Eiti į turinį

James_Trivette

Nariai
  • Turinio skaičius

    19
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė James_Trivette

  1. Nemokamas suris tik tavo subinej.

    As tuo tave patį nemokama padarysiu

     

    Beviltiški post'ai, tokie patys kaip ir jų autoriai.

     

    kiek trojanų gausiu kartu?

     

    Negausi jokių trojanų, nes nieko siųstis nereikia

    neina vieno, bet ir nemokamai nieko negausi

     

    Esu garantuotas, kad tu net nebandei ir tik freepostini be jokių argumentų. Restock'as jau kito mėnesio pradžioje ir dar yra laiko norint gauti USB flash'ą jau kitą mėnesį. Aišku galima nieko nedaryti ir nieko negauti, tai čia jau kiekvieno asmeninis pasirinkimas pasinaudot proga ar ne.

     

  2. Norite gauti 16GB USB Flash nemokamai? Jums tereikės 15 dienų! Kiekvieną dieną tai užtruks tik po 10 sekundžių, nereikės pildyti daugybės registracijų ar kitų formų, ir visa tai nemokamai!  

    Registruojantis per šią http://gokano.com/ref/121cn4sB nuorodą Jūs iškarto gausite 2 taškus, tas reiškia, kad jums reikės tik 14 dienų norint gauti nemokamą 16GB USB Flash.

    Jei vis dėl to neapsiribosite 16 GB USB Flash, visada galite siekti tokių nemokamų prizų kaip Playstation 4, iPhone 6 ar net Macbook Air, viskas priklauso tik nuo Jūsų!

  3. Pamiršk Lenovo, seniai jau baigėsi Lenovo laikai, jau geriau Acer nei Lenovo.

  4. Sveiki, užsimaniau nusipirkti ps3 konsole. Ir mane domina toki klausimai:Ar ant ps3 žaidimus loši per interneta yra nemokamai? ar reikia mokėti už kai kuriuos žaidimus lošiant per intera? :)

    Online ant PS3 yra nemokamas. Tačiau jei planuoji piratauti, verčiau rinkis XBOX 360, nes su PS3 piratavimas yra brangesnis ir kiek sudėtingesnis (nebent jei rinksiesi senesnio modelio Slim konsolę).

  5. Tu čia freepostini ar ką? Bl klausimas tai geras, ar pc yra vintiliatorius, pasakyk, tokį pc, kuriam nėra.

    Nesi girdėjęs apie pasyvų aušinimą? Žinoma mažai tikėtina, kad čia būtų toks variantas, bet tai tikrai nėra neegzistuojantis dalykas ar kažkoks stebuklas.

  6. tai kad pns jos visos ryja.. visom 3 uzteko corsair cx430 maitinimo bloko :DD

    Pagal gamintojo duomenis: GTX 960 rekomenduojamas maitinimas mažiausiai 400W, R9 280 - 550W. Maksimalus TDP GTX 960 - 120W, R9 280 - 250W. Taigi skirtumas yra ir ne mažas.

  7.  

    Sw all, reikia patarimo jūsų dėl VGA kokią pirkt, suma būtų apytiksliai 200€ (+ - 30). Pats esu nusižiūrėjęs GTX 760. Būtų gerai jei savo nuomones argumentuotumėt.

     

    Vienareikšmiškai R9 280 pvž http://www.skytech.lt/gvr928wf3oc3gd-gigabyte-radeon-280-3gb-gddr5-384-bit-hdmi-dvi-minidp-p-185556.html

    Tiek GTX 760, tiek GTX 960 visapusiškai pralaimi prieš R9 280 visuose testuose. R9 280 vienintelis minusas (jei tai galima pavadinti minusu), kad reikia galingesnio maitinimo, nei 960.

  8. Sveiki, taigi atsinaujinai kompiuterį. Ir šiandien kaip tik atsisiunčiau Counter Strike Global Offensive (čia mano vienas iš galingesnių žaidimų kurį dar spėjau išbandyti), ir kai pažaidžiu jį kokias 2,3 minutes, ventiliatorius pradeda garsiau veikti, o po kokių 20 - 40 minučių kompiuterio dežės viršus būna karštas, ir poto išsijungia pc. Tai čia problema, kad neužtenka maitinblokio vatų ar dar gali būti ir kita problema ? Pc spec : Nvidia Geforce GTX 750 1 gb, AMD FX-3600 3.5 GHz, 8 gb ram 1600 mhz. Maitinimo bloko yra 500 vatų. Tai va :

    1.Kame čia problema ? 

    2.Kiek vatų maitinimo bloko man reikėtų ?

    500w turėtų užtekti jei maitinimo blokas nėra noname, bet kad nekiltų abejonių parašyk tikslų maitinimo bloko modelį. Kitas atvejis, kad greičiausiai problema bus aušinime, kas mano nuomone yra labiau tikėtina.

×
×
  • Sukurti naują...