Eiti į turinį

Lukas_Valteris

Nariai
  • Turinio skaičius

    725
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

2 Sekėjai(-ų)

Apie Lukas_Valteris

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • XP
    /xp Lukas_Valteris
  • VIP
    Yra
  • Adminas
    1 lygio
  • Darbas
    Teisėsaugininkas
  • Tr. priemonės
    *****

Paskutiniai profilio lankytojai

6.886 profilio peržiūros(-ų)

Lukas_Valteris pasiekimai

Senbuvis

Senbuvis (5/6)

805

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Lukas_Valteris

  1. Čia tiems - kurie tik sugebat tyčiotis. Taip, buvo man tas jaudulys, pirmą kartą tokioje situacijoje buvau ir nieko nepakeisiu. Kaip sakoma "viskam pirmas kartas". Sekantį kartą būsiu pasiruošęs ir bus visai kitaip. Jei jūs esate ale "vunderkindai" - tai pasireiškit, o ne stumkit, nes tik tai tesugebat. Heiterių žinoma visada buvo ir bus, bet jūs rodydami ir stumdami ant manęs ar ant kitų - jūs motyvuojate mus dar labiau stengtis ir siekti savųjų tikslų :)

    1. Erikas_Barca

      Erikas_Barca

      eik tu naxui asile :DD. Siekia jis savo tikslu prie sargo sededamas, nejuokink tu manes :D

    2. Pukiz_Lost

      Pukiz_Lost

      Nekreipk demesio seniukas, viskas zajabys ten buvo.

    3. Lukas_Valteris

      Lukas_Valteris

      O, dar vienas laido riteris, kuris nešioja akinius ir bando kažką primesti. Eik geriau grynu oru pakvepuok ar dar ką paveikt, nes tik per laidą te sugebi stumt, o koks esi realybėj jau papasakojo man apie tave. Kalbant apie tikslus - tai kalbu apie sargo pusę, o ties realybę jau pasiekiau tai ko norėjau. O ką tu pasiekęs? Nieko tu nepasiekęs gyvenime.

    4. Erikas_Barca

      Erikas_Barca

      :DD. Jei galvoji, kad nesioju akinius tai blogai papasakojo. Maladec, kad pasiekei gyvenimo tikslu tokiu metu, tikriausiai tie tikslai buvo labai auskti :)))

    5. Mister_Dariuska

      Mister_Dariuska

      To be honest,jeigu jis dar mokosi mokykloje,gerai mokosi,pabuna su draugais,turi panelę ir jam gyvenime viskas gerai,nieko kol kas nereikia kodėl jis čia negali siekti ko nori?

    6. Lukas_Valteris

      Lukas_Valteris

      Mažiau reikia kreipti dėmesį į tokius "erelius". Jau geriau patylėti, bet pasitaikius progai taip "pist" į galvą, kad nebeatsimintų savo vardo už tą "liežuvį".

    7. Redas_Develis

      Redas_Develis

      Barsa, kibire, slysk nx. Tikslu zmogus turi daug, kodel vienas is ju negali buti zaidime paimti direktoriaus? Ypac jei realiai jam viskas sekas, ir mokslai ir asmeninis frontas? 

      @Lukas_Valteris nekreipk i juos demesio, bando tyciotis nes jaudinais. Wow, normalus dalykas, kas tokiose situacijose nesijaudina? Prisimink, kaip pas tave ateidavo del atranku, kai buvai swatu pavu. Dauguma prakaituodavo del elementaraus klausimo.. Kaip pats sakei, ozins visi, kam nepatinki. Nekreipt i sarginius demesio, nes pz sitie klaunai

    8. Lukas_Valteris

      Lukas_Valteris

      Ooo, seniukas mano :) Teisingai, Edai - jaudulys visai normalus dalykas. Ties sargo atžvilgiu tai, kai buvom visi "žaliukai" ir kai bandėm patekti į pirmąjį darbą su direktoriaus pakvietimu manau daugelis jaudinotes ir prakaitavote, nes begalo norėjote patekti į pirmąjį darbą, kaip aš norėjau begalo gauti savo pirmąjį direktorių.

    9. Kristis_Nutix

      Kristis_Nutix

      Eian tegul tas Barca *****. @Lukas_Valteris nekreipk dėmesio į tuos debilus :) Patis bando pasiekti tuos savo "Įgaliotinius" jau kokius 3 metus ir vis nesugeba :)))

    10. Pepe_Hansen

      Pepe_Hansen

      @Lukas_Valteris , aš asmeniškai tikrai labai sveikinu, kad bent tarp kandidatų patekai, nes čia tikrai ne koks taksistų darbas ir tikrai nelengva patekti net tarp kandidatų. O dėl pokalbio manau kad kiekvienas jaudintusi, tikrai daug kas manau jaudinasi tiek paprastose atrankose į darbus (ypač naujokai serveryje) o tuo labiau į direktoriaus postą. Jaudulys normalus dalykas. Kita kartą pasiseks labiau kai žinosi kad jau taip arti to buvai. #HatersGonnaHate o tu nekreipk dėmesio į tokius nes tokių visada buvo ir bus, tikrai nemanau kad jie kažko pasiekia ar tuo labiau galėtu kadidatuotį į teisėsaugos direktorius. Kandidatai tikrai buvo rimti tad pralaimėjimas šiuo atveju tik pamoka, tam kad būtum pasiruošes kita kartą.

    11. Tom_White

      Tom_White

      Vienas parašė, kad eik tu ir t.t., o kiti tą pačią temą kartoja norintys "įtikti" žaidėjui. Lukai stengeisi tikrai daug, bet pastebėjau jog jaudinaisi. Jaudulys geras dalykas. Kaip ir sakei aš pirmą kartą norėdamas į pirmąjį darbą patekti su pakvietimu irgi labai jaudinausi, nes norėjau dirbti kažką įdomesnio negu paprasti darbai. Tarkim pažiūrėk yra toks darbas ,, Limuzinų Vairuotojai ” už jų kelione sumoki mažiau, bet pas juos keleiviai nelipa, o yra darbas ,, Taksi ” ten pastoviai iškvietimų yra. Na čia priklauso ir nuo darbuotojų skaičiaus, bet aš manau jog tu sugebėsi kažką pasiekti šiame serveryje (kalbu apie galutinos valdžios postą). Sėkmės tau.

    12. Tomas_Borfeit

      Tomas_Borfeit

      Bahurai niekad tokioj situacijoj nebuvę ir bando sustumt, nieko čia nepakeisi. Matyt patys pildė, net negavo kandato ir užpavydėjo. Mažiausiai jaudinkis, viskas okey ;)

    13. Lukas_Valteris

      Lukas_Valteris

      Ne, nu supranti, tarkim 10os klasės kalbėjimas, prakaitas pylė net nuo to jaudulio, dabar 12os tuoj bus, nėra jokio jaudulio, nes žinau kaip reikia kalbėt ir kaip elgtis, tai sekantį kartą jei vėl bus tokia pat situacija irgi sau ramia galva kalbėsiu ir liesiu savąsias mintis. Ačiū tiems, kurie už mane einat, nepamiršiu jūsų :)

    14. Tomas_Borfeit

      Tomas_Borfeit

      Man irgi 10 bus, dar net temos nepasirinkau :DDD

    15. Redas_Develis

      Redas_Develis

      10 klases tai px.. xd dabar va man jau 12 klases kalbejimai, tai va cia teks papluset..

    16. Tomas_Borfeit

      Tomas_Borfeit

      Mum ten 10 klasėj sakė jau planą vien pasidarius išlaikai :D

    17. Tom_White

      Tom_White

      Nu dešimtos klasės dar nieko tokio, o dvyliktos biškutį teks pasistengt :D. Šiaip Lukai už tave aš pilnai, nes matosi kaip norėjai direktoriaus, bet matosi jog toks biški ir trūkčioji na nelabai pasiruošęs būvai.

×
×
  • Sukurti naują...