Eiti į turinį

Auriis_Acme

Nariai
  • Turinio skaičius

    38
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Auriis_Acme

  1. Turi išleisti, mačiau pora lietuvių kurie sakė, kad įkėlę buvo į torrentus, tik nežinau kur, lyg ir į linkomaniją, bet už kokių 2 valandų pašalino, bet buvo tokių snukiu kurie spėjo parsisiūst.

  2. O dėkui vyrai, būtinai pasižiurėsiu ir tikrai nepagailėsiu tų litų jei patiks, nes matau, kad filmai nėra tie naujausi, tai bus dauguma nematytu. Beje, žalgirieti, kur redirected lietuviškai galima rast?

  3. Sveiki, tie kurie žiūri daug filmu ir nori užsidirbt sarg jevrų, parašykite čia kuo daugiau gerų filmų, ir už kiekvieną atsižvelgiant į filmo kiekybe, duosiu jūm litu :) Nenustebkit, kad dauguma iš jūsų pasiūlytu filmų būsiu matęs , nes nebūna tokios dienos, kad nepažiūrėčiau bent 1 filmo, tai esu peržiurėjęs labai daug :)

     

     

  4. iš vis filmai.in galėtu neatnaujint serijų su prof. igrasinimu, nes yra tikrai daug žmoniu, kuriem nepatinka, aš pvž tokius serijalus žiūrint, tikrai mieliau girdžiu visus tuos rycka99 ir kitus iš TRL komandos, arba bent jau galėtu padaryt, kad būtu ir su prof ir su mėgėjišku.

  5. Serialas su geriausiu ratingu pasauli.

     

    The walking dead

    Breaking bad

    the 100

    the flash

    terra nova

     

    best serialai ;]

    The 100, ir The Flash kaip ir minėjau, peržiūrėti, beje The Arrow už tuos abu populiaresnis, bet whatever. O dėl breaking bad, tai nežinau, kažkaip noriu kažko kitokio šiuo metu, bandžiau žiurėt walking dead, bet yra vienas prof balsas kurio pakęst negaliu , jei įdomu per filmai.in ištrauka pažiurėk , išgirsi :D O dėl Terra nova, žiuriu, kad tik vienas sezonas yra, ir tik 13 serijų, tai bandysiu žiurėt kas gausis.

×
×
  • Sukurti naują...