Eiti į turinį

Domantas_Mustang

Nariai
  • Turinio skaičius

    21
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Domantas_Mustang

  1. kaip ijungti ENB jei spaudziu shift ir F12 ir nieko nebuna? nereaguoja... F12 mygtukas tipo skirtas perjungt daina ant pc, tai gal kitaip galima ijungti enb?

  2. kaip ijungti ENB jei spaudziu shift ir F12 ir nieko nebuna? nereaguoja... F12 mygtukas tipo skirtas perjungt daina ant pc, tai gal kitaip galima ijungti enb?

  3. Gal yra kam taip buve? isirasiau w10 ir nebeveikia zaidimai, tarkim dirt 3 paspaudi ant launcher ir nieko visiskai nevyksta, taip pat ir ant kaikuriu kitu... kame problema?

  4. Gal yra kam taip buve? isirasiau w10 ir nebeveikia zaidimai, tarkim dirt 3 paspaudi ant launcher ir nieko visiskai nevyksta, taip pat ir ant kaikuriu kitu... kame problema?

  5. Gal yra kam taip buve? isirasiau w10 ir nebeveikia zaidimai, tarkim dirt 3 paspaudi ant launcher ir nieko visiskai nevyksta, taip pat ir ant kaikuriu kitu... kame problema?

    1. Domantas_Mustang

      Domantas_Mustang

      bet kiek ziurejau, tai neirasyta Dirt 3 i sarasa, kad nepritaikyta w10.

    2. (Žiūrėti 8 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Gal yra kam taip buve? isirasiau w10 ir nebeveikia zaidimai, tarkim dirt 3 paspaudi ant launcher ir nieko visiskai nevyksta, taip pat ir ant kaikuriu kitu... kame problema?

×
×
  • Sukurti naują...