Eiti į turinį

Smart_Bone

Nariai
  • Turinio skaičius

    177
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Smart_Bone

  1. Rašykite random skaičiu nuo 1-50 ir 2 random žmonės laimės į SargVizijos bilietą. Plačiau - 

    Pasitikrinkite ar nesikartoja skaičiai. Nes laimės tas kuris bus pirmesnis parašes jį.

  2. Sveikas aš gavau BAN ant serverio nuo sistemos už nieka tiesiog šaudžiau į žaidėją ir poto žiūriu išmetė "server closed the conection" kai antrą kartą jungiausi į serverį rodė, kad gavau IP ban. Jeigu nesunku gal gali padėti?

  3. Sveikas aš gavau BAN ant serverio nuo sistemos už nieka tiesiog šaudžiau į žaidėją ir poto žiūriu išmetė "server closed the conection" kai antrą kartą jungiausi į serverį rodė, kad gavau IP ban. Jeigu nesunku gal gali padėti?

  4. Sveikas aš gavau BAN ant serverio nuo sistemos už nieka tiesiog šaudžiau į žaidėją ir poto žiūriu išmetė "server closed the conection" kai antrą kartą jungiausi į serverį rodė, kad gavau IP ban. Jeigu nesunku gal gali padėti?

    1. Smart_Bone

      Smart_Bone

      Aš cj Bumeris nori užsikalt daugiau šaibu tai, net netvarko tos nesamonės, kai sistema pati banina už nieka.

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Sveikas aš gavau BAN ant serverio nuo sistemos už nieka tiesiog šaudžiau į žaidėją ir poto žiūriu išmetė "server closed the conection" kai antrą kartą jungiausi į serverį rodė, kad gavau IP ban. Jeigu nesunku gal gali padėti?

  6. Sveikas aš gavau BAN ant serverio nuo sistemos už nieka tiesiog šaudžiau į žaidėją ir poto žiūriu išmetė "server closed the conection" kai antrą kartą jungiausi į serverį rodė, kad gavau IP ban. Jeigu nesunku gal gali padėti?

×
×
  • Sukurti naują...