Eiti į turinį

Petras_Qatro

Nariai
  • Turinio skaičius

    27
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Petras_Qatro

  1. Spėk kokią vietą užims LT eurovizijoje ir gauk 25 kreditus, jei atspėsi. Spėk atsakymu į šią būseną.

  2. Ble kuo toliau tuo labiau save duhinat. Kazkoks lavonas nuotraukas Ruges uzsimane tai ikiso pimpala ten ir platina kokia sliuha ta Ruge kurva kas per degradu servas kad tik pazemint panas kuriu ir taip mazai sitam serve yra. Vienas numete kitas kaip dalbajobas kietas ale nori pabuti,koks jausmas turi buti jums kaip ant jusu atsisuktu viskas taip ypac tas Erikas kur ta nuotrauka bande 2 dienas gaut.

  3. Ble kuo toliau tuo labiau save duhinat. Kazkoks lavonas nuotraukas Ruges uzsimane tai ikiso pimpala ten ir platina kokia sliuha ta Ruge kurva kas per degradu servas kad tik pazemint panas kuriu ir taip mazai sitam serve yra. Vienas numete kitas kaip dalbajobas kietas ale nori pabuti,koks jausmas turi buti jums kaip ant jusu atsisuktu viskas taip ypac tas Erikas kur ta nuotrauka bande 2 dienas gaut.

  4. Sveiki, gal galite paskaičiuoti kiek man valiutos išeitu? http://i.imgur.com/ffMz3qf.jpg

  5. Gerb. SARG Filosofai, man reikia jūsų išminties, kadangi nesuprantu šito anekdoto prasmės, jis skamba taip: Žmogus pasiema telefoną ir paskambina bei sako norėčiau užsisakyti takelį, pašnkovas iš kito galo taip pažiūri pažiūri ir sako kolkas neturime laisvų takelių, skambintojas sako, blemba vėl į baulingą paskambinau. - Tai va taip skamba anekdotas, paaiškinkit man kitą "takelio" prasme, iš anksto ačiū.

    1. Petras_Qatro

      Petras_Qatro

      O jeigu plačiau? Skambina ir nori užsisakyti durų kilimėlį?

    2. (Žiūrėti 5 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. TRV is visu darbu Geriausia.

    1. Petras_Qatro

      Petras_Qatro

      Best darbas kuris yra pelningiausias. TRV už krovinį 2k, pro pasienį pravaryt -200, /tpd - 1000, na lieka 800 ir koks vienas ar du taisyti - 1000. Sveikinu TRV už krovinį gauna -200

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...