Eiti į turinį

Leo_Collins

Nariai
  • Turinio skaičius

    46
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Leo_Collins

  1. visi galvojo, kad rizyne po 3d jau niekas nezais, bet siandien maximuma pasieke, net nnr isivaizduot kiek sarge snukiu butu on, jei bumeris gerai isreklamuotu pinigu rr (pinigu, namu, masinu, NE VERSLU). :DD

  2. PATS GRAUDŽIAUSIAS DALYKAS SARG'E BUS, JEIGU NEĮDĖS ATGAL -REP SISTEMOS. 

     

    Seniau ji buvo ir visiems buvo gerai, visi su gera reputacija ir turėjo gerą reputaciją, tokie kaip Domas_Jive sėdėjo su -1k rep ir BUVO VISKAS GERAI. Ją išėmus dėl dviejų rupūžių, kaip mitkus/kuku ir t.t., prasidėjo TOTALI NESĄMONĖ, nes tokie serverio hate'inami žmonės kaip kuku sėdi su +1k rep ir toliau mėtosi sau +rep iš velniai žino kiek acc. Jau geriau mes jam sąžiningai -rep dėtumėm, ko jis ir nusipelnęs. Duokit man į galvą, jeigu nesu teisi. 

    @Admin_Bumeris, jeigu tau neužteko @Arnas_Anatomys padarytos apklausos su BEVEIK 200 „UŽ“ ir BEVEIK VISAIS „UŽ“ KOMENTARUOSE, tai ko dar reikia, kad įtikinti, jog reikia -rep sistemos atgal? 

     

     

    1. Leo_Collins

      Leo_Collins

      is viso galetu pasalinti ta reputacija, repai turetu buti skiriami uz sukurta turini, o ne kaip vaiku zadimas visiems is eiles deti be priezasties.

    2. (Žiūrėti 16 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Ar reikėtų naujo teleporto /tpvyr? Ir atsitelintumėte prie vyriausybės.

    1. Leo_Collins

      Leo_Collins

      dar tegul padaro /saugizona komandą mašinoms iš vis zajabys bus

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Ei draugužiai padėkit suprast. Koks tolkas pasigirti, kad gavau valiutas ir sakyt, kad kiti paiimė.. Nors žinai, kad donoras buvai ir liksi čia tas pats kas šūdu gimęs gėle nekvepėsi ane Nelsonai?:))

×
×
  • Sukurti naują...