Eiti į turinį

Orlandas_Murey

Nariai
  • Turinio skaičius

    138
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Orlandas_Murey

  1. Žaidžiu sarg labai senai, pradėjau jau labai senai (kitaip žinomas esu kaip Luknis_Lukrecijus). Kadaise daug savo laiko praleidau teisėsaugoje, teko paragauti ir valdžios darbo ( gal kažkas ir prisimins), tačiau poto, pradėjau žaisti nepastoviai ir veikla kardinaliai pasikeitė. Pradėjau (tuo metu dar unikalią, daug kam nesuprantamą) veiklą: nekilnojamo turto ir transporto prekyba. Pirkau  ir iki šių dienų tai darau , viską kas tik įmanoma, buvo ir sunkumų, kitaip tariant kritimų žemyn, parduodant už gerokai mažesnę sumą, nei pats mokėjau, tačiau "laimėjimai" viską atperka, o tai tik suteikia dar didesnį norą užsiimti šia veikla. Tokia rutina galutinai užbūrė įsigijus pirmąją sabrę, t.y. +- 2011 metais ( seniau jos kainavo beprotišką sumą). Na, o pagrindinė priežastis  kodėl tai darau, tai, jog tai tarsi azartinis žaidimas, kai "laimi" pinigų ir turtų skonis nenumaldomai prašo tai tęsti.

    • Už 1
  2. Pliz, nenusišnekėkit. Bronzej tiesiog jūs god'ai, tai ir niekas neflame'ina. O gold'e nk gero padaryt negalit, tai ir prasideda flame'as.

    Aš pats gold'e ir daug pralaimiu, bet pats kaltas.

    tai aš nesakau, kad flamina ant manęs, absolučiai flamina tarpusavį, dažniausiai aš tiesiog tas žmogus komandoje, kuris nelenda į jokius konfliktus ir žaidžia savo žaidimą, įsiskaityk ką rašiau, ne apie žaidimą, o apie patį flaminimą.

  3. kokie dar papildai, nusisneka vapshe. visu pirma jei nori priaugt svorio tai nustok sportuot, nes kalorijas visas sportuodamas isnaudoji ir nieko nepriaugsi, reikia kad ju perteklius kune pasiliktu. o efektyviausia tai butu padaryt tai koki menesi ar du beveik nieko nevalgyk - nu zodziu labai mazai valgyk, aisku svoris dar daugiau nukris, bet po to staigiai pradek ryt belekiek kiek tik telpa ir kuo kaloringesni maista, tada viska ka buvai numetes labai greit ataugsi ir dar dasimes dafiga svorio (nes organizmas del buvusio bado stengsis kuo daugiau prikaupti riebalu, kad atejus sekanciam tokiam badui(tokia zmogaus fiziologija) butu labiau pasiruoses, bet jei tokio bado nebebus, tiesiog busi priauges svorio kaip kad ir norejai), tik jokiu budu nesportuok ir stenkis kuo maziau aktyviai judet, kad kuo daugiau suvartotu kaloriju liktu nepanaudotu ir tiesiog automatiskai priaugsi svorio, kaip kad ir norejai

    Manau, kad ne taip supratai. Jis nenori būti storuliu, tiesiog žmogus nori priaugti raumeninės masės, tad jokiu būdo neklausyk Kesto :D Jis tik apie vieną dalyką nusimano.

     

    O kalbant apie autoriaus klausimą, tai tau papildai nepadės, svarbiausia žiūrėk maistą - valgyk daugiau angliavandenių, panašiai tiek pat ir proteino, taip pat pakelk riebalų skaičių, gali kokį kokteilį pasidaryti kartas nuo karto, bet geriau maistą valgyti, negu papildus ir kokteilius gamintis, nes nemanau, kad ten gausi iš papildų kažką ar iš kokteilio kur negautum bent vienam geram valgyme, ten tuose papilduose ir yra medžiagų, kurias turi maistas, tad patarčiau nešvaistyti pinigų ir eiti prie maisto, o šiaip tai dar salėje sportuok labiau į masę t.y. max 8 pakartojimus kiekvienos serijos daryk, labiau į jėgą gali susiorentuoti, o jei taip jau nori tų papildų - tai kreatiną gali pabandyti, kaupia vandenį, tai masės turėtai gauti ir jėga pakiltų, kas leistų dar labiau raumenį apkrauti, tai tiek. Sėkmės sporte ir svarbiausia mityboje.

  4. Mano balsas atiteks - naujajai sistemai. Vis dėl to naujesnė - yra naujesnė. Visuose projektuose ji gyvuoja ir gana atsiperka. Pamažėtų žmonių burių, kurie priešiškai nusiteikę prieš kitą asmenį, ir jam deda „-rep“, o to pasekoje pamažėtų pykčių.

×
×
  • Sukurti naują...