Eiti į turinį

Saudau_Lenkuss

Nariai
  • Turinio skaičius

    269
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Saudau_Lenkuss

  1. Sveiki norėjau papasakoti ką veikų serverį, pirma prisijungu į žaidimą kaip visados pasisveikinu su draugas, o po to einu į klubo veiksmai kuriamai labai įdomu, nes mano pagrindinis tikslas serverį pasekti direktorių, bet tikrai ne dabar neturiu tam daug, paskui saudau lenkus serverį, kurių tikrai yra daug, paskui nueinu į dm kuriam tikrai būna ką veikti ten tikrai gali gerai praleisti kaip sėdi kalėjime, nors ten daug žmonių būna bet atsirado vienas kitas, žmonių kuris tikrai eina dm, o paskui dar mėgstu žvejoti nes, ten tikrai gali praleisti įdomiai laiką nors, serverį tikrai yra daug veiklos man labiausiai patika mafijos gaujos nes, daugiausia veiksmo buna galima pašaudyti užimti bazė, o gaujos veiklai tikrai irgi įdomi gali užimti zonas, varyti į grobimus narkotikų ginklų, taigi visai mano serverio istorija negalvokit kad, čia mano vienetinis acc turiu ne vieną tikrai čia ne paslaptis, taigi serverį tikrai galima gerai praleisti laiką yra įdomu darbų taigi sėkmės visiems kas skaitė mano istorija gal kada nors busiu direktoriu o, gal ne čia bus matyt kada nors jeigu sargas liks toks pas įdomus kur bus daug veiklos žmonės. Su pagarbai Saudau_Lenkuss Reikia Pagalbos parašykit į az. Atsiprašau už klaidas rašau per telefonai to ir norėjau baigti geros vasaros mokslų, ir egzaminų.

  2.     2962e33feb109361af080e7ba00528c3146.png


     


    Mūsų klanas, tai patogi ir draugiška vieta, kuria mes ketiname ir toliau tokia išlaikyti, nepamiršdami šio  žaidimo tikslo. Kiekvienas žaidimas turi savo taisykles ir reikalavimus, mūsų klanas, taip pat turi taisykles, kuriomis siekiama išlaikyti žaidimo ir mūsų bendravimo dvasią. Šių taisyklių priėmimas ir pagarba yra kiekvieno dalyvio privaloma atsakomybė. Šiuo atveju mes - ne diktatūra, jei turite kokių pasiūlymų ar pastabų, jūs visada galite į mus kreiptis ;)


    39d5f0a79df39bb51466e552ea981d07355.png


    Į klaną priimami tik lietuviškai kalbantys žaidėjai, ne jaunesni kaip 12 metų, ir nuo 4th. PS. Kviečiame ir jaunesnius, bet tik su sąlyga, kad nebūsite vulgarūs ir neišprusę, stengsitės nevartoti keiksmažodžių ir gerbsite kitus klano narius.


    ŽAIDĖJAS:warior.png


    1. Žaidėjas privalo būti aktyvus.


    2. Klano narys turi išdalinti minimum 300 karių per 2 savaites. Sezono pabaigoje paprašytų karių skaičius neturi būti didesnis nei 2,5x donaitintų karių skaičių. Pvz.: Išdonaitinta 1000, paprašyta ne daugiau 2500. Dauginkit iš 2,5. Tiems, kurie dalina clan warsuose dragus ši taisyklė negalioja.


    3. Klane nedalinami: wall breaker'iai, goblin'ai ir barbar'ai, nebent žaidėjas pats užrašo, kad jam reikalingi BŪTENT šitie kariai. 


    4. Žaidėjai pagal galimybes turėtų siekti padidinti jų trophies skaičių. Minimalus tropfejų skaičius yra 400, turintys mažiau nei minimumą bus šalinami iš klano 


    5. Donaitinam tik griežtai tuos karius, kurių prašo žaidėjai. Prieš dalindami atidžiai skaitome ir jeigu neturime tokiu karių,tai praleidžiame ir nemetame bet ko.


    6. Gaudami donaite mes sakome Ačiū ;)


    7. Tuo atveju, jeigu žaidėjas laikinai negali dalyvauti žaidime, tarkim išvyksta į komandiruotę, atostogų, šeiminynės problemos ir t.t., žaidėjas privalo informuoti klano lyderį arba vieną iš  co-leaders/elder siekiant išvengti pašalinimo iš klano.


    BENDRAVIMAS CHATE:


    1. Chate leidžiamas tik pagarbus, draugiškas bendravimas.


    2. Draudžiami įžeidinėjimai, provokacijos, keiksmažodžiai, grubus ir nepagarbus bendravimas, ypač su merginomis.


    CLAN WARS:


    Bendrosios taisyklės


    1. Pirmos-parengiamosios dienos pusėje lyderis su co-leaderiais pateikia informacija klanui apie puolimo/gynybos politika, kuria vadovausimės kare. Mūsų klanui Per Stiprių priešų nebūna ir klan warsuose dalyvaujama VISADA  ;)


    2. Klano karuose dalinami tokie kariai: Pradžiai Drag (2-4 lvl), tada wizardai (4-6lvl) ir tik gale archeriai arba minjonai (max lvl). Pirmi 5-6 žaidėjai gali gauti Drag (3-4lvl). Visi žaidėjai, kurie turi šiuos karius turėtų dalyvauti karo Donate žemėlapyje. Iki dienos pabaigos visos klano karų bazės turėtų būti užpildytos. 


    3. Žaidėjas PRIVALO padaryti dvi atakas. Miegantys ar neaktyvus žaidėjai Clan Wars bus šalinami iš klano. Negalintys užpult (o mes visi esame žmonės) - turi perspėti leader/co-leader ar elder iš anksto.


    4. Nežinote ar sugebėsite paimti- ne atakuokite. Pasitarkite ir neskubėkite prieš puldami. Klane chate jums visada patars koki priešininką pasirinkti ir kaip geriausiai pulti


    5. Ataka privalo vykti tik visą armiją. (visą armiją, pilis, visi spellai, išsimiegojęs karalius ir karalienė, nebent jie pas jus upgreidinasi)


    6. Visi privalo pasirengti karams. Iki antros dienos - karo dienos, jūsų clan wars baze turi būti gynybos režimu. Tai reiškia, kad TH centre ir klano pilis saugiai stovi taip, kad išvilioti gynėjus nėra taip paprasta, visi gynybiniai pastatai turi saugot TH, du infernai neturėtų stovėti labai arti, kad juos negalėtų  užšaldyti vienu šaldymo spellu. Bent 1 inferno bokštas turi būti nustatytas i multiple režimą.


    7. Pageidautina, kad žaidėjų su 9th clan wars bazes būtų pastatytos anti-hog planu.


    8. Pagarbiai skaitom co-leaderių laiškus ir klausomės patarimų, tik kartu mes galime laimėti. Laiškuose skelbiami ne prašymai, o nurodymai veiksmams.


    9. UŽDRAUSTA pulti tik TH, ar pulti iš savanaudišku pažiūrų tik dėl loot, tokie žaidėjai bus šalinami iš klano. 


    10. Jeigu klanas pralaimi, tai užpulti vistiek yra garbės ir sąžiningumo reikalas. Žaidėjas privalo padaryt du puolimus. Jeigu klanas laimi, tai situacijos nekeičia ir pulti vistiek reikia savo lygio priešininką, besistengiant atnešt dar 1žvaigždę, pult tik dėl loot ar tik TH draudžiama.


    ELDER:


    1. Elderio pareigas apima: priėmimas ir atmetimas kandidatų užklausų į klaną, supažindinti naują žaidėją su taisyklėmis ir kitais klano papročiais, prižiūrėti,kad būtų laikomasi klano taisyklių, ginčų metu elderis atlieka arbitro vaidmenį, išsiaiškina problemą, duoda įspėjimą arba pašalina iš klano.


    2. Elderiu gali tapti žaidėjas kuris yra aktyvus klano veikloje, išsiskiriantis savo veiksmais, požiuriu,kuris atitinka klano taisyklem ir klano tikslams. Elder turi išsiskirti savo dvasia ir sąžiningumu. Vienas iš rodiklių, kad žaidėjas yra aktyvus yra donaite ne mažiau kaip 1000 per 2 savaites.


    3. Žaidėjui gali būti priskiriamas elder klano leader/co-leader sprendimu.


    4. Žaidėjas, kuris nori būti elderiu klane, turi teisę išreikšti savo troškimą vadovui arba vienam iš co-leader/elder. Prašymą nagrinės. Pakartotinį pareiškimai, dėstymai, išmaldos, reikalavimus ir t.t. nėra sveikintina ir yra neigiamas veiksnys, svarstant kandidatus. Lyder/co-leader ar elder neprivalo paaiškinti savo sprendimo priežastis.


    5. Klano leader sprendimu, elderio statusas gali būti pašalintas iš bet kurio žaidėjo, bet kuriuo žaidimo metu jeigu žaidėjas pažeidė taisykles ar tapo neaktyvus.


    CO-LEADER


    1. Co-lyderiu gali tapti žaidėjas, kuris parodė savo organizacinius įgūdžius būdamas elderiu.


    2. Žaidėjas gali būti paskirtas co-lyder tik klano leaderio sprendimu.


    3. Co-lyderis atlieka visas funkcijas kaip ir elderis + dalyvauja svarbių sprendimų priėmime On-line konferencijose.


    4. Klano lyderio sprendimu, co-lyderio statusas iš žaidėjo gali būti pašalintas bet kuriuo metu


    PAŠALINIMAS IŠ KLANO


    Klano taisyklių pažeidimo atveju žaidėjas gauna įspėjimą iš lyder/co-leader/elder, pakartotinu atveju nusižengus taisyklėm žaidėjas bus šalinamas iš klano. Grubių taisyklių pažeidinėjimo atveju lyderis/co-leaderis/elder turi teisę pašalinti žaidėją be įspėjimo.


    Bus pildoma Dar. 


    Komentuoti Draudžiama 


    • Prieš 4
×
×
  • Sukurti naują...