Eiti į turinį

Golden_Skeleton

Nariai
  • Turinio skaičius

    8
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Golden_Skeleton

  1.                                                         Ką daryčiau kitaip, būdamas pagrindiniu serverio administratoriumi

     

    c3ed25f70c7cc332f2d7467225a90879454.png

     

    Šiame serveryje žaidžiu apie metus.Šį laiką bežaizdamas radau daug apsurdiškų dalykų.Na o ką aš daryčiau būdamas pagrindinis administratorius?

     

    Iš pradžių, pakeisčiau ekonomiką. Juk dviratis tikrai brangesnis už kepurę. Apvažiuoti visą pasaulį kainuoja mažiau nei nusipirkti automobilį.Paprasčiausias namas brangesnis už vilą.

    Pakeisčiau taisykles, ir visus doserius ir kitus kurie kenkia žaidėjams ar serveriui sudėčiau ip rcon.Dabar pusė skundų forumo yra vien apie ddoserius.

    Daryčiau daugiau event'ų, nes mūs sarg bendruomenė didelė, o joje eventai dažniausia iš pačių bendruomenės narių. Pakeisčiau /varzybos prizus, nes juk visi norim ir siekiam, o už tai gaunam kažkokius 5k xp. Mano galva varzybų top 3 žmonės turėtų gauti daug daugiau. Už 1 vietą 6 valiutos, 2 vieta 100 kreditų 3 vieta 50 kreditų.

    Sukurčiau aktyvių žmonių grupę kurie nuo 8-22 būtų on žaidime ir jiems parašius jie atsakytų į tau iškilusius klausimus, ar padėtų išspresti bėda.

    Manau būdamas bumerio vietoj, su jo smegenim ir skriptinimo galiomis sukurčiau modifikaciją ar skripta kuris leistų treniruotis sporto salėje ir nuo to kiltų smūgio iš kumščio galia bei tavo forma.

×
×
  • Sukurti naują...