Eiti į turinį

Robka_Gangas

Nariai
  • Turinio skaičius

    21
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Robka_Gangas

  1. zjbs. free blistas uz cheat kuri nenaudojau..  Gaila, kad zaidejai kurie nera sukciave su cytais atsiduria blistuose, keista, bet jau tikejausi, kad blistas bus, nes buvo zmoniu, kurie gavo bet nesukciavo. Todel pamaniau , kad tikimybe nemaza bus tas pats su manim. Tai paliubomu kazkokia podstava, nes inv tikrai nenaudojau. Ziurint video pats maciau, kad tikrai kulkos kazkaip keistai limpa, net nezinau kaip tai pakomentuoti. Galimas dalykas, kad rellas naudoja cleo skriptus, tipo fake aim ir inv, tipo kurie prigauna kita zaideja, situ failu cia nekelsiu, galit patys pasieskoti ju intike pilna, ypac rusiskose svetainese kurie kelia gta sa modifikacijas ivariais. Pasakysiu tik tai, kad jokio inv nesu gyvenime naudojes ir nenaudosiu. Nebandau cia teisintis nes viskas jau nuspresta. Labai gaila, kad butent taip neteisetai viskas isejo. Bet kaip yra sakes mano draugelis Kestas_Smaukauskis "Ieskok teisybes visur tik ne Sarge" Deja.. bet tai tikra tiesa. :D

    Aciu uz demesi. FUCK RELL

    Peace niggaz.

     

     

  2. Zjbs.. tokio dalyko kaip inv niekad kompe neturejau ir nenaudojau bet gavau uz tai bana, as axujeju jeigu tai kas atseit uzfiksuota siame vaizdo irase bus dar pripazinta jog sukciauvau, nes inv niekad neturejau ir nenaudojau..

     

  3. Zjbs.. tokio dalyko kaip inv niekad kompe neturejau ir nenaudojau bet gavau uz tai bana, as axujeju jeigu tai kas atseit uzfiksuota siame vaizdo irase bus dar pripazinta jog sukciauvau, nes inv niekad neturejau ir nenaudojau..

     

    1. Robka_Gangas

      Robka_Gangas

      Ne, del tokios smulkmenos /verkti, rekti teamspekuose, kaip tai darai tu, tikrai nereikia. Juk sargas yra tik zaidimas. Tau tai yra neatsiejama gyvenimo dalis, kurioje kaip sakai jausmus isreiksti gali komandomis /verkti issirekti teamspeake, nes tai tau vienintele priimtina erdve kurioje tu gali parodyti visa save. :) O del to bano tiesiog gaila, kad taip isejo ir tiek. Free banas.

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Zjbs.. tokio dalyko kaip inv niekad kompe neturejau ir nenaudojau bet gavau uz tai bana, as axujeju jeigu tai kas atseit uzfiksuota siame vaizdo irase bus dar pripazinta jog sukciauvau, nes inv niekad neturejau ir nenaudojau..

     

    1. Robka_Gangas

      Robka_Gangas

      Robka_Tupac. Medikuos su jo sedziu ten. O su situo kariavau, kai tame kazkur isidarbines esu..

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Zjbs.. tokio dalyko kaip inv niekad kompe neturejau ir nenaudojau bet gavau uz tai bana, as axujeju jeigu tai kas atseit uzfiksuota siame vaizdo irase bus dar pripazinta jog sukciauvau, nes inv niekad neturejau ir nenaudojau..

     

    1. Robka_Gangas

      Robka_Gangas

      ne dzin, kai tikrai zinai, kad esi nekaltas ir nieko nenaudojai. ps cia mano antras acc.

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. cia as vienas duxas?

    1. Robka_Gangas

      Robka_Gangas

      Juk zinai, kad ne vienas, tava negras visada su tavimi, visada uz tave :)

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Jai kas norit lošt nba live 2005 su realiom komandom, šių laikų žaidėjais vyksta registracija y nauja turnyro sezona http://www.nba.revolution.lt/

    1. Robka_Gangas

      Robka_Gangas

      O tai kodel NBA live 05 zaidziat tarpusavi online? Ta prasme, kodel nelosiat naujesniu NBA zaidimo versiju? Nes 05 live jau zaidimukas senukas yra. Pamenu pats kazkada 06 ir 08 live kapojau.. geri laikai. Bet juk jau dauguma geimeriu perejo i 2k. Jus tikriausiai vertinat lb oldschoola, senus zaidimus ir as megstu palost :)

    2. (Žiūrėti 3 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...