Eiti į turinį

Paulius_Zip

Nariai
  • Turinio skaičius

    374
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Paulius_Zip

  1. prieš 6 valandas(-ų), Bryan_Oconner rašė:

    be šitų nesąmonių nieko negali daugiau įkelt? :D

    Bahuras visai neapsikrauna ir meta ka nori, nes cia random snap, man tai juokas ima kai sarginiai nervinasi, kai kazkas ikele kazka lempisko, nes jie bybi deja :DD

    • Patinka 1
  2. 9/14/2017 at 17:30, Edas_Green rašė:

    pasiziurek kokias nuotraukas deda kiti. defaultiniu modu niekas nededa nes thrash af ;d;d;d

    Nu o tu uždrausk jam kelt, kas ką nori tas tą kelia, nepatinka prascrolini, ar taip sunku? Parduotuvėje į nemėgstamus produktus irgi nežiūri (čia kaip pavyzdys).

  3. prieš 2 valandas(-ų), Bryan_Oconner rašė:

    Supratau, kad nieko nesupratau, kas čia per grafika iš viso, čia MineCraft'ą kapoji?

    O aš supratau, kad supratai, kad nieko nesupratai, ai beje, kam smerkiat žmogų? Kad prastai atrodo žaidimas? Nėra čia parašyta, kad kelti tik ahuenas foto.. Gal kompo geresnio neturi, nu ir ką?

    • Už 1
  4. Nu ka gi, matau daug kas aprašinėja kėliones po pasaulį, todėl papasakosiu kai ką įvairesnio. Einam prie reikalo.  Taigi vieną vasaros vakarą būdami keturiese su Monster_Zipp; Sheep_Ruleszz ir dar vienu draugeliu (kuris nežaidžia sargo) sugalvojom apmėtyt namą kiaušiniais. Žinau dabar tai skamba vaikiškai ir panašiai, tačiau kaip tarėm taip ir padarėm iš didelio neturėjimo ką veikti. Nuvykome su dviračiais iki parduotuves, nesupirkome pakelį ar kaip ten jis vadinamas kiaušinių. Pardavėjom tikriausiai atrodėmė keistai, bet jos nieko nesakė :D. Taigi pradėjome judėti link ''auka'' praminto namo. Mes tryse buvome su sportiniais dviračiais, o ketvirtasis važiavo su tėvo kuris buvo lėtas nepaisant ratų skersmens. Privažiavome prie namo, buvo apie dešimta valanda vakaro, nulipome nuo dviračių, o tas draugas kuris buvo su tėvo dviračiu, jį pastatė kiek nuošaliau, kad spėtų įsibėgėti. Traukdami kiaušinius juokėmės ir net nenutuokėm, kad namo savininkai sėdi terasoje ir mus kaip mat girdi,męs jų nematėm nes tvora buvo gana aukšta. Taigi suskaičiavę iki 3 paleidome kiaušinius namo link ir kaip mat gavome atsaką, pradėjus bėgti parskrido fotelis, taip fotelis ir vos draugo nepritreškė, savininkai pradėjo rėkti, mes kaip mat bėgome kiek įkabindami. Grįžę į savo rajoną pasigedome 4 draugo, kuris pasirodo, nespėjo pasiimti dviračio ir bėgo pėsčiomis :D Pasak jo, jis bandė mus vytis, tačiau pamatęs mašinos šviesas nėrė i krūmus, mašina pravažiavo (mūsų ieškoti). Jis pradėjo eiti link dviračio kuris stovėjo atremtas už kampo kai staiga išgirdo kaip žmogus užlenkė dviračio kojelę ir nusivežė jį į namo (aukos) kiemą. Supratęs, kad jo neatgaus, jis pėsčiomis parbėgo į gyvenvietę. Visi susirinkome, jis viska papasakojo, nusprendėme tėvam nieko nesakyti, tačiau draugo tėvam automatiškai kils klausimas ''kur dingo dviratis'' todėl jis nusprendė, kad jiem sakys, jog jį pavogė. Išaušo nauja diena, jis mum skambina ir sako, kad su tėvais važiuoja rašyti pareiškimą dėl ''dvirčio vagystės'', supratome, kad viskas geruoju kaip planuota nesibaigs. Praėjus savaitei, draugo tėvai gauna skambutį iš to pačio komisariato kuriame jie rašė zajavą. Cituoju komisaro žodžius ''skambiname dėl dviračio, pilkos spalvos, su ragais, buvo pristatytas į komisariatą''. Tai buvo viskas, supratome kuo viskas baigsis, tai buvo tas pats dviratis. Žmonės (namo savininkai) išaiškino visą situociją, pateikė vaizdo kameromis filmuotą medžiagą kaip viskas ir kodėl ivyko.Turėjome jų atsiprašyti, namas jau buvo nuvalytas, todėl to daryti nereikėjo. Dabar esame įtraukti į policijos sarašą ir šiaip dėl to gailimės :D, na bus bent ką prisimti. Nepykit jei privėliau klaidų, ar sakiniai nerišlūs :D Tai tiek, ir bėje nuotraukų neturiu, nes ką ten prifotgrafuosi  :D peace.

    • Už 11
    • Prieš 1
×
×
  • Sukurti naują...