Eiti į turinį

Ruslan_Kozakov

Nariai
  • Turinio skaičius

    117
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Apie Ruslan_Kozakov

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • VIP
    Yra
  • Adminas
    Nėra

Paskutiniai profilio lankytojai

6.645 profilio peržiūros(-ų)

Ruslan_Kozakov pasiekimai

Pradedantysis

Pradedantysis (2/6)

38

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Ruslan_Kozakov

  1. Jei sarge padarai klaidą (žmogišką ar ne) tu tampi du*u, kaušu ir visokiu kitokiu žmogumi. Jei norite, kad kažkas pasikeistų, leiskite savo idėjas reikšti naujiems žaidėjams, skirkite juos direktoriais, o ne tuos pačius, kurie paskui praranda postą nepraėjus nei mėnesiui. Jie gal turi idėjų, tačiau bijo jas reikšti, nes galų gale įsigys daugiau priešų nei draugų. Naujokų nuomonė čia niekam nerūpi ir jau ilgai nerūpėjo.

    1. Andrius_Boos

      Andrius_Boos

      Jei esi naujokas serveryje, reikia būti atkakliam, pavyzdys :  eiti į darbus su atrankom, kai patenki pvz į koki pd, team speak programoje, racijoje bendrauti, parodyti kad moki vadovauti, kai pamatys valdžia kad moki vadovauti ir suburti komanda gali duoti tau igl, vėliau po igl gali gauti pav o vėliau ir drk. Naujokų nuomonė rūpi, tačiau turi pats viska užsitarnauti, niekas už jus nieko nepadarys.

    2. Nojus_Mitkus

      Nojus_Mitkus

      Bet geriausia drk duoti visokiem prakeiktiem "senbuviam" kurie ale viska ismano geriau... Naujoku daug sarge yra, todel reik ziuret i juos, o ne kai db nauji dpkt vel bus kokie sargo elitiniai kuriem tas sargas nusibodes ir sedes kad sedet...

    3. Kazuya_Mishima

      Kazuya_Mishima

      Supranti didžiausia naujoku dalis yra išnaglėje, pasikėle, bei nelabai dar gaudosi serveryje tai dar galu galė tokiam duok direktoriu.. Žinoma visas sargas pradės tikrai kvatotis iki ašaru ir vėl direktoriai keisis kaip kojines.. tad prasmės nematau, bet tokiu naujoku atkakliu labai labai mažai serveryje.. iš dalies sutinku su tavim kad kas antras direktorius skiriamas koks senbuvis ir jie toliau daro savo formulės pagal ju senovinius metodus.. O nuomonės negali turėti jie nes kaip ir sakiau dar nelabai čia ir gaudosi jie.. 

    4. Edvinas_Dyzel

      Edvinas_Dyzel

      Tai kur sakė apie duchus

       

      Tai mane užduchino visas pd 

    5. Mad_Max

      Mad_Max

      Sarge tokio dalyko kaip 'mano nuomone nėra ir nebus

×
×
  • Sukurti naują...