Eiti į turinį

Saidas_Workoutt

Nariai
  • Turinio skaičius

    63
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Saidas_Workoutt

  1. geras vasios atsakymas, prajuokino net :D

     

  2. NGPT - 3mėn darbo, sėkmės visiem, laikas mesti visus žaidimėlius. Dekui kas palaikė, o naujiem ngpt linkiu nepasiduot :) Kaunietis out !! sya

  3. Nepilna mėnesį valdžiau 100proc, o Kaunietis visada ejo už Grove Street, nežinau kodėl tu manęs nemėgsti, bet žinau tik tiek kad išsigandai kad ir Arturas_Quick su 0 sedės, nes nuo pat pirmos dienos daužėm į vienus vartus, o trėtu būti atvirkščiai nes masė jų naudai pirmomis dienomis, bet nixuja, nu KRČ JASNI esat. 4 dienos liko iki mėnesio ir nušalino :))

  4. Nepilna mėnesį valdžiau 100proc, o Kaunietis visada ejo už Grove Street, nežinau kodėl tu manęs nemėgsti, bet žinau tik tiek kad išsigandai kad ir Arturas_Quick su 0 sedės, nes nuo pat pirmos dienos daužėm į vienus vartus, o trėtu būti atvirkščiai nes masė jų naudai pirmomis dienomis, bet nixuja, nu KRČ JASNI esat. 4 dienos liko iki mėnesio ir nušalino :))

  5. Nepilna mėnesį valdžiau 100proc, o Kaunietis visada ejo už Grove Street, nežinau kodėl tu manęs nemėgsti, bet žinau tik tiek kad išsigandai kad ir Arturas_Quick su 0 sedės, nes nuo pat pirmos dienos daužėm į vienus vartus, o trėtu būti atvirkščiai nes masė jų naudai pirmomis dienomis, bet nixuja, nu KRČ JASNI esat. 4 dienos liko iki mėnesio ir nušalino :))

    1. Saidas_Workoutt

      Saidas_Workoutt

      Geras Direktorius buvau.O tokia kaip Kaunietis abeliai blt viska supisa

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. DPKT vaidmuo serveryje, tai grynai vaikų darželio policininkas. Todėl užbaigsiu savo konkursą administratoriams, ir Jūsų džiaugsmui su Gazu traukiamės. :)

    1. Saidas_Workoutt

      Saidas_Workoutt

      Krc Sargas RIP Ir fsio ekonomika zlugo, dar blt Koks Jive gaus dpkt tai ka sage 50zaideju zais dwj oll LEAVE

    2. (Žiūrėti 44 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. DPKT vaidmuo serveryje, tai grynai vaikų darželio policininkas. Todėl užbaigsiu savo konkursą administratoriams, ir Jūsų džiaugsmui su Gazu traukiamės. :)

  8. Kokių game gali pasiūlyti? be samp mc ir cs:go??

×
×
  • Sukurti naują...