Eiti į turinį

Almis_Diezel

Nariai
  • Turinio skaičius

    31
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Almis_Diezel

  1. Mano manymu piratinius žaidimus galima žaisti tuos,kurie Tau nekrenta į akį,tačiau žaidi tam,jog kažkaip prastumti laiką,o ne dėl to,jog Tau jis patinka. Mano nuomonė tokia,kad jeigu žaidimas tikrai patiko,tai rreiktų nepagailėti ir paremti žaidimo autorius ir kūrėjus,vis dėl to juk tik jų dėka galime žaisti būtent tą žaidimą... Ir kas be ko žaidžiant piratinius žaidimus negaunate tiek update kiek mes kurie esame nusipirkę kaip pavyzdį pateiksiu "Euro truck simulator 2" žaidimą.


  2. ETSMP Galbūt tikrai neblogai susuktas klipukas,tačiau pirmas ir antras nieko gero. Pirmojo video problemos: Visą laiką žiūrint nepamačiau nieko gero,tai yra išvaisčiau kelias minutes gyvenimo tam,jog pamatyčiau kaip jūs važinėjat ant dviračio ir renkatės itemus. Trečiasis video taipogi nieko gero nežadėjo jau nuo pradžių ir toli gražu lyginti pavadinimą ir patį klipą,nes klipe nemačiau nieko juokingo,nejaugi neišaugot iš amžiaus ir "Juokinga",jog motina vaikšto kambaryje,o kažkas komentuoja mano manymu nešvankų ir jau kaip Lietuvos istoriją sena "juokelį"? Žodžiu siūlyčiau nebekurti tokių nesamonių,o kurti tai kas išeina spaudžiu žalią tik dėl ETSMP.


  3. Internetas yra mano filmų,serialų šaltinis. Žinoma klausiama koks būtent TV kanalas,tačiau Tv nežiūriu ir galiu argumentuoti kodėl. Tv programa sudaryta taip,jog 1/3 visos paros laiką yra rodomos reklamos,turbūt daugelis asmenų yra tai patyręs: Žiurint filmą ties pačia intriga nutraukiamas filmas ir tęsiasi 5min reklamą,o internete drąsiai gali žiūrėti kiek nori,kokius nori,kada nori filmus ar serialus. Mano akimis Tv šiais laiakis galima sakyti nebėra toks aktualus dalykas.


×
×
  • Sukurti naują...