Eiti į turinį

Gangsteris_Gangsteriukas

Nariai
  • Turinio skaičius

    46
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Gangsteris_Gangsteriukas

  1. Kalnieti, tu suvoki jog direktorius gali rinkti tik jam patikimus įgaliotinius?

    1. Gangsteris_Gangsteriukas

      Gangsteris_Gangsteriukas

      Kastecki, yra du skirtingi dalykai - pavaduotojas ir įgaliotinis. Įgaliotinį gauna žmonės siekdami jo, pavaduotoja gauna dažniausiai draugai, taip kad dėl to dviejų metu stumdymo direktoriaus nusišnekėjai.

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. kaip suzinot savo klausyma sampe. prisijungiau kitu intiku ir pamirsau atsakyma

    1. Gangsteris_Gangsteriukas

      Gangsteris_Gangsteriukas

      Parašyk klaidingai, tada sakys suvest emailą ir ten parašyk savo emailą, ateis klausimo atsakymas. Jeigu nepameni tai tada sarg.lt/lost

  3. Aš nesuprantu, ko jūs stumiat ant to Freizerio ? Teisingai daro, kad gaudo čyterius. Nereikia naudot nesąmonių, nereikės ir verkt, kad jis neva "ožys, kaziolas" ir t.t. Tiems, kurie nenaudoja, arba tiems, kurių draugai nebuvo pagauti čytinant, tai normalus freizeris ir niekam netrukdo, o kiti isterikuojate, vaiku ji vadinate, nors patys verkiat kaip vaikai. Šaunuolis, Freizeri !!!

    1. Gangsteris_Gangsteriukas

      Gangsteris_Gangsteriukas

      Ai, sumaišiau, galvojau, kad Tu pavaduotojas. Neesmė. Kas čia keisto, kad pačytinau... Blet rimtai ? Jeigu teisėsaugoje, ir gaudytum mafijozą kuris čytina, turbūt iškarto rašytum į /hack ir t.t. o jau kai tave pagauna, tai ožys ir panašiai. Nereikia pačiam prisidirbt, ir nebus kiti kalti.

    2. (Žiūrėti 15 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Aš nesuprantu, ko jūs stumiat ant to Freizerio ? Teisingai daro, kad gaudo čyterius. Nereikia naudot nesąmonių, nereikės ir verkt, kad jis neva "ožys, kaziolas" ir t.t. Tiems, kurie nenaudoja, arba tiems, kurių draugai nebuvo pagauti čytinant, tai normalus freizeris ir niekam netrukdo, o kiti isterikuojate, vaiku ji vadinate, nors patys verkiat kaip vaikai. Šaunuolis, Freizeri !!!

    1. Gangsteris_Gangsteriukas

      Gangsteris_Gangsteriukas

      Toks juokingas iš tikro esi... Ne jis ožys, o tu atsiprašant bukagalvis esi, kad sugebi naudot čytus, būdamas pavu.

    2. (Žiūrėti 15 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Aš nesuprantu, ko jūs stumiat ant to Freizerio ? Teisingai daro, kad gaudo čyterius. Nereikia naudot nesąmonių, nereikės ir verkt, kad jis neva "ožys, kaziolas" ir t.t. Tiems, kurie nenaudoja, arba tiems, kurių draugai nebuvo pagauti čytinant, tai normalus freizeris ir niekam netrukdo, o kiti isterikuojate, vaiku ji vadinate, nors patys verkiat kaip vaikai. Šaunuolis, Freizeri !!!

  6. Aš nesuprantu, ko jūs stumiat ant to Freizerio ? Teisingai daro, kad gaudo čyterius. Nereikia naudot nesąmonių, nereikės ir verkt, kad jis neva "ožys, kaziolas" ir t.t. Tiems, kurie nenaudoja, arba tiems, kurių draugai nebuvo pagauti čytinant, tai normalus freizeris ir niekam netrukdo, o kiti isterikuojate, vaiku ji vadinate, nors patys verkiat kaip vaikai. Šaunuolis, Freizeri !!!

  7. Aš nesuprantu, ko jūs stumiat ant to Freizerio ? Teisingai daro, kad gaudo čyterius. Nereikia naudot nesąmonių, nereikės ir verkt, kad jis neva "ožys, kaziolas" ir t.t. Tiems, kurie nenaudoja, arba tiems, kurių draugai nebuvo pagauti čytinant, tai normalus freizeris ir niekam netrukdo, o kiti isterikuojate, vaiku ji vadinate, nors patys verkiat kaip vaikai. Šaunuolis, Freizeri !!!

  8. Sveikinu, Afigencai, mldc. Gerai, kad tas "kur keičiasi į gerąją pusę" negavo. Sėkmės kariaujant ;)

  9. kur va kas per graudus ErnestaS_Blue,vaiku vaikas,ble paeme ir mane naujoka i jail nuveže ir star pridejo,duxu duxas

    1. Gangsteris_Gangsteriukas

      Gangsteris_Gangsteriukas

      Ok driftingai, pažiūrim db į tavo tą išsireiškimą. Pagal tave, žaisti 14-mečiui sargą yra pamoina ? Tau geriau, kai sėdi 20+ metų toks kaip vasia ir pūna sarge ?

    2. (Žiūrėti 10 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  10. legenda byloja kad paklausus gycio driftingo kodel tu pats sedi prie pc jis atsakys "sergu" ir taip visa vasara iki pat rugpjucio 31d 00:00

×
×
  • Sukurti naują...