Eiti į turinį

Dwayne_smith

Nariai
  • Turinio skaičius

    39
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Dwayne_smith

    1. Dwayne_smith

      Dwayne_smith

      tu kurwa duxe pydaraste blet vos infarkto negavau pimpale tu ačkarike kurwa lopeta ** kas tav e maza muse blet močia kai pise iš plitos tai ** kurwa vos sirdis nesprogo... **

    2. (Žiūrėti 15 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  1. kurva pasakysiu cyrusui padalins jum milijonu nebedosinkit jus tik manes bbd atsibodot jau, naxui as cia ta pav emiau, nereikejo man cia gryst i sita dalbajobyna, tie sampiniai niekada neuzauks, cia paskutine mano valdzia, atbunu tas dvi savaites ir ate ate naxui cia uzsipiskit jus su savo booteriais tais, kazkada vistiek isgaudys jus, apsimokesit pora stukyciu euru tai ir pc ir tave pati mama parduos man atrodo.

  2. kurva pasakysiu cyrusui padalins jum milijonu nebedosinkit jus tik manes bbd atsibodot jau, naxui as cia ta pav emiau, nereikejo man cia gryst i sita dalbajobyna, tie sampiniai niekada neuzauks, cia paskutine mano valdzia, atbunu tas dvi savaites ir ate ate naxui cia uzsipiskit jus su savo booteriais tais, kazkada vistiek isgaudys jus, apsimokesit pora stukyciu euru tai ir pc ir tave pati mama parduos man atrodo.

×
×
  • Sukurti naują...