Eiti į turinį

Voduf_Cornow

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.988
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Apie Voduf_Cornow

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • VIP
    Yra
  • Adminas
    3 lygio
  • Namas
    *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Paskutiniai profilio lankytojai

49.727 profilio peržiūros(-ų)

Voduf_Cornow pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

2,5k

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Voduf_Cornow

  1. Eventas perkeltas per vieną dieną į priekį dėl dalyvių trūkumo

     

    1. Arunce_Krusty

      Arunce_Krusty

      2 eventai per vieną dieną, are you ok?...

    2. Fokus_Marokus

      Fokus_Marokus

      Padarykite, kad jau laimėję žaidėjai galėtų dalyvauti ir kituose event'uose. Į blist'ą turėtų patekti tik tie, kurie piktybiškai neprisijungia į event'us arba jiems trukdo.

    3. Matas_Ammo

      Matas_Ammo

      prieš 3 minutes(-ių), Fokus_Marokus rašė:

      Padarykite, kad jau laimėję žaidėjai galėtų dalyvauti ir kituose event'uose. Į blist'ą turėtų patekti tik tie, kurie piktybiškai neprisijungia į event'us arba jiems trukdo.

      Tai jei tu jau laimėjai, leisti kitiems laimėti, dėl to taip padaryta. 

    4. Arunce_Krusty

      Arunce_Krusty

      @Matas_Ammo į serverį nesusirenka 100 žmonių, į eventą užpildė mažiau nei 50 žmonių, reikia daryti reformas...

    5. Matas_Ammo

      Matas_Ammo

      Nu tai kas, tu pažiūrėk į prizų kiekį ir tai paversk į eurais. Db jei nebūtų to blisto ir vienas ir taspats laimetu, butu idomu kitiems dalyvaut?

    6. Matas_Ammo

      Matas_Ammo

      Dėl to ir yra tie blistai, kad galėtu kiti kažką gauti. Aišku niekas nedraudžia varyt su kitais acc, tai čia jūsų nuožiūra

    7. Fokus_Marokus

      Fokus_Marokus

      Esmė ne laimėjimuose, o žaidėjų skaičiuje. Kaip ir Aruncė minėjo, žaidėjų yra labai mažai ir jų vis labiau mažėja. Prie to pačio nesusirenka ir dėl to, kad laimėtojai įrašomi į blist'ą. Visų event'ų laimėti jau laimėjusiems žaidėjams tikrai nepavyks, bet iš kitos pusės, nematau, kas čia blogo ir vėl dalyvauti laimėtojui? Juk tokie event'ai vyksta tik kartą per metus. :12_slight_smile:

    8. Matas_Ammo

      Matas_Ammo

      Niekas jų nedraudžia daryti ir kas mėnesį, bet tsg visi, tiesa sakant, tingi užsiimti tuo, dėl to yra tradicija tuos eventus daryti gimtadienio savaitę. O pats savo vietoj, dalyvautum ir stengtumeis, o laimetu tie patys žmonės, įdomu būtų? O tas žmonių kiekis įtakos nedaro, juk visi užaugam ir pradedam užsiimti savais reikalais, o tam laikui skirti nebėra, o ir kažko naujo panori.

    9. Fokus_Marokus

      Fokus_Marokus

      Aš tokio pobūdžio event'us dariau tikrai ne kartą, o ir į blist'ą tikrai nedėjau už laimėjimus. Protingiau tada padaryti, kad žaidėjai, kurie laimėjo bent 2 kartus, nebegalėtų dalyvauti, panašiai kaip dabar su rastomis gimtadienio dovanomis serveryje. Nors kaip minėjau, tai yra labai nedidelė tikimybė laimėti 2 ar 3 event'us. Na, bet čia jūsų sprendimai, tik pasakau, jog visiškai nenustebau, kodėl nesusirinko reikalingas žaidėjų kiekis:16_relieved:

    10. Matas_Ammo

      Matas_Ammo

      Tai manai del kelių žmonių nesusirinko ten max kiekis? Tai tavo mąstymu, tu varytum už 2 žmones ar kaip? Na ir tavo pamąstymas atitinka, tai dėl ko dabar iškėliai dramą. Jei laimi, tu jau savo priza gavai. Tai kokios čia bėdos? O ir pasikartosiu, ne dėl blist nesusirenka, o dėl to, kad visi buve žaidėjai jau užaugo ir tam laiko nebėra, kad žaistu.

    11. Arunce_Krusty

      Arunce_Krusty

      O jūsų idėja su sargu ateityje, palikti merdėti nepridedant jokių naujovių ir melžiant žaidėjus už paslaugas, jų neatpiginant....

      Mano supratimu kitais metais serveryje nežais net 50 žmonių :57_cry: O pasaulyje žmonių nemažėja, todėl atmazai, kad žmonės užaugo ir nežaidžia tiesiog neveikia. Susidomėjimas pačiu serveriu mažėja...

    12. Matas_Ammo

      Matas_Ammo

      Pačiu žaidimu labiau mažėja. Juk viskas kuriasi ir atsinaujina, išeina nauji žaidimai, atsiranda galingesni kompiuteriai, todėl tokio tipo žaidimai maloniau žaidžiasi prie naujesnių žaidimų. Tik nesakyk, kad va osrs kiek pilna žaidėjų, bet tai juk mmo, visai kitoks žanras. O ir ne tik sarge nebėr daug žaidėjų, atkreipk demesi i kitus projektu, kurie irgi buvo zaideju topuose su 300-400 žaidėjų, o dabar surenka vos 50, tai pagalvok išnaujo.

    13. Domas_Sliuuzas

      Domas_Sliuuzas

      Juškos toks nurodymas, jo ir prašykit @Fokus_Marokus

    14. Modva_Ruba

      Modva_Ruba

      Susipizdinkit dabar visi dėl tu eventų

    15. Kornelijus_Kornis

      Kornelijus_Kornis

      @Fokus_Marokus Ne Ammo čia nusprendė, ne jam ir įrodinėk. Toks dalykas padarytas pagrindinės administracijos.

    16. Ernestas_Poker

      Ernestas_Poker

      Jūs tikrinkit skundus nebazarine

×
×
  • Sukurti naują...