Eiti į turinį

Truck_Driver

Nariai
  • Turinio skaičius

    34
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Truck_Driver

  1. 30.08.2016 at 21:09, David_Unlike rašė:

    Išmok rašyti atrabotke tu norės čipuosis nenorės ne iš kur tau žinoti kad jai užteks tu 130kw? 

    Tu 130KW sočiai per akis :) Pats kartais važinėju su e270 (tėvo), bet dažniausiai ant savo Passat'o. Taigi, net esant vyrukui - 20 metų pilnai užtenka to merso galios, o jei nori užsimušti irgi užteks, tad tolko čipavime nėra.

  2. prieš 19 valandas(-ų), Raimaa_Runy rašė:

    Žinoma. Tikrai nesigailiu. Rinkausi tarp šios ir BMW 320, tai džiaugiuosi, kad pasirinkau OPEL. Dabar sekantį savo automobilį planuoju Citroen C5 2008 m.

    o tau ne baisus tas citroenas? man geda butu isvis su juo vazinet, geriau kazka is audi issirink, bmw, mb uz tiek.

  3. 17.09.2016 at 21:49, Lukis_Kukis rašė:

    nu aš bentjau po pusantrų - dviejų metų žiūrėsiuos kažką arba iš mersų manau , tėvas su mersu važinėja nuo tol kol diedukas mirė , diedukas važinėdavo , poto tėvas pasiemė iš jo , persitvarkė ir galų gale dabaigė. Manau aš ir imsiu iš jo pavizdį ir pirksiu kažką mb brando , būsiu 18 niolikos , pinigų nebus , tai ir taip aišku kad reikia kažko ekonomiškiau , ne visi juk iš karto gali pasiimt penkių litrų benzinį agregatą , manau taikysiuos į w220 320 cdi '99 3,2 benzą 170kw , arba salera 150kw ten kažkur , mersas kaip mersas , saleros aišku ryja mažiau būtų kiek pigiau važinėti , manyčiau ten ir reikės žiūrėt į tą pusę , domėjausi forumuose apie juos , tai nėra kažkas labai blogo , aišku rudyja , byra dėžės automatinės , nu jų kitokių ir nebuvo pas mirsidėsus xd , aišku remontas kainuoja ganėtinai nepigiai , dalių jam tikrai ne trūkumas , tik reiktų susimastyti apie dalių kainas , visgi šrotų pilną mersų. Aišku dar reiks daug ką apgalvoti , apsiskaitinėti na ir kelios nuotraukos kaip atrodo pats automobilis.

    b8bb2341ceeedbba63781e2d11c23ab5626.jpg

    87fc352962ea56de64eb630ef2077511564.jpg

     

    e270 2005m dezes pakeitimas kainavo 200eur man pas pazystamus. vln. Stabdziu tepalo keitimas 40eur pats nepakeisi, o jei ir pakeisi gali uzsiblokuoti kazkas, o taip jei uzsiblokuos - turesi poperiu jog keite ir taisys ;)

  4. prieš 1 valandą, Quarantine_Quarter rašė:

    Jaigu vaikiški ir kažkas blogai - necituok kaško čia :) neįdomi tavo nuomonė jaigu tokia :)

    :D Pritariu. Kuo ankščiau pradėsi - tuo daugiau išmoksi. Siūlau skaityti forumus, wikipedia, facebook grupėse uždavinėti klausimus, jei kažko nežinai :)

    • Prieš 1
  5. prieš 7 valandas(-ų), Quarantine_Quarter rašė:

    Audi RS5 labai prabangi,manau remontas,kūras be galo mylžiniškom sūmom kaip sakant maitynti reikėtų,o sūmos autombilių? kokia kaina? tiek remonto tiek pačio automobilio :) ?

    Na tai be abejonės užtenka,o kaip kūras ?? ryja daug ? remontas kaip ? :)

    Ryja mažai. Prieš puse metų nusipirkau ir nieko netaisiau kol kas. Išskyrus tepalus pakeičiau ir viskas.

  6. Dabar turimas pas mane B5 1.9 Dyzelinas, tai pilnai užtenka į profkė ir vakarais pasivažinėti. Dar turiu garaže Yamaha 125cc krosinį, bet kol teisių nėra važinėju tik užmiestyje, retkarčiais noriu nuvažiuoti su juo į profkė ir važiuoju. Svajonė manau būtų Mercedes-Benz GLK, GLE ar AMG klasės.

  7. prieš 16 valandas(-ų), Victor_Stracci rašė:

    Jeigu jau planuoji pirkti kompa, tai geriau pasitaupyk ir nusipirk kazka geresnio, nes atsiras koks update, uzsimanysi uzsimodint ir prasides problemos. Tiesiog isleisi pinigus veltui.

    Nieko nesupranti, nesnekek. Sito pc pilnai sampui uzteks ir jei update atsiras, atsinaujins ir viskas gerai bus. Imk turiu pats sita pc kaip darbini tiksliau - Lenovo IdeaPad 100S.

×
×
  • Sukurti naują...