Eiti į turinį

Viskasbus_Blogai

Nariai
  • Turinio skaičius

    56
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Viskasbus_Blogai

  1. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

  2. Tas jausmas kai užsimanai nusimyžt, nueini iki tualeto, pradedi myžt ir pamatai, kad dėl kažkokių neaiškių priežaščių meži dviem srovėm, kurios viena nuo kitos pakankamai toli ir kad ir kaip besistengtum jos per toli kad sutilptų i tualeta abi, tad norom nenorom kažkuri viena varo pro šalį ant žemės, o tu nustot myžt negali, nes tuomet skaudės šlapimtakius, o myžalai vis nepaliaujamai plūsta ant žemės, todėl tu turi žūt būt nedvejodamas operatyviai priimti sprendimą. Vienintelis dalykas, kuris gali išgelbėti, tai šalimais esanti vonia, tačiau kad nukreiptum myžalus į ją, kuri yra už pusantro metro nuo tavęs, vis tiek tarpe tarp tualeto ir vonios teks aukotis ir apmyžti grindis, tačiau tai maža žala, palyginus su tuo, kas būtų, jei viena iš dviejų srovių nepaliaujamai trykštų ant žemės, tad tu vardan ramybės aukojiesi ir perkeli savo myžimą į vonią, kad tik kuo labiau sumažinti nuostolius ir saugiai užbaigti myžimą...

    Na o po to aišku vis vien laukia grindų valymas.

  3. Tropeciniai, jums gal jau galva nuo to kompo išsilydė ar ką? točnai matosi, kad naudojo čytus o čia dar lojat kaip šunys, gausit proga nuo pc dabar bent pailsėt.

  4. Tropeciniai, jums gal jau galva nuo to kompo išsilydė ar ką? točnai matosi, kad naudojo čytus o čia dar lojat kaip šunys, gausit proga nuo pc dabar bent pailsėt.

  5. Duoda priziuret mafiju gauju chyterius, tokiam kuris pora kartu mafijuose gaujuose buves, sarg.lt

     

  6. Duoda priziuret mafiju gauju chyterius, tokiam kuris pora kartu mafijuose gaujuose buves, sarg.lt

     

  7. Duoda priziuret mafiju gauju chyterius, tokiam kuris pora kartu mafijuose gaujuose buves, sarg.lt

     

  8. Jau net filmavimai savęs nepadeda ... 

  9. Jūs invalidai, vieni ant kitų stumia, mėto į šaukyklas nuotraukas, jūs galvojat įdomu čia kažkam? Suaukit jūs *******, supraskit kad sargas ne visas gyvenimas. Kokį sukūrė žmogų toks ir yra nieko jūs nepakeisit, normalus tas tropecas, lygis, ir visi tie ant kurių stumiat, jūs tik įrodot eilinį kartą kad esat dalbajobų dalbajobai, darydami tokias nesamonęs. PEACE. :)

  10. Jūs invalidai, vieni ant kitų stumia, mėto į šaukyklas nuotraukas, jūs galvojat įdomu čia kažkam? Suaukit jūs *******, supraskit kad sargas ne visas gyvenimas. Kokį sukūrė žmogų toks ir yra nieko jūs nepakeisit, normalus tas tropecas, lygis, ir visi tie ant kurių stumiat, jūs tik įrodot eilinį kartą kad esat dalbajobų dalbajobai, darydami tokias nesamonęs. PEACE. :)

×
×
  • Sukurti naują...