Eiti į turinį

Lukrecija_Lietuva

Nariai
  • Turinio skaičius

    461
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Lukrecija_Lietuva

  1. :DDDDD kur kurva teisybe avigalviai jus ? Parase Chaosas teisinga ppk,pateike irodymus,ir tie istryne papeikima,gal eikit jus na sulinde tai Lukrei i sikna kaip kokie.meduoliai mergos nemate,nera teisybes jau tame sarge,Vasia irgi sulindes jai i sikna,meduolis krv,kaip ir Pistoleta nusalino uz nieka taip ir cia prineres istryne ppk,manau nepasiaiskinsi tiesiog istrinsi visa sita,meduolis,kur teisybe? Ogi nera jos,kaip supistam seime cia viska sau ir saviem darot,o kiti px nors ir irodymus normalius ikele,nors turejo gaut isp,bet jum px sulinde i sikna mergai nardot.

    1. Lukrecija_Lietuva

      Lukrecija_Lietuva

      Šiandien jis IŠVYKĘS, aš taip pat, o RYT jis ruošis kontroliniui, o RYT aš jau būsiu AKTYVI. 

    2. (Žiūrėti 28 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. :DDDDD kur kurva teisybe avigalviai jus ? Parase Chaosas teisinga ppk,pateike irodymus,ir tie istryne papeikima,gal eikit jus na sulinde tai Lukrei i sikna kaip kokie.meduoliai mergos nemate,nera teisybes jau tame sarge,Vasia irgi sulindes jai i sikna,meduolis krv,kaip ir Pistoleta nusalino uz nieka taip ir cia prineres istryne ppk,manau nepasiaiskinsi tiesiog istrinsi visa sita,meduolis,kur teisybe? Ogi nera jos,kaip supistam seime cia viska sau ir saviem darot,o kiti px nors ir irodymus normalius ikele,nors turejo gaut isp,bet jum px sulinde i sikna mergai nardot.

    1. Lukrecija_Lietuva

      Lukrecija_Lietuva

      Kitą kartą pasiimsiu pc būtinai, kad galėčiau ne su draugais laiką leist, o sargą žaist. 

    2. (Žiūrėti 28 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. :DDDDD kur kurva teisybe avigalviai jus ? Parase Chaosas teisinga ppk,pateike irodymus,ir tie istryne papeikima,gal eikit jus na sulinde tai Lukrei i sikna kaip kokie.meduoliai mergos nemate,nera teisybes jau tame sarge,Vasia irgi sulindes jai i sikna,meduolis krv,kaip ir Pistoleta nusalino uz nieka taip ir cia prineres istryne ppk,manau nepasiaiskinsi tiesiog istrinsi visa sita,meduolis,kur teisybe? Ogi nera jos,kaip supistam seime cia viska sau ir saviem darot,o kiti px nors ir irodymus normalius ikele,nors turejo gaut isp,bet jum px sulinde i sikna mergai nardot.

  4. Sėkmės tau, Lukrecija. :)

  5. Davem 2m, kad pasijuoktu :D Ant galo pas ji mama atejo :D
  6. Davem 2m, kad pasijuoktu :D Ant galo pas ji mama atejo :D
×
×
  • Sukurti naują...