Eiti į turinį

Rain_White

Nariai
  • Turinio skaičius

    274
  • Prisijungė

Pranešimai parašė Rain_White

  1. Į dieną serveryje dažniausiai praleidžiu pusę dienos, veikla jame buna įvairi, dirbu kokį nors darbą, laisvu laiku pašaudau į teisėsaugos pareigūnus, nuo jų pabegioju, sugavus ir pasodinus į kalėjimą dažniausiai einu lavinti šaudymo įgūdžių į kalėjimo šratasvaidy arba tiesiog prabunu AFK. Geranoriškai padedu žaidėjams su iškylusiais klausimais, misijų ar pasiekimų įvygdymais. Buna, kad tiesiog vakarais važinėjuosi gatvėmis, stebėdamas kaip kiti bendrauja įvairiuose chat'uose. Ši veikla man patinka, kadangi pats ją susidelioju niekam netrukdomai. 

    • Už 1
  2. Aš pagrindinis šio serverio savininkas?

    Taigi pabandykime išsivaizduoti apie kitokį SARG.LT serverį, kuriame žaidėjai galėtu atsipūsti nuo realybės ir pajausti tikrą virtualaus gyvenimo skonį.

    Manau daugelis man pritars juk pagrindinių serverio savininkų geranoriškas bendravimas, bei aktyvus pagalbos suteikimas serverio žaidėjams yra geriausią, nuo to atsiranda ir žaidėjų motyvaciją toliau žaisti serveryje ir siekti jame savo tikslų. Dabartinė serverio ekonomika nėra itin gera, kadangi daugiau nei pusę serverio žaidėjų nebevertina turimų pinigų, daugelis juos tiesiog dalina kitiems, kiti nenorėdami siekti užsidirbti savo pinigus, aukoja realius pinigus ir gauna virtualius milijonus už kuriuos perka įvairius bustus, transportą ir daugelį kitko. Mažas darbo užmokestis, panaikinimas emigracijų į serverį/patirties pirkimas/pinigų pirkimas už realius pinigus, pradžiai suteiktu žaidėjams motyvacijos daugelį laiko dirbti, bei stengtis norint nusipirkti tam tikrą transportą, bustą ar panašiai, emigracijų ir serverio patirties taškų panaikinimas būtų tik į naudą, žaidėjai taipogi siektu ir stengtusi kuo daugiau pasikelti patirties norėdami dirbti savo norimą darbą. Pradėkime nuo serverio administratorių pirkimo privilegijų, daugelis juos perka tik sau norėdami išpešti naudos, tačiau nepagalvoja apie tų privilegijų paskirtį. Dabar garsiai pagalvojus apie serverio administraciją, kurį turėtu bausti žaidėjus už serverio taisyklių nesilaikimą, dažnai patys tas taisykles pažeidžia naudodami neleistinas modifikacijas kurios suteikią pranašumą prieš kitus.. Manau sprendimas yra panaikinti administracijos pirkimą ir pradėti juos rinkti forume, galbūt yra tokių, kurie norėtu geranoriškai prisidėti prie serverio gerovės padėdami kitiems, bausdami žaidėjus už taisyklių nesilaikymą, tačiau neturintis galimybės nusipirkti privilegijų [suteikus privilegijas, bei joms nusižengus žaidėjui jos būtų nebesuteikiamos serverio ir žaidėjų labui]. Pakalbėkime ir apie dabartinį mafijų/gaujų veiksmą serveryje kuriame daugiau nei pusę žaidėjų naudoja neleistinas programas kurios suteikią pranašumą prieš kitus norėdami lengvai laimėti karą, nesilaikant pagrindinių taisyklių. Dabar nebe tie 2010 metai kuriuose manau nebuvo apsaugų nuo visų [aim, inv, sob], tačiau dabartiniais laikai yra ir lengvai galima su tuos susitvarkyti tik reikia noro ir motyvacijos iš pačių serverio savininkų. Sutikit su manim, juk už dabartinį šį serverį yra geresnių tiek savo turimomis sistemomis, įvairovėmis ir maketuotais darbais kurie galėtu nukonkuruoti šį serverį, tačiau tiek laiko gyvavęs serveris apipiltas ištikimais žaidėjais lengvai nepalūš ir tes veiklą dar daugelį metų, bet ką čia kalbėti apie 2010 metų serverį ir dabartinių laikų su naujausiomis modifikacijomis. Daugiau labai neišsipliesiu apie įvairias serverio sistemas kurias kūrčiau aš, manau mano papasakoti dalykai irgi yra itin svarbus serveriui ir jo likimui.  

  3. Sveiki.

    Tarkim įkeliu savo norimus objektus į savo daromą darbą, galutinį rezultatą keliu į savo GM ir bunant toliau man tų mappintų objektų nerodo, privažiavus arčiau juos pradeda rodyti. Kaip sutvarkyti šį dalyką?

    Mappinu tikrai ilgai, tačiau su tuo nesu susidūręs. 

×
×
  • Sukurti naują...