Eiti į turinį

Breznevo_Antakiai

Nariai
  • Turinio skaičius

    28
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Breznevo_Antakiai

  1. Bet tikrai negali paimt tyliai ir ramiai be jokių "Išsišakojimų" išeit, reikia čia parodyt kas per aš ir t.t. Leavinat lai leavinkit nereikia čia reikštis, neužtenka prašyt Leavinu ir viskas tai reikia dar kažkam kažką blogo padaryt... Čia tipo "elitas" tai jau "Vierchai"... Prieš Vyteni nieko neturiu bet kam taip kelt bangas reikia...

    1. Breznevo_Antakiai

      Breznevo_Antakiai

      pakrapstyk ir palaizyk ducheli pirma pats jiem nardei kai lmfao is armijos drk ismete dabar juskai nardai ciulpiziau tu kurwa

    2. (Žiūrėti 3 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. Ko jūs čia visi verkiat? Du vaikai išėjo, visiems tik geriau. Abu prasileido banus forever serve ir nebegrįš niekada, džiaugtis reikia. Vėlgi pamatome kokie žmonės yra iš tikrųjų :) atsilaisvino dvi vietos kitiems žmonėms. Nereikia čia verkti.

    1. Breznevo_Antakiai

      Breznevo_Antakiai

      zdarov city, as pirmas pazystamui acc atidaviau leavinau visi is paskos as kietas )))

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Ko jūs čia visi verkiat? Du vaikai išėjo, visiems tik geriau. Abu prasileido banus forever serve ir nebegrįš niekada, džiaugtis reikia. Vėlgi pamatome kokie žmonės yra iš tikrųjų :) atsilaisvino dvi vietos kitiems žmonėms. Nereikia čia verkti.

    1. Breznevo_Antakiai

      Breznevo_Antakiai

      e kas cytus ziures? Vincas? ok as pries jy nieko neturiu bet kaip gali zmogus ziuret cyterius kuris mafijos/gaujos expy turi lygiai tiek pat, kiek tu kartu turejes sexo - 0?

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...