-v2.exe&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.coppersurfer.tk%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.leechers-paradise.org%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969

     

    Atsisiųsk, instaliuok ir jau bus nucrackintas, tačiau tau reikia prieš žaidimą instaliuoti visas programas reikalaujančias šiam žaidimui.

     

    http://www.nosteam.ro/index.php?topic=3086.msg

     

    5edd6cbc7d4082fff5c39d60a1b53860187.png

     

    Jei turi visas reikalaujančias programas, tiesiog instaliuoji patch, installiacijos direktorija nuvedi iki savo GTA V direktorijos.

     

    Pabaigus installiuoti turėtų žaidimo icona atsirasti ant darbalaukio, kaip ir viskas :)

  2. Išleistas jau ir ant 8,1, aš jau žaidžiu, tuoj sutvarkysiu temą

     

    pzdc, o aš sau spaudinėju refresh migtuką, pagaliau... jau galvojau persirašyti į windows 7 , del šio žaidimo :D dbr visas dienas nolaifinsiu, ne del pačios įstorijos, bet del pačio žaidimo, kokios grafikos ir pnš ;d jau ant xbox 360 perėjau ;/

  3.  

    Visų pirma pasakyk (Steam/Non-Steam) ? 

     

    Visų antra (Jei Non-Steam) Atsisiųsk cracką, 3DM. Pačioje temos pradžioje bus atsiuntimas.

     

    Atsisiuntęs įkelsi visus failus į savo GTA V deriktoriją, isirašysi installer aplankale installą.

     

    Tuomet sukelsi crack į GTA V deriktoriją ir paleisi per Launcher su 3DM iconą, tai tik tiek :), jei kas nors nepavyko - sakyk.

  4. O kažin nėra gta5 ant 32bit?

     

    Dėja, nėra.

     

    P.s juk gali persirašyt, upgrade padarai, neištrini savo atmintinės, visi failai lieka, o tu sėdi su 64 bit operacine sistema, tik del viso pikto pasidarai backup'ą. Bet aišku čia jau priklauso nuo tavo procesoriaus, ar taip galima padaryti

  5. Mmm, Murphy, iš kur siunteis cracką jei nepaslaptis? Kokie pas tave Windows?

     

    Krč galim jau panikuoti, nes crackas ant win 8 win 8.1 neveikia TIK ANT WINDOWS 7 . Taip pat ir aš negaliu paleisti, crash.

     

    Tačiau jau kalba, jog greitu metu veiks ir ant Windows 8/8.1

  6. Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Siūlau padaryti "Vortex" Lenktynes, startas būtų /tpkalnas, o pabaiga - raudonas tiltas tarp Las Venturas & Los Santos Susijungimo. Tektų po juo perplaukti. Dalyvautų 10~16 žmonių, taip daugiau konkurencijos ir žymiai linksmiau. Pirmosios 3 Vietos gautų tam tikrus prizus. Pralaimėjusiems paguodos prizai.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Siūlau padaryti dviračių lenktynes, būtų tam tikras atstūmas, kelyje pasitiks visokie sunkūmai, kurių turėsite padaryti, tai barikados, skylės, angarai, angos per kurias turės peršokti / įšokti. Dalyvautų taip pat 10~16 žmonių, būtų žymiai linksmiau. Galimėtų pasirinkti ar su mountain bike dalyvauti ar su Bmx dviračiu. 

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Komandinė estafėtė, komandos lyderiai būna patenkami per loteriją, loterijoje laimėje lyderiai turi per savaitę arba mažiau pasirinkti savo komandos narius, tam tikrus žmones, išviso turi būti 5 žmonės (Taip pat ir lyderis) Šioje rungtyje turės parodyti tam tikrus savo vairavimo, skraidymo, bėgimo, šaudymo įgūdžius, nes joje nereiks vien tik ieškoti, o gali būti paįvairinta tai: nušauti, nuplaukti į kokia olą ar panašiai. Komanda galėtų kalbėti "Teamspeak 3" programėlę ir kalbėti tarpusavyje, taip palengvins žaidime rungtį. Lyderis vadovauja. Bus parengtos tr.priemonės, komandos būtų iškart paleidžiamos, bet su skirtingomis misijomis, kol galiausiai per tas užuomenas atvyksta iki tam tikro objekto pabaigos. Kad nebūtų sekimo ar panašaus sukčiavimo.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Neseniai žaidžiau žaidimą: "GTA 5" Ir jame mane nustebino režimas: Rally. Taigi siūlau padaryti ir Sa-mp žaidime, šiame serveryje, sistema labai įdomi išskirtinė ir neeilinė, kaip paprastos lenktynes, o čia labiau paįvairinta, komandoje turi būti 2 dalyviai, visos komandos gaus vienodus automobilius, tinkama transporto priemonė: "Sandking" Taigi, su šiomis transporto priemonės po /sk komandos, visos komandos pradeda startą. Vairuotojas nežino kelio, tačiau informatorius žino, šalia jo sėdintysis informuos vairuotoją į kurią pusę važiuoti, į dešinę ar į kairę, tiesiai ar atgal. Informatorius gaus trasos žemėlapį, bet jo negalės atskleisti vairuotojui, sužinojus, gręsia diskvalifikacija. Kiekviena komandą turėtų gauti po "Teamspeak 3" Kambarį, kuriame komandą bus. Vairuotojas turi klausytis ką sako Informatorius, Informatoriui būtinas mikrofonas, o vairuotojui tereikia šios programos. Sugalvota trasą turėtų įveikti kas pirmas. Pirmieji nugalėtojai laimi tam tikrus prizus.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Pirštų myklumo rungtis, šioje rungtyje būtų tam tikras dalyvių kiekis. Šio renginio vedėjui prireiktų tik chronometro, vedėjas parašo sakinį, o dalyvis turi tai kuo greičiau atkartoti / parašyti.

    Varžybos vyksta invidualiai. Kiekvienam atskirai, kadangi iškiltų tam tikrų problemų jei didelis kiekis žmonių pradėtų visi rašyti tam tikrą sakinį. Už klaidas taip pat skiriamos mažos baudelės, tai +5 sekundės ar panašiai.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Klausimėlis. Šioje rungtyje vedėjas turi užduoti tam tikra skaičių klausimų, pirmasis atsakęs teisingai gauna viena tašką ir taip iki 10 taškų, žmonių kiekis turėtų būti didelis.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Parašiūtų rungtis. Šioje rungtyje renginio vedėjas turėtų labai aukštai užkilti, aukščiau nei lėktuvai pakyla, nežinau kaip, bet viskas įmanoma.  Pastatytu tam tikra platforma ant kurios būtų sukviečiamas didelis kiekis žmonių, ar tai interjieras ar kažkas panašaus, bet kad būtų atviras įšėjimas. Parašiūtininkai gali pradžioje ir skrydyje naudoti Esc > Map funkcija. Tačiau linksmiausioji dalis, kad paspaudus Esc migtuką tavo konkurentai gali pralenkti tave, kadangi su Esc migtuku sustoji, o kiti parašiūtininkai skrenda toliau ir naudoja retesnę proga pasinaudoti žemėlapiu.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Tai "Hunter" arba "Hydra" rungtis. Dalyviai po vieną gauna tam tikrus naikintuvus, iš kurių turės šaudytis, paskutinis išlykęs nesusprogęs laimi prizą. Taisykles sugalvotų rungties vedėjas, uždėtų /bega ar panašiai, kad žaidėjai nesukčiautų.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Ši rungtis - Klausimo. Reikėtų dviejų pasakotojų, kurių klausytusi visi dalyviai, galbūt tai radijos stotis, galbūt "Teamspeak 3" programėlė. Pasakotojai turėtų pasakoti kokia išgalvota įstorija (Savo) Taigi turėtų būti dvi įstorijos, kurias pasakotų viename pokalbyje - taip sudarant didelę "Košę" dalyviai turi klausytis vieno pasirinkto balso ir stengtis išklausyti visą istoriją. Dalyviai turi kuo labiau, išsamiau atpasakoti / parašyti įstorija kas vyko. Mažiausiai padaręs klaidų (neišsiklausimų) laimi prizą.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine

    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Na ši rungtis labiau mąstymo, bei žinojimo apie sarg.lt serverį. Ši rungtis išsiskyria tuo, kad dažniausi event būna drift, drag ir taip toliau, o šioje rungtyje reikia kuo daugiau žinoti apie sarg.lt serverį. Serverio Pagrindinis Administratorius pasakytų vieną klasuymą ir pirmas teisingai atsakęs gauna tašką arba kokį prizą.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Tai Nrg-500 Lenktynės, motociklai būtų pastatyti ant aukšto dangoraižio, lenktyninkai leistusi nuo aukštai ant kokio pastato, o tarp tu pastatų būtų finišo linija. 3 Vietos būtų apdovanojamos prizais.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Komandinis labirintas, būtų labai didelis pastatytas labirintas, starto pradžioje komandos būtų paleistos į labirintą, pirmoji komanda išėjusi iš labirinto, laimi varžybas, laimėjimą nulemia geras komandinis darbas tarpusavyje. Komandos veiktų išvien.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Lipimas į aukštį ant šieno blokų, tai linksmas event, esu kažkur matęs, kad lipi kaip ant kokių laiptų ir vis aukštyn kažkiek atstūmo duoda ginklus (Beizbolo lazdas, Granatas, Molotov'us) Ir dalyviai juos gali panaudoti prieš kitus užlipant pirmam, bokštas būtų didelis ir kuo aukščiau užlipus nuo vieno ant kito nušokimas būtų didesnis ir būtų vis sunkiau. Pačioje viršūnėje 3~5 žaidėjai gauna prizus.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Tai viena iš sarg.lt misijų, laikymasis ant plokščių, kurios krenta. Kai vienas žmogus žaidžia, tai labai nuobodu, bet kai labai daug žmonių žaidžia vieną žaidimą, tai kurkas žymiai linksmiau. Būtų 3 etapai kaip ir misijoje, rungties bei plokščių nebereiktų statyti, nebent didelis žmonių kiekis netilptų, tad reiktų statyti kurkas dydesnį.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Tankų kovos, manau šioje rungtyje niekas negalėtų sukčiauti uždraustomis programomis ir tai būtų labai sąžininga. Galėtų būti kovos komandinės, kadangi tankai labai greitai susišaudomi, tad daugiau kompanijos būtų neprošal.

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: James_Shine
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Ši rungtis panaši kaip praita, tačiau tai RC lėktuvėlių kovos, seniau, kuomet buvau mažesnis ir žaidžiau dar Gta San Andreas žaidimą (Ne Multiplayer) Būvo viena iš mano įdomiausių misijų tai RC lėktuvėlio misija, su juo reikdavo nušauti lėktuvus, mašinas ar kitus objektus. Tad siūlau, kad tai būtų perkelta į mūsų serverį, tai galėtų būti didelis lėktuvėlių kiekis ir visi žaidėjai šaudytusi vienas į kitą, kol paskutinis išlieka.

     

     

    Prašyčiau mano įdėjų nekopijuoti, ačiū :)

×
×
  • Sukurti naują...