Eiti į turinį

Mobilnaya_Blondinka

Nariai
  • Turinio skaičius

    36
  • Prisijungė

Būsenų atnaujinimai parašė Mobilnaya_Blondinka

  1. Vietoj E90 pasiimti AUDI A8 D2 4.2l, variantas? 

    1. Tendos_Ace
    2. Eris_White

      Eris_White

      beha imi ir viskaz apie koki audi galima sneketi xdd

    3. Speed_Cola

      Speed_Cola

      O dieve, nedaryk klaidos tokioss..

    4. Andrejus_Pupsas

      Andrejus_Pupsas

      kas liečia audi tik d2 4.2 .. šitas motoras siurbelė... daug valgo o pagal sanaudos traukos tokios nera... o tuo labiau kai ju išlaikymas nemažas... o kas liečia pavaru dėžę, patarčiau tokiu atvėju iki 1k euro pasilikt remontui visada :D e90 pasilikčiau tavo vietoje.. tikrai jau geriau ne tas senas lavonas.. 

    5. Andrejus_Pupsas

      Andrejus_Pupsas

      tuo labiau kai a8 d2 tik automatai vaikščioja... mechanu vienetai o jei toki randi tada zjbs vienas minusas atkrenta.... kitka subėgs čia tau dabar audi ir bmw fanai vieni sakys audi audi kaip šuvos kiti bmw.. ir los... nors bl atidarius kapoto parodytu į oro filtra ir sakytu "čia turbūt akumuliatoriaus dėžė."

    6. Speed_Cola

      Speed_Cola

      Jei biudžetas leidžia ir nori patikimos mašinos manau drąsiai gali ieškotis e60 530d,  xd, 535i, nebe daug jos ką ir kainuoja, komfortas, varikliai geri ir daug kitų privalumų. Taipogi yra Volkswagen, ir kitų markių mašinų kurios yra prieinamos už tokį biudžetą, žinodamas realią kainą galėčiau pasiūlyt optimalesnių variantų. Tačiau lyginant e90 ir tą tripakinę audi, tai tikrai laimi e90 su 3.0 arba 2.0 varikliu.

    7. Andrejus_Pupsas

      Andrejus_Pupsas

      tai ką ir norėjau pasakyti... nes tie 4.2 motorai nei velia normaliai siurbia kaip bbz kas... dar automtai, vps ligu maisas o dar V forma stovi.. tai ką jau kalbėt... jei tau duju žiemai 16-22l sakyčiau nemažai..

    8. Speed_Cola

      Speed_Cola

      Nu nemanau, kad jis baronas ir jam visiškai nusispjaut ant sąnaudų, į 4.2 gyvenime nedėčiau dujų, vien variklio nuodijimas. O jeigu jam mieste ji valgys 30L važiuojant bendzu, tai išvažiuos manau žmogus savaitgaliais susimetęs pusę algos ant kuro porai valandų pro senamiestį prasivažiuot.

    9. Andrejus_Pupsas

      Andrejus_Pupsas

      aplamai realiai, kas liečia automobilius... visi automobiliai virš 2001 metu pergrusti ar daugelis iš jų labai problematiški.. nebėra į ką bežiūrėt realiai... 

    10. Andrejus_Pupsas

      Andrejus_Pupsas

      kad ir tu bmw varikliai nepergeriausi... 2l alkuniniai nelaiko dažnai truksta bijo pigesnio tepalo... 3l motoriukas, istikruju tikrai geras aparaciukas ir traukos turi ir sanaudos nera tokios ispudingos praktiskai kaip 2.0l motoro beveik + 1l tik tai nepasakyčiau kad labai jau daug... tik kad 3l problema yra viena kuri išties nemaža "swirl flaps" isiuribimo kolektoriaus sklendės kurios dažnai megsta suluzt ir subiret prie motoro o tada būna bėdu... ir kaip daugelis galvoja jas keist su visu koliku keičia vpš tas š nepadeda kiek atvėju jau pastebėjom kaip susimeta nauja ir sukrenta i motora tai apie ką čia jau bepkalbėt.. o tada turi problema... o geriausias variantas su tuo buna užglušint vietas kur statosi.. ;x

       

    11. Speed_Cola

      Speed_Cola

      Nu jo, dar žiūrint žinai pagal mašinos stovį, ridą, turėjom 2.0 tai pravažinėjom labai ilgai ir viskas buvo čiki, dabar kadangi turim 4.4, 5.0 variklius tai kažkaip nebežiūrim į tuos mažesnius, pas tėvą ant e60 buvo 3.0, tai atlaikė geriausiai ir iki dabar tą automobilį laisvai eksplotuoja. Čia jau pačio žmogaus pasirinkimas ko jam reikia, ekonomikos, galios ar komforto, gal visko kartu.

×
×
  • Sukurti naują...