Eiti į turinį

Liudvikas_Ellegy

Nariai
  • Turinio skaičius

    747
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Liudvikas_Ellegy

  1.  Sveiki, savo rašinyje aprašysiu, bei supažindinsiu Jus su savo geriausia, įdomiausia, bei linksmiausia savo turėta vasara. Taigi supratote, jog pagrindinė šio rašinio mintis, ar tema nežinau kaip čia pasakius bus apie mano vasarą, kurioje nutiko įvairių keistų dalykų, nesusipratimų, linksmybių, bei išgyvenimų.

    *

     Taigi pamenu pačią pirmą vasaros dieną.. Atsibudau eiti į mokyklą kaip eilinė mokslų metų dieną, diena buvo ganėtinai graži, švietė saulė. Nuėjus į mokyklą, prasidėjo pirma pamoka, rašau sąsiuvinyje datą ir tada tik susivokiau, jog išaušo pirmoji vasaros diena, o prieš akis dar trys varginančios dienos pilnos atsiskaitymų mokykloje. Na, o mano pažymiai tikrai nebuvo iš geriausiųjų, jog galėčiau jais girtis. Kadangi buvo paskutiniosios trys dienos, kurias reikėjo atbūti mokykloje jos darėsi vis ilgesnės, labiau varginančios, bei nuobodesnės. Už lango gražus oras, šviečia saulė, na, o turi sėdėti mokykloje kai šitoks oras už lango, tačiau vargais negalais iškentėjau tas likusias dienas mokykloje, kurios man buvo labai svarbios, tačiau jau aš buvau ant jų kaip sakant nusispjovęs. Kaip ir minėjau buvo dauguma atsiskaitymų, nuo kurių priklausė mano  vedamieji metiniai pažymiai, bet man jau buvo prasidėjusi vasara ir žinojau, jog man jau išeis iš visų dalykų teigiami pažymiai, todėl nesibaiminau dėl savo pažymių.

    *

    Visą birželio mėnesį buvo ganėtinai šilta, todėl jau buvo galima važiuoti prie ežero, upes, ar kitur Jums norinčios vietos, kurioje norėtumėte praleisti savo laisvą laiką. Taigi taip ir praėjo birželio mėnuo su įvairiomis maudynėmis, šašlykais. Tačiau niekada nieko tobulo nebūna kaip ir nutiko būtent mano vasarą. Atsitiko taip, jog artimam žmogui užaugo gan nemažas auglys galvoje kas buvo tikrai liūdna, tačiau apie tai nenoriu labai išsiplėsti. Na, o liepos mėnesį prasidėjo įvairios kelionės, atostogos kitose šalyse. Šią vasarą pirmą syk buvo galimybė išvažiuoti iš savo tėvynės Lietuvos pamatyti kitas įvairias šalis, kitokį kraštovaizdį, kitokias vietas, galų gale ir naujas, sportines mašinas. Net nesitikėjau, jog liepos mėnesį tiek daug man asmeniškai apkeliausime pradėjus nuo Danijos ir pabaigus Ispanija. Taigi aplankiau tris šalis, kuriose nebuvau buvęs tai būtų pirmoji šalis, kurią aplankiau - Danija, antroji - Suomija, bei trečioji - Ispanija. Žinoma į kiekvieną šalį nuvykti buvo įvairi priežastis. Kalbant apie Daniją. Į Daniją vykau pas gimines t.y. į svečius. Ten gyvena mano pusbrolis, kuris ten jau gyvena dvejus metus. Trumpai papasakojus apie Daniją tai nieko ypatingo, tiesiog šalis eilinė, tačiau man į akį labiausia krito maistas, kurį galėtų pavadinti „egzotišku“, na net nežinau kaip pavadinus ką aš noriu išreikšti, taigi apie Daniją tik tiek. Į Suomiją vykau dėl to, jog mano Tėvas dirba šioje šalyje, todėl savaitei su savo Motina, bei su savo pusbroliu iš Lietuvos. Ten taip pat nebuvo nieko ypatingo, tačiau buvo vienas nuotykis su mano pusbroliu. Žodžiu buvo jau apie dvyliktą vakaro nakties, dar buvo šviesi, na, o mes nebuvome dar apsižiūrėję nieko aplinkui. Kadangi mano Tėvas ten gyvena jau puse metų toje vietoje, kur nuomojasi namą tai žinojo, jog yra kažkokia graži kaip bažnyčia ar kažkas panašaus. Taigi Tėvas pasiūlė mums ten nueiti su savo pusbroliu. Na mums žinoma nebuvo veiklos, nieko neveikėm tai nusprendėme nueiti. Taigi išėjome iš gyvenvietės, nuėjome ten kur nupasakojo Tėtis. Na nuėjome ten, o tas pastatas yra tokiam kalnelį, o užlipus matosi visa gatvė keli kilometrai prieš akis. (turėjau nuotrauką tai jei dar rasiu įkelsiu) žodžiu labai geras kraštovaizdis. Na ir girdime, jog parkaukia policija. Mes nesupratome na ir žiūrime važiuoja ta policija grynai link mūsų. Mes nesupratome tai greitai apsisukome einame iš lėto ir greitai pradėjome bėgti už to pastato tai policija nusisuko į tą pačią pusę keliu kur ir mes bėgome tai mes staigiai atsisukome vėl į tą pačią pusę link namų ir greitai parėjo namo. Iki pat šiol nesuprantame, ar policija važiavo dėl mūsų, nes kiek žinome, jog ten negali nuo kažkiek laiko vaikščioti nepilnamečiams nuo kažkurio laiko vieniems vakare, ar tiesiog policija važiavo į kokį nors gautą iškvietimą. Na, o Ispaniją nuvykau jau dėl vieno tikslo - poilsio. Joje buvome lygiai savaitę, gyvenome su šeima viešbutyje.

    *

    Atėjus rugpjūčio mėnesiui baigėsi visos atostogos, atsirado labai laisvo laiko, kurį dabar praleidžiu prie kompiuterio, su draugais, ar šiaip su giminėmis. Tiesą sakant nuo šiuo mėnesio prasidėjo dauguma įvairių gimtadienių pradedant nuo draugų ir baigiant iš giminių pusės, kurie vyksta iki pat šios dienos. Na, tačiau nebuvo tokio mėnesio be įspūdžių. Tai įvyko prieš maždaug dvi savaites. Aš miegojau pas draugą, mes buvome žinoma vieni. Staiga kažkas pasibeldžia į duris, o jau buvo apie 1 nakties. Mes nustebome, nesupratome kas čia galėjo ateiti. Prieiname prie durų, na o ten stovi kažkoks senis, kuriam kokie 50 metų ir jisai svyruoja, matosi, jog žmogus pakankamai padauginęs, na o mums kas? Mes juoktis pradėjome ir tiek, o jisai barškino kokias 5 minutes na ir galų gale jis nuėjo nuo draugo durų. Po kiek laiko išaiškėjo, jog tasai žmogus buvo gerai paėmęs ir jisai sumaišė aukštus ir ne ten pataikė.

    *

    Taigi tiek apie mano vasarą, papasakojau savo atžvilgiu įdomiausias istorijas, žinoma jų buvo ir daugiau, tačiau per daug nenoriu išsiplėsti. Na, o kalbant apie dabartines vasaros dienas jos pasidarė niūkiomis, kadangi orai Lietuvoje ne iš geriausių, tačiau viliuosi, jog iki vasaros pabaigos nuveiksiu dar kažką įdomaus, jog galėčiau atsiminti, bei įsiamžinti.

     

     

     

     

    • Už 11
    • Prieš 25
×
×
  • Sukurti naują...