Eiti į turinį

Martynas_BulIet

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.022
  • Prisijungė

2 Sekėjai(-ų)

Apie Martynas_BulIet

Profilio informacija

  • Lytis
    Nenustatyta

Žaidėjo informacija

  • VIP
    Nenustatyta
  • Adminas
    Nenustatyta

Paskutiniai profilio lankytojai

14.137 profilio peržiūros(-ų)

Martynas_BulIet pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

454

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Martynas_BulIet

  1. NGPT, DPKT susimastykit, tokį kaip afigenas(nevertas didžiosios raidės) renkat 100 kartų ir jie prirašo savo pažadėjimų, kad ten laikys ilgai ir bus įdomų, ir kai pamatom kad po 1mėn atsisako ir vėl atsiranda atranka, atsiranda kitas "sukritėlis" kuris laiko 1mėn ir atsisako ir vėl pradėda pildyt toks kaip afigenas , o jus nedarot išvadų ir renkat juos, už tuos "sukritėlius" 50prc geriau išlaikytu naujesni žmonės nei šitie "sukritėliai" >> Susimastykit <<

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  34 daugiau
    2. Martynas_BulIet

      Martynas_BulIet

      @Enemy_Choke Aš čia nepyktai, bet neperdaug pas tave neigiamų emocijų? kiek mačiau tavo komentarus tu labai daug neigiamumo, pyktumo turi..

    3. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      @Bronius_Sanchez prie ko čia aš ir prie ko čia mano neigiamos emocijos. Tai visiškai ne susieje su tavo skundu DPKT NGPT nariams.

      Įjungiam BRAIN kitą sykį prieš rašant, ačiū.

    4. Martynas_BulIet

      Martynas_BulIet

      @Enemy_Choke Persiskaityk visus savo komentarus, bei šį kuris yra viršui.

    5. Benas_Dancingas

      Benas_Dancingas

      Broniui visi randomai, zjbs. Pisk spaudimo chokai

    6. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      @Benas_Dancingas ateitų į dc padaryčiau tokį spaudimą kad susimąstytų gyvenimą nustot gyvent, čia tai negaliu šaut jam to spaudimo, o tai pasiskūs tiem paičem DPKT kuriuos jis skundžia ir gausiu įsp, o aš to nenoriu žinai. :D

    7. Href_Mafs

      Href_Mafs

      su tokia gramatika laisvauskas

    8. Krusty_Mafija

      Krusty_Mafija

      uz tave parasys cj broniau o dc niekas nepakalbes uz cypliuka

    9. Martynas_BulIet

      Martynas_BulIet

      @Enemy_Choke Va ir tavo neigiamos emocijos, kokį tu spaudimą duotum? dc parekautum? koks nustotu gyvent :DDDD eik žuvim galvas kapot gi Norvegijoi gyveni grnj nesuprantu nafik tie įžeidimai, todėl ir matos, kad tu "vierha" vaidini, nės su tavim bendraut yra neįmanoma, arba labai sunku, nės jeigu apie tave tik pradėdi kalbėt tu iškarto stumt bandai, o kai pats kalbi apie kitus ant tavęs niekas nestumia jautiesi tikras vierhas, kiek kartų esu girdėjas apie tave, kad tu ten vierha vaidini, galbūt čia tau paauglystes požymiai(maroziškumas) pasirodė, nežinau nieko, bet valdykis, nės vapše ant tavęs nieko blogo nesakiau ir tu pradėjai stumti, tai kaip su tavim dar bendrauti, nės ankščiau bendravom nrml be jokių pykčių atėjai ir pradėjai stumti. galiu tau tik tai dabar pasakyti eik na*ui iš vaizdo, man nerūpi, ką parašysi, nės rašysi, kad ten sudaužysi, man visiškai nerūpi tavo tie žodžiai. Persiskaityk.. ir apmastyk savo gyvenimą su tokiais žodžiais... nės rašai kaip koks 9metis kuris bando vaidinti kieteką.

    10. Martynas_BulIet

      Martynas_BulIet

      @Raigyzas_Joker Kas už mane parašys? tu gal nori parašynėt, atsakinėt į tokius kvailus komentarus?? dc ir pats moku kalbėt.

    11. Benas_Dancingas

      Benas_Dancingas

      Niekas jam nerūpi, bet litankes kai supykus boba rašo, nzn nzn svirpliuk

    12. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      @Bronius_Sanchez nu o aš atsakysiu nes noriu tavę panervinti. Visų pirma tu snargliuk mažas nepavydėk kad aš Norgėj gyvenu, nereikia čia man tų tavo pavydos scenų, ir taip žinai kad lt už minimumą dirbsi nes nieko gyvenime nesugebi tik va šhūdus komentuoti. Visų antrą tai manau jog tu net nesupranti žodžio vierchas, ir jį naudoji visą laiką net nežinodamas ką jis reiškia. Visų trečia tai neverk, bendravai pats ir džiaugiasi kad kažką atgal atsakydavau nes antiek sunkiai su tavimi kažkas bendraudavo iš po tavo tos smagios treniruotės:DD. Visų ketvirta tai nemanau ar tau reikia kalbėti pauglystės požymius nes nemanau ar tu išvis kažką apie tai nusimanai, nežinai kaip jie veikia ir t.t. Visų penktą tai ar tau ne graudu kai aš Lietuvoje baigęs dvi klases rašau geriau Lietuviškai nei tu, ir padarau mažiau gramatinių klaidų nei tu? 
      ir taip, mano mielas Broniuk, stumt pradėjau nes vapšie pasikeitei, žmogus kitoks pasidarei, pradėjai čia reikšt savo durnas nuomones apie DPKT/NGPT kaip jie blogai dirba ir kad renka tapatį žmogų. Ir suprantu jog tai visiškai nėra susieję su manimi, bet aš reaguoju į tai ir man yra pajebat supratai? Prašyčiau, neaiškink ką man daryti gyvenime ir t.t, nes tu man ne lygis kad aiškintum šiam pasaulyje. Prieš sakydamas kad aš rašau kaip 9-metis vaikas, manau į savo atsakymus pažiūrėk. 
      @Benas_Dancingas ramink tu šitą @Asilo_galvute, nes jau zapisal jis manę rėkt čia būsenuose.

    13. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      @Bronius_Sanchez Norisi tikėti jog parduotas, bet dėja.

    14. Franklin_Haze

      Franklin_Haze

      nera kam duot valdziu ir taip o kad palaiko menesi tai cia dar normaliai tai kokia esme sito posto

    15. Martynas_BulIet

      Martynas_BulIet

      @Enemy_Choke Kur tu matai pavydą? ką tu žinai ką aš darysiu, kaip gyvensiu, kur gyvensiu, iškur žinai ką aš sugebu, kai tu manęs net nesi mates, kokius dar šudus, dėl tavęs galiu net parašyti šio žodžio reikšmė "vierchas" - kas svarbiausias, įtakingiausias ir pan.

      prie ko čia aš džiaugiausi, kad tu man kažka atsakei, o tas kas norėjo  tas ir nebendravo, todėl nekalbėk, kad kažkas sunkiai su manim bendravo, nės nežinai tu net kas su manim bendrauja nei ką, oho ir tu čia tipo treniruotė tą prisimėni ir bandai kažka įrodyt, kaip gucci,myth,dancingas, galvoji, kad jausiuosi blogai, kad priminei? tikrai ne, dabar žiurėk jei tau kažkas nepavyks ir pradės visi išsipisinėt tai tu džiauksies jeigu taip tai tu tikras dau*as. Dabar įsitikinau, kad su tavim bendrauti yra tikrai blogas dalykas, nės tu esi visiškai nesupratingas žmogus, blogo norintis. Tai eik medalį pasiimti jeigu geriau už mane rašai lietuviškai galvoji man rūpi, kaip tu rašai?.

      Ko tu čia dancingui skundiesi? Dabar paspausk dešiniam viršutiniam kampe mygtuką kuris atrodo X. Keistas tu žmogus

       

    16. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      @Bronius_Sanchez - Na tu ir juokingas personas esi. :DDD Patinka man iš tokių pasijuokti. Taip suvelti treniruotę sugebi manau tik tu vienas. :DD
      Ir beto dancingui aš nesiskundžiu, tik pranešu jog apramintų nes išvis kalbą atrišai.
      Beto esu tavę matęs, per snapą siuntei snukį savo su filteriu ir ką galiu pasakyti, u look like a kiddo.:DDD

      Gerai fsio baigiu jau, nes atsibodo čia rašyti tau tas žinutes. :D

    17. Antanas_Vazonas

      Antanas_Vazonas

      o tu choke nebuwai broniaus korišhas?

    18. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      @Erikas_Metro bendravom, kalbėjom, suėjom, bet dabar viskas pasikeitė. Kad korišhas tai baik tu juokus, nebuvau. :D

    19. Sponke_Black

      Sponke_Black

      @Franklin_Haze kaip tau tokios litankes? :D

       

    20. Franklin_Haze

      Franklin_Haze

      net neskaiciau bbz iseja

    21. Benas_Dancingas

      Benas_Dancingas

      BRONIAU TU ESI IŠSITAŠKĘS KAŽKOKS, ATEIK Į DC, NUPŪSIU AŠ TAVE LAWONAS

×
×
  • Sukurti naują...